Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Andy (hunlimo) 535D-t vett :-) Nemreg jott meg neki, vart 3 honapot :-)
Nem volt serulesem, viszont soha nem tekertem hosszu tavokat. Regen BMX ment (street, flatland, felcso) aztan 6 evig semmi es iden vegre. A kovetkezo lepcsofok egy maraton rovidtav lesz. Csak meg azt nem tudom, hogy telen hogy edzek majd. Lehet szerzek egy gorgopadot a kerohoz. Meg terem, de a szabadban valo tekerest semmi nem tudja potolni. Azt legalabb elvezi az ember.

latod @al ha miskolcon laknal minimum hetente elverezhetnel velunk.
:-)

neked volt vmi serulsed is ugye?
vagy rosszul emlekszem

gondolom tudod ki a hunlimo
vett egy 535-st 8-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
latod @al ha miskolcon laknal minimum hetente elverezhetnel velunk.
:-)

neked volt vmi serulsed is ugye?
vagy rosszul emlekszem

gondolom tudod ki a hunlimo
vett egy 535-st 8-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

...Azt eddig is tudtam, hogy a tour de france valami brutalis dolog.

Ha jól emlékszem, az elsõ 1300 kilóméterre mentek 47-es átlagot...
Van még mit gyakorolnunk. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Koszi az infot! Azt tudtam, hogy a HHH, csak gondoltam igy hatarozom meg, hogy vilagos legyen mindenkinek. Azt eddig is tudtam, hogy a tour de france valami brutalis dolog. Azzal ugy vagyok, hogy aki utolsokent tekeri vegig, az is brutal jo bringas.

Ha bringara tudok ulni holnap, akkor megint felmegyek, aztan meg nezek nehany hasonlo edzo helyet. Fokozatosan kell kijonni a tunyulasbol :-)

Ahová feltekertél az a Hármashatárhegy. (HHH)

A Tour deFrance-on ez kb. 2. (3.) kategóriás hegy.

370 métert emelkedik az út kb. 5.6 km. alatt.
A legmeredekebb a buszforduló után (Fenyõgyöngye) aholis van egy kb. 200-250 méteres 11.3 %-os része.

Hajrá, csak így tovább.
:)

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nem, az folyamatos tekeres oda-vissza 25-28km/h-val. Futni utalok, arra nem tud senki ravenni :-) Most rakjam fel a napellenzot, hogy ne legyen flash-ed? :-)

basszus, al
azt flesseltem mindig hogy az a bukó fordítva va rajtad!
sziget 2 óra az futás?

Enyim Paripa

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
hörbíí az rtlen.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
basszus, al
azt flesseltem mindig hogy az a bukó fordítva va rajtad!
sziget 2 óra az futás?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ahová feltekertél az a Hármashatárhegy. (HHH)

A Tour deFrance-on ez kb. 2. (3.) kategóriás hegy.

370 métert emelkedik az út kb. 5.6 km. alatt.
A legmeredekebb a buszforduló után (Fenyõgyöngye) aholis van egy kb. 200-250 méteres 11.3 %-os része.

Hajrá, csak így tovább.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Tapasztalt bringasoknak ez most nem lesz nagy dolog, de en nagyon buszke vagyok most magamra. A kolosy tertol feltekertem a busz vegallomasig, majd a tajvedelmi korzet reszen tovabb oda, ahonnan a sarkanyrepulok indulnak a budai hegyrol. Ahol a TV torony is van. Igaz csak 8km, de eleg eros emelkedo szerintem. Azert kezd latszani az edzes. 6 evig nem ultem bringan es mikor iden elkezdtem, az elso nap utan 2 napig raulni sem birtam. Ma mar egy ket oras sziget edzes nem faraszt ki es vegre fel tudtam tekerni itt. Meg van az elso check point. Mostantol hegyi edzesek jonnek ugy erzem. A masik dolog, hogy ilyen hosszu tavon, folyamatosan 50-60km/h meg sohasem szaguldottam le es ez valami hihetetlen erzes. Teli szajjal vigyorogva jottem le. Imadok tekerni :-)

http://gyik.rulez.or...res/itsdone.jpg

Enyim Paripa

Let the people speak

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Handy: Az elefánt és a bolha
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ójeeeeeeeah. Mentális nirvána. Téma lezárva.
(pluszegycikk: http://index.hu/gazd...lag/delo050825/)
Jóccakát mindenkinek, megyek vacsizni.

lor jómunkásember, mert kitartása az van

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
felsõoktatási végzettséggel keresünk tapasztalt köztisztaságügyi MÁNÁGERT

uccasperõt

lol, ja

mellesleg nekem úgy tünik hogy a mindent ellinkeskedõ, önmagukat nagyon jól eladni tudó emberek többre viszik mint a folyton magoló, ahogy már irták prof kedvence.. mert azok csak 1 dologra tudnak mindig figyelni, és ha valami nem a megtanult menet alapján történik, akkor rituális öngyilkosságot követnek, el, és felgyujtják magukat.
evvan.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
húú
lementem fél órára szerelni autót, erre már assetom hol áll a fejem
lust: villamosmérnöki, kandó, bmf.
majd tervezek átmászni utána bme-re +2 évre, így meglesz egyetemi meg fõiskolai végzettség is

majd meglássuk mi lesz

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

jobban hangzik, cak fura, hogí miert vart ennyi ideiga diplomaval...

modjuk en beszelek..most kaptam diplomat, es pont 6 ev munkatapasztalatom van..szoval magamat alkalmaznam..:D

további fantáziajáték : pld el kellett mennie 18 évesen dolgozni, mert nem volt aki a feneke alá tolja az autót meg az albérletet stb....
azonkívûl ha 6 évet elvolt egy jó cégnél akkor vagy tényleg jó szakember....vagy rohadt ügyes életmûvész...ahhoz is tehetség kell...sztem....

