Sztem vegyél visszább mielõtt én baszlak pofán...smile nélkül..!!!És bocs, hogy "kicsit" idéztem, de nekem többször segített cigány mint magyar, pedig biztosan fehérebb a bõrszínem a tiédnél!!!
Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Posted 2005. November 07. - 11:19

Posted 2005. November 07. - 11:18

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. November 07. - 11:17

Pedig még lett volna fontos dolog:)
Posted 2005. November 07. - 11:17

2 ez a sztory lehet igaz is
3 van ilyen tapasztalatom, kiveve lovoldozes
4 majd kimoderaljak ha valami szabalyzatba utkozik
5 azert mert Te mas velemenyen vagy meg nem mindenki es talan ott kezdodik a tolerancia, hogy en ezt belinkelhetem, masok elolvashatjak es eldonthetik, hogy mit gondolnak.
Szoval talan ne menjunk olre, mert maskepp gondolkodunk dolgokrol.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 07. - 11:16

Talan megis igaz a tortenet?
http://blog.tomcatpo...ndex_blind.html
http://blog.tomcatpo.../20051106_3.jpg
Hmm. Bevérzett a szemfenék...
(biológus megjegyzés. :-))
Posted 2005. November 07. - 11:15

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. November 07. - 11:14

AL ha mégegyszer belinkeled azt a rasszista kamugépet pofánbaszlak
![]()
nyugika;)
Posted 2005. November 07. - 11:14

Posted 2005. November 07. - 11:12

Posted 2005. November 07. - 11:10

Én nem magasztalom a cigányokat, de engem rabolt már ki fehér, vert már el fehér,fehér gyerek terrorizálta az osztáylomat, fehérek lopta el a bringámat, fehérek rongáltak meg a parkolóban kocsikat, fehérek fenyegettek meg nem csak késsel, fehérek köptek le bringán, fehérek törtek hozzánk, fehérek lopták el ismerõseim kocsiját, fehérek lopták a fát a kertünkbõl, fehérek kínozták halálra a kutyát a szomszédban...
Igen ennyi elég lehet az útálathoz?
És bocs, hogy "kicsit" idéztem, de nekem többször segített cigány mint magyar, pedig biztosan fehérebb a bõrszínem a tiédnél!!!
Ride everywhere.
.
Posted 2005. November 07. - 11:10

Akkor magad is láthatod a leírtak alapján, hogy a cigányból az esetek 95%-ban csak bûnözõ, meg munkakerülõ lehet, hiszen a családfája gyökerei a börtönben vannak, és ezt látja gyerekkorától...
Nem azt mondtam, hogy fehérek között nincsen rossz ember,de az arányok viccesek...
Mellesleg falun jobban "kénytelenek" beilleszkedni, mint városban...
Viszont abban igazad van, hogy nagyon mélyen vannak az indulatok...és soxor sajnos azért mert élet-halál kérdés....
Let the people speak
Posted 2005. November 07. - 11:09

Vélemények hangzottak el pro és kontra. Ölre azért ne menjünk, meg azért mégiscsak bringás fórum vagy mi, és az alapelvek ugyebár. Meg aztán nem is nagyon fogja az egyik fél meggyõzni a másikat, merthogy.
Zárjuk a vitát, rendicsek?
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. November 07. - 11:08

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Akkor magad is láthatod a leírtak alapján, hogy a cigányból az esetek 95%-ban csak bûnözõ, meg munkakerülõ lehet, hiszen a családfája gyökerei a börtönben vannak, és ezt látja gyerekkorától...Tjah le7,h az volt a problem h felénk ez fordítva volt,a cigányokkal nem volt 1-2 kivétel alkalmával problem,viszont a szókold "fehérekkel" meg...szal leírhatnám a fentit. Ez csak annyit igazol h nem bõrszín kérdése az,h kibõl lesz bûnözõ v genny alak,hanem a környezeté.Legalábbis szerintem.
Amúgy azért "emléxem" ilyen yól mert a mai napig megvan az a 100 éves tanya,és a mai napig ugyanazok a szomszédok,igaz,már nem nagyon v'unk ott mert lakhatatlanná vált,nincs ivóvíz.Mind1.
Dig: nem érzem magam paranoiásnak...Jessssszus,mi az a sarokban?!?
Nem az csak látom,h 1-2 Mbernél ez élet-halál kérdés és nagyon mélyen vannak benne az indulatok...Mind1...
Nem azt mondtam, hogy fehérek között nincsen rossz ember,de az arányok viccesek...
Mellesleg falun jobban "kénytelenek" beilleszkedni, mint városban...
Viszont abban igazad van, hogy nagyon mélyen vannak az indulatok...és soxor sajnos azért mert élet-halál kérdés....
Posted 2005. November 07. - 11:04

Let the people speak
Posted 2005. November 07. - 11:00

Akkor addig legyen neked jó, amíg ilyen rendes cigányok vesznek keresztül...lehet minden liberális szomszédja normális cigány....
Én nem magasztalom a fehéreket,csak engem nem rabolt még ki fehér, nem vert még el fehér,nem fehér "gyerek" terrorizálta az osztáylomat,nem fehérek lopták el a haverjaim bringáit, nem fehérek rongálták meg a haverom kocsiját,nem fehérek fenyegettek meg késsel,nem fehérek köptek le bringán,nem fehérek törtek be az Ózdi házamba,nem fehérek lopták el a termést,a gyümölcsöt, nem fehérek lopták a fát a kertünkbõl, nem fehérek kínozták halálra a kutyát a szomszédban, nem fehérek fenyegettek meg...ennyi elég lehet az útálathoz?
Te ilyen jól emlékszel, hogy 6-7 éves korodig milyen mentalitású szomszédaid voltak?
De te csak szeresd, és értsd meg õket...majd egyszer....
Egyébként azon kívül, hogy nem sok közöd van ahhoz, hogy hol lakom,örülök, hogy közel-távol egy feka sem "mer" jár arra...
Üdv:Thy
Tjah le7,h az volt a problem h felénk ez fordítva volt,a cigányokkal nem volt 1-2 kivétel alkalmával problem,viszont a szókold "fehérekkel" meg...szal leírhatnám a fentit. Ez csak annyit igazol h nem bõrszín kérdése az,h kibõl lesz bûnözõ v genny alak,hanem a környezeté.Legalábbis szerintem.
Amúgy azért "emléxem" ilyen yól mert a mai napig megvan az a 100 éves tanya,és a mai napig ugyanazok a szomszédok,igaz,már nem nagyon v'unk ott mert lakhatatlanná vált,nincs ivóvíz.Mind1.
Dig: nem érzem magam paranoiásnak...Jessssszus,mi az a sarokban?!?
Nem az csak látom,h 1-2 Mbernél ez élet-halál kérdés és nagyon mélyen vannak benne az indulatok...Mind1...
Posted 2005. November 07. - 10:58

miért,este a véredet szívtam?
mindenesetre
régen az aláírásom volt, h
"Amennyi energiát az Mberek belefektetnek abba,h utáljanak másokat,csoda,h nem esnek össze a fáradtságtól.. :-/"
fura,h 1es emberekben mi lakozik
engem is utálni fogtok mert nem utálom õket?
Te lehet hogy vérszívásnak vetted.

Mellesleg megint miért vagy paranoiás?Miért utálna téged bárki?Mert más véleményen vagy?
Posted 2005. November 07. - 10:56

Heheheeh... Ilyen kérdést sosem szabad föltenni, mert meglepõ válaszokat kaphatsz...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. November 07. - 10:55

miért,este a véredet szívtam?
mindenesetre
régen az aláírásom volt, h
"Amennyi energiát az Mberek belefektetnek abba,h utáljanak másokat,csoda,h nem esnek össze a fáradtságtól.. :-/"
fura,h 1es emberekben mi lakozik
Mégis mit szívtál, ha nem a vérét? :scared: