Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
19790 replies to this topic

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Kölök! :) Régen tanultam VMSt, lehet anyagot még találnék hozzá ha kell... Amúgy meg a programtervezõ diploma még elég értékes, nekem is csak azért kell és én sem programozóként dolgozom. Azért van pár elméleti dolog, ami jól jön. Ha nem is konkrétan, de szemléletileg... De k***a okosat szóltam most... ezt ellensúlyozni kell... :D

JOHAN!

When the day is through, all I want to do is slow down...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Akkor én örüljek, hogy félbeszakítottam az informatikai tanulmányaimat? :)

igenigenigen :afro:
de mindenkinek mások a körülményeik ami miatt így döntött

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Kölyök, no para, nekem úgy tûnik 8 év az egyetem (minimum 7), ebbõl most taposom az 5iket! A többieket (begubózott sz@rmócsingok) meg le kell kakkantani magasról! Papír meg kell, szal nem abbahagyni! ALTER-PROGRAMMER-POWER! :D

bátyám is ottvan egy ideje;)

faxom. épp programozás van.
böe.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Ejjj, de minek ennyit szopni valamivel, amit nem szeretek, rohadtul nem akarok majd programozúként dolgozni, meg ilyesmi... Bár ja, nem olyan vagyok, aki most föláll és elsétál, de akkor sem szívesen csinálom. És nekem is minnyá úgy lesz, hogy 3+x év, pedig ez még csak a fõiskolai része. Bö.

VMS-hez ért valaki? Az nézzen a számítós topicba! ;)

Akkor miért nem jelentkezel másik suliba? Valami csak érdekel. Ráadásul már van néhány vizsgád, lehet, hogy el is fogadják õket.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Ejjj, de minek ennyit szopni valamivel, amit nem szeretek, rohadtul nem akarok majd programozúként dolgozni, meg ilyesmi... Bár ja, nem olyan vagyok, aki most föláll és elsétál, de akkor sem szívesen csinálom. És nekem is minnyá úgy lesz, hogy 3+x év, pedig ez még csak a fõiskolai része. Bö.

VMS-hez ért valaki? Az nézzen a számítós topicba! ;)

U.I.: megígérem, hogy nem fogok három gyereket szülni! ;) A gyerek meg jó. Hosszútávon. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

;) Adtatok egy loketet... Kossz! Csak az a kerdes, hogy ez meddig tart... De most jobb. :D

Most tanulj, amíg kölyök vagy, nehogy úgy járj, mint én, hogy három gyerek mellett csinálod. :)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,038 posts
Kölyök, no para, nekem úgy tûnik 8 év az egyetem (minimum 7), ebbõl most taposom az 5iket! A többieket (begubózott sz@rmócsingok) meg le kell kakkantani magasról! Papír meg kell, szal nem abbahagyni! ALTER-PROGRAMMER-POWER! :D
When the day is through, all I want to do is slow down...

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,011 posts

Bekaphatod :D :D :D

abból is meg lehet élni. :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Bekaphatod :D :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
csak ti is