Kislust egy jó kis pultos állás esetleg...végülis mamár mindenhez diploma kell :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

mellesleg szerintem a 2.palyazo feher hollo...

A férjem pont ilyen. Kivéve a nyelvtudást, de arra ráállt már.
Felvették fõiskolába, de egyszerûen annyi a melója, hogy nem tudott elszabadulni, ráadásul a BKF-en a levelezõn a konzultációk valahogy egész hülyén voltak. a hét közepén, reggeltõl estig. Úgyhogy nem járt egy napot sem.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
jobban hangzik, cak fura, hogí miert vart ennyi ideiga diplomaval...

modjuk en beszelek..most kaptam diplomat, es pont 6 ev munkatapasztalatom van..szoval magamat alkalmaznam..:D
Van állásom...:bananadan

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,277 posts

Ja, nyilvan a diplomas jobb, mint aki nem az. Nyilvan. Na az a baj a sok HR-essel, mint Te is, hogy ezt vertek a fejetekbe es ennyit tudtok. Ezert nem tartom szakmanak a HR-t es ezert szoktam rohogni mert folyamatosan hibaznak nalunk is a HR-en dolgozok.

Van kerdesem is, ha mar HR csoka vagy :-)
Melyiket venned fel:
1, friss diplomas, most vegzett, kozepfoku nyelvvizsga
2, diploma nincs, foiskolara jar, 6 ev tapasztalat egy elismert cegnel, 8 szakmai tanfolyam, 4 egyeb tanfolyam, nyelvizsga nincs me'g, de napi szinten hasznalja a nyelvet munka kozben, irasban es szoban is.

1ébként meg mint gyakorlati ember ennyi körülményt ismerve egyértelmeûen a b-t.....bár nem tõlem kérdezted, csak mondom...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
eh...nem olvasok rendesen, csak kapkodok...vizsgadrukk..:D:D

szoval

1: van diplom meg nyelvvizsga, viszont azt sem tudja, hogy mi az hogy munkaido...

2: folyamtban van a diploma, es tapasztalt, rutino, bevalt munkaero...

1elonye: olyan munkakornel, ahol nem kell a tapasztalat, mert ugyis beletanul idovel, eleg neki kis fizu..marmint ha tudjuk rola, hogy kesobb jo lesz a cegnek

2 elonye:tapasztalat..ha jo munkaero, kotunk esetleg vele tanulmanyi szerz, igy garantaltan nalunk fog kesobb is dolgozni...

olyan munkakorbe alkalmaznam, ahol nem szuksegesek az egyetemen tanultak...

tehat ha mondasz egy munkakort, megmondom, hog ymelyiket vennem fel oda...es miert...

de en cak egy frissen vegzett muki vagyok..de ezt gondolom...

mellesleg szerintem a 2.palyazo feher hollo...
Van állásom...:bananadan

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Azert kerdeztem HR-estol. Nem egyszeru es kivancsi vagyok a valaszra es ha lehet indoklasra is.

Van egy olyan érzésem, hogy ez nem lesz egyszerû. Feltöltött kép

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
De ismeros, viszont igy szerettem volna kifejezni megvetesem az emlitett ur iranyaban. Ugyanis az az ember semmire nem jo. Szerintem.

Nyilvan nem eselyekrol, hanem egy idealis vilagrol (szellemi elit es szintek es csak az aki) ami nem mukodik es en azt irtam le, hogy miert. Es en nagyon szeretem az egyenlo eselyek vagy (mivel ez is idealista alom, hogy egyenlo) legalabb lehetoseg azoknak is, akiknek nem annyira tejbe-vajba. Az pedig ugy nem megy, ahogy szerintetek jo lenne a felsooktatas.
Egyebkent meg mindig jobb barmely magyar egyetem, mint az amerikai egyetemek 90%-a.

A csavo azert nem volt gyanus, mert olyan ember ajanlotta szemelyesen, akinek ad a szavara a ceg. Amolyan kapcsolattarto a BME-n felenk. Ez most egy bazi rossz ajanlas volt tole.

al01:

A mindigötös kitünõ nyomoronc.... nem ismerõs a stréber kifejezés? Minek vesztek fel olyat, akirõl tudjátok, hogy gyanús? Nem egy olyan évfolyamtársam volt, aki sokkal jobb kutató lett (teljesen átlagos jegyekkel), mint az évfolyamelsõ. Lásd Jorus példáit.

Sehol nem beszéltem esélyekrõl!

Én is csak egy hangya vagyok a bolyból, nem én tehetek a rendszerrõl.

Enyim Paripa

Let the people speak