Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

most a fele van

Nah, az mar komoly. Tulelesre mesz? :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mivel az emberek nem valtoznak, igy a szakmad sem valtozott. Ne altasd magad. Az egy nagyon szep dolog amit leirtal, de nem igaz a valosagban. Nalunk sem, pedig eleg nagy ceg... Hr igazgatosag is van, de minek... Mellesleg pl. nalunk a HR pont azt latja el, amit Te mellekesnek tartasz es ezen kivul veluk nyomatjak le a xart a torkunkon. Szoval en nem tartom semmire a HR-t, mint szakmat. Szep lenne, jo lenne, csak a valosag nem tukrozi azt amit tanultal, s ettol kezdve fabatkat sem er.

edit: mernem tok gepelni (se?)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Mennyi az a tobb es netto vagy brutto? Mert 300 brutto nem nagy love...

en ellenek vele azert....

most a fele van, az meg vekonyka...
Van állásom...:bananadan

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás

Regen azt mondtak szemelyzetis, mosma HR-es. En inkabb nem mondok velemenyt a HR szakmarol.

azota valtoztak a dolok kicsit..nemi szemleletvaltozas volt...

ez olyan, mintha a programozokra azt mondanam, hogy c64en dolgoznak...

akkor mondj, ha tudod, hogy mia kulonbseg....

a jo hres utkozofal a menedzsment es az alkalmazotak kozott...az lenne a feladata, hogy kepviselje a ket iranybol jovo erdekeket, es kompromisszumot teremtsen..en ezt tartom hr-nek..persze fel kell venni, kepezni kell, ki kell rugni, de az mellekes szvsz..
viszont az a abaj, hogyalt, a hresek a menedzsmentbe tartoznak, igy ok elkurvulnak..
ezert az emberek nem neznek jo szemmel rajuk, pedig alapvetoen remek dolog/szakma, ha nem vagy egy penzees kurva..
dig, majd megdumaljuk, amikor bizniszelunk..:D (utalok laptopon gepelni)
Van állásom...:bananadan

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Netto fel misi az mar egeszseges. Amugy sztem brutto 5 kilo + telefon + kocsi mar jo melo.

Nettó, és 500 körül van, ez komoly. Bruttó 300 az nem nagy pénz, fõleg Pesten

kala

Majd megkerdezlek ha el akarsz helyezkedni az egyetem utan, hogy mit gondolsz errol :-) Sztem maskepp fogod latni a dolgokat.

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Én is mert aztán rögtön szeretnék vagy közgáz,vagy bölcsész tanári diplomát,és az már fizetõs lesz:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Majd azert a diploma utani 2-3 evedre kivancsi leszek ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Friss diplomaval? Lofaxt kapsz, nem jo allast. Ezt mondom elore, majd rajossz :-)
Volt baratnom konkretan ezer helyen probalkozott, diplomaval, folyamatban levo masodikkal, felso foku nemet es kozepfoku angol nyelvvizsgaval. Aztan 2 evig telefonos ugyfelszolin volt. Mondjuk most group manager mar masik teruleten, de ahhoz az is kellett, hogy a ket ev alatt megismert ezer embert itt, tehat kapcsolatok. Mellesleg nalunk a kiirt melok 75% be van toltve mielott kimegy a hirdetes, csak ugye policy, hogy meg kell hirdetni.

Van olyan ismerõsöm,aki ezt vallja,van,aki az ellenkezõjét.Volt jogászcsúcsunk,yött a Polt Péter meg a Kamara elnöke,és próbálták a fejünkbe verni,h hüyyyék vagyunk és yobb,ha már most kezdjük mellé tanulni a virágkötészetet,de én azt mondom,h ha igazán beleteszed magad vmibe,és felmutatod a szükséges dolgokat,akkor azért nincs gond.Most 1 évig suli elött melóztam,és beleláttam ebbe vmennyire.Persze,ez akkor igaz,ha nem linkeled L a dolgot.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

én felnõtt vagyok, voltam már akkoris,

Hát, ha csak a hozzászólásaidat olvasnám az utóbbi idõben, akkor erre nem vennék mérget...sõtt....

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Nettó, és 500 körül van, ez komoly. Bruttó 300 az nem nagy pénz, fõleg Pesten

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mennyi az a tobb es netto vagy brutto? Mert 300 brutto nem nagy love...

A használható nyelvtudás már alap, ki kell tûnni a többi közül. Azért van lehetõség, persze, az egyik ismerõsöm perfekt japánból és szarrá keresi magát a Suzukinál pl., többszázezret akaszt egy hónapban, és kb. 26 éves

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Friss diplomaval? Lofaxt kapsz, nem jo allast. Ezt mondom elore, majd rajossz :-)
Volt baratnom konkretan ezer helyen probalkozott, diplomaval, folyamatban levo masodikkal, felso foku nemet es kozepfoku angol nyelvvizsgaval. Aztan 2 evig telefonos ugyfelszolin volt. Mondjuk most group manager mar masik teruleten, de ahhoz az is kellett, hogy a ket ev alatt megismert ezer embert itt, tehat kapcsolatok. Mellesleg nalunk a kiirt melok 75% be van toltve mielott kimegy a hirdetes, csak ugye policy, hogy meg kell hirdetni.

Na ez butaság.
Van Luck faktor és tény,h ha haver intézi L a munkádat,az nem rossz.
De ne mondja nekem senki,h nem le7 Lhelyezkedni ha van tényleges,felhasznál6ó nyelvtudásod és mondjuk 1 bizonyos szakterületen penge vagy.Legtöbb egyetemmel az a baj,h inkább szemléletmódot tanítanak,és nem gyakorlati tudást adnak át,szakterületeket pedig végképp nem tudnak/akarnak oktatni.
Persze,ez most úgy általában van,kivételek léteznek.

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
egészen idáig a felvételi azért nem sétagalopp volt...legalábbis mondjuk 1 töri felvételi...
ami azért vitzes,mert ált. olyan helyekre kellett,ahol nem volt duplázás
mondjuk azt is aláírom,h vhol szórni kell a népet

használ6ó nyelvtudás alatt pedig azt értem,h nem csak papírjaid vannak róla,mint nekem épp,hanem vartyox is az adott nyelven és neadjisten vágod azt a neked kellõ szaknyelvet is
ehhez az a minimum,h folyamatosan benne kell lenni és gyakorolni kell
meg aztán 1 nyelv az már semmi,fõként,ha világnyelv (yó példa volt a yapós)
ha angolt tanulsz akkor 1 német/francia minimum kell mellé,ha nem több

meg aztán az se mind1,h hol kapsz diplomát

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Na ez butaság.
De ne mondja nekem senki,h nem le7 Lhelyezkedni ha van tényleges,felhasznál6ó nyelvtudásod és mondjuk 1 bizonyos szakterületen penge vagy.Legtöbb egyetemmel az a baj,h inkább szemléletmódot tanítanak,és nem gyakorlati tudást adnak át,szakterületeket pedig végképp nem tudnak/akarnak oktatni.

A használható nyelvtudás már alap, ki kell tûnni a többi közül. Azért van lehetõség, persze, az egyik ismerõsöm perfekt japánból és szarrá keresi magát a Suzukinál pl., többszázezret akaszt egy hónapban, és kb. 26 éves

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Mindenhol végzõsnek lenni a legjobb, akkor te vagy legnagyobb.. kivéve az egyetemeken, mert ott könnyen bele lehet futni egy 45 éves elsõévesbe.. szóval én szerettem gimibe járni, az ember azt hiszi, hogy az érettségi az olyan kurva kemény dolog.. hááát, lesznek sokkal nehezebb pillanatok az életben

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Versenyezzen a franc. De ha erdekel majd egy sor mellett elmeselem az eletem :-) En csak azt mondom jo a gimi es en nem pont a burokban nottem fel modon jartam a 4 evet. Es megis jo volt.
Mekdonacc azer volt jo, mert 4 orasba suli utan tudtunk. Es negy haverommal mentem oda, sokat hulyultunk. Haverok nelkul nem mentem volna, ott csak idiotak dolgoznak, meg is orultem volna egy muszak alatt a sok barommal.

versenyezzünk,kinek volt rosszabb!:)
bár asszem megnyeritek,hiába próbálnám tagadni,akármi volt éppen,én yól éreztem magam az Lmúlt 7-1 évben:)
mekdonácc az tényleg szaksz,melózik ott haver,épp hagyja ott.miért oda mentél amikor van annyi más? önsanyargató tipus vagy?

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Erdekes, gimiben en sem tanultam egy szot sem :) Jol elvoltunk, vidaman, jokedvuen. Neha volt par huzos pillanat, ami persze igy utolag egyaltalan nem volt az ( temazaro, dolgozat, kiserettsegi ). Mondjuk nem is voltam kituno, de nem is akartam az lenni. Gimi szerintem tok mindegy. Foiskola/ egyetem sem olyan mervado. Lehetsz te baromi okos meg pedalozo ha nem tudsz jol elhelyezkedni. Ahoz hogy jo munkad legyen ahoz pedig vagy oriasi szerencse vagy pedig kapcsolat kell. Semmi mas.

Na ez butaság.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Mind a negy nyaramat vegigmeloztam es suli mellett, delutanonkent is eleg rendszeresen dolgoztam. Segedmunkasnak mentem komuves melle, stb. de mindig meg volt amit akartam es mar akkor magamnak vettem meg. Meg tetves mekdonacban is egy evig a kozepsuli mellett. Nem fogok sirni senkiert aki kozepsuliba jar, biztos nem volt nehezebb, mint nekem.

ezt mondom énis
aki középsulis, arany életet él, és hiába pampog, stb, nem fogja fel hogy milyen jó neki, mert gyerek.
én felnõtt vagyok, voltam már akkoris, én éreztem 4.-5.ben hogy kurvajó

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
versenyezzünk,kinek volt rosszabb!:)
bár asszem megnyeritek,hiába próbálnám tagadni,akármi volt éppen,én yól éreztem magam az Lmúlt 7-1 évben:)
mekdonácc az tényleg szaksz,melózik ott haver,épp hagyja ott.miért oda mentél amikor van annyi más? önsanyargató tipus vagy?

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ja éééértem
a HR az a személyügy.
nálunk a grószmuti akkor a HR:)