Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

És bocs, hogy "kicsit" idéztem, de nekem többször segített cigány mint magyar, pedig biztosan fehérebb a bõrszínem a tiédnél!!!

Sztem vegyél visszább mielõtt én baszlak pofán...smile nélkül..!!!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Na, srácok, akkor ki jön moziba Doom-ot nézni ?

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Jorus Lmész te oda,épp csak 10 perce megyek L fürdeni és már vége is?!?:)
Pedig még lett volna fontos dolog:)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
1 nem erdekel, hogy rasszista
2 ez a sztory lehet igaz is
3 van ilyen tapasztalatom, kiveve lovoldozes
4 majd kimoderaljak ha valami szabalyzatba utkozik
5 azert mert Te mas velemenyen vagy meg nem mindenki es talan ott kezdodik a tolerancia, hogy en ezt belinkelhetem, masok elolvashatjak es eldonthetik, hogy mit gondolnak.

Szoval talan ne menjunk olre, mert maskepp gondolkodunk dolgokrol.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Talan megis igaz a tortenet?
http://blog.tomcatpo...ndex_blind.html

http://blog.tomcatpo.../20051106_3.jpg
Hmm. Bevérzett a szemfenék...
(biológus megjegyzés. :-))

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Talán rosszul fogalmaztam. A cigánykérdéssel foglalkozó postokat innentõl kezdve törlöm.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

AL ha mégegyszer belinkeled azt a rasszista kamugépet pofánbaszlak ;) :P

nyugika;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
AL ha mégegyszer belinkeled azt a rasszista kamugépet pofánbaszlak ;) :P

Ride everywhere.

.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Részemrõl ok:)
Úgyis dolgoznom kellene:)

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Már bocs de :
Én nem magasztalom a cigányokat, de engem rabolt már ki fehér, vert már el fehér,fehér gyerek terrorizálta az osztáylomat, fehérek lopta el a bringámat, fehérek rongáltak meg a parkolóban kocsikat, fehérek fenyegettek meg nem csak késsel, fehérek köptek le bringán, fehérek törtek hozzánk, fehérek lopták el ismerõseim kocsiját, fehérek lopták a fát a kertünkbõl, fehérek kínozták halálra a kutyát a szomszédban...
Igen ennyi elég lehet az útálathoz?
És bocs, hogy "kicsit" idéztem, de nekem többször segített cigány mint magyar, pedig biztosan fehérebb a bõrszínem a tiédnél!!!

Ride everywhere.

.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Kala a budos eletben nem fogja megerteni. Mar ezerszer meg lett itt beszelve. Majd ha egyszer bantalmazza egy vagy esetleg a masik macit - remelem soha nem tortenik meg egyik sem - akkor atertekeli a dolgot. Addig meg marad az alomvilag.

Akkor magad is láthatod a leírtak alapján, hogy a cigányból az esetek 95%-ban csak bûnözõ, meg munkakerülõ lehet, hiszen a családfája gyökerei a börtönben vannak, és ezt látja gyerekkorától...
Nem azt mondtam, hogy fehérek között nincsen rossz ember,de az arányok viccesek...
Mellesleg falun jobban "kénytelenek" beilleszkedni, mint városban...
Viszont abban igazad van, hogy nagyon mélyen vannak az indulatok...és soxor sajnos azért mert élet-halál kérdés....

Enyim Paripa

Let the people speak

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mindenkinek megvan a maga rendes, becsületes cigánya, mint ahogy a náci Németországban is megvolt mindenkinek a maga rendes zsidaja, ahogy Himmler fogalmazott.

Vélemények hangzottak el pro és kontra. Ölre azért ne menjünk, meg azért mégiscsak bringás fórum vagy mi, és az alapelvek ugyebár. Meg aztán nem is nagyon fogja az egyik fél meggyõzni a másikat, merthogy.

Zárjuk a vitát, rendicsek?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Ajjajjj... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Mire hozzászólok már aktualitását veszti. :(

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Tjah le7,h az volt a problem h felénk ez fordítva volt,a cigányokkal nem volt 1-2 kivétel alkalmával problem,viszont a szókold "fehérekkel" meg...szal leírhatnám a fentit. Ez csak annyit igazol h nem bõrszín kérdése az,h kibõl lesz bûnözõ v genny alak,hanem a környezeté.Legalábbis szerintem.
Amúgy azért "emléxem" ilyen yól mert a mai napig megvan az a 100 éves tanya,és a mai napig ugyanazok a szomszédok,igaz,már nem nagyon v'unk ott mert lakhatatlanná vált,nincs ivóvíz.Mind1.

Dig: nem érzem magam paranoiásnak...Jessssszus,mi az a sarokban?!?
Nem az csak látom,h 1-2 Mbernél ez élet-halál kérdés és nagyon mélyen vannak benne az indulatok...Mind1...

Akkor magad is láthatod a leírtak alapján, hogy a cigányból az esetek 95%-ban csak bûnözõ, meg munkakerülõ lehet, hiszen a családfája gyökerei a börtönben vannak, és ezt látja gyerekkorától...
Nem azt mondtam, hogy fehérek között nincsen rossz ember,de az arányok viccesek...
Mellesleg falun jobban "kénytelenek" beilleszkedni, mint városban...
Viszont abban igazad van, hogy nagyon mélyen vannak az indulatok...és soxor sajnos azért mert élet-halál kérdés....

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Talan megis igaz a tortenet?
http://blog.tomcatpo...ndex_blind.html

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Akkor addig legyen neked jó, amíg ilyen rendes cigányok vesznek keresztül...lehet minden liberális szomszédja normális cigány....
Én nem magasztalom a fehéreket,csak engem nem rabolt még ki fehér, nem vert még el fehér,nem fehér "gyerek" terrorizálta az osztáylomat,nem fehérek lopták el a haverjaim bringáit, nem fehérek rongálták meg a haverom kocsiját,nem fehérek fenyegettek meg késsel,nem fehérek köptek le bringán,nem fehérek törtek be az Ózdi házamba,nem fehérek lopták el a termést,a gyümölcsöt, nem fehérek lopták a fát a kertünkbõl, nem fehérek kínozták halálra a kutyát a szomszédban, nem fehérek fenyegettek meg...ennyi elég lehet az útálathoz?
Te ilyen jól emlékszel, hogy 6-7 éves korodig milyen mentalitású szomszédaid voltak?
De te csak szeresd, és értsd meg õket...majd egyszer....
Egyébként azon kívül, hogy nem sok közöd van ahhoz, hogy hol lakom,örülök, hogy közel-távol egy feka sem "mer" jár arra...
Üdv:Thy

Tjah le7,h az volt a problem h felénk ez fordítva volt,a cigányokkal nem volt 1-2 kivétel alkalmával problem,viszont a szókold "fehérekkel" meg...szal leírhatnám a fentit. Ez csak annyit igazol h nem bõrszín kérdése az,h kibõl lesz bûnözõ v genny alak,hanem a környezeté.Legalábbis szerintem.
Amúgy azért "emléxem" ilyen yól mert a mai napig megvan az a 100 éves tanya,és a mai napig ugyanazok a szomszédok,igaz,már nem nagyon v'unk ott mert lakhatatlanná vált,nincs ivóvíz.Mind1.

Dig: nem érzem magam paranoiásnak...Jessssszus,mi az a sarokban?!?
Nem az csak látom,h 1-2 Mbernél ez élet-halál kérdés és nagyon mélyen vannak benne az indulatok...Mind1...

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

miért,este a véredet szívtam?:)
mindenesetre
régen az aláírásom volt, h

"Amennyi energiát az Mberek belefektetnek abba,h utáljanak másokat,csoda,h nem esnek össze a fáradtságtól.. :-/"

fura,h 1es emberekben mi lakozik
engem is utálni fogtok mert nem utálom õket?

Te lehet hogy vérszívásnak vetted.;)
Mellesleg megint miért vagy paranoiás?Miért utálna téged bárki?Mert más véleményen vagy?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás

Heheheeh... Ilyen kérdést sosem szabad föltenni, mert meglepõ válaszokat kaphatsz... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

miért,este a véredet szívtam?:)
mindenesetre
régen az aláírásom volt, h

"Amennyi energiát az Mberek belefektetnek abba,h utáljanak másokat,csoda,h nem esnek össze a fáradtságtól.. :-/"

fura,h 1es emberekben mi lakozik

Mégis mit szívtál, ha nem a vérét? :scared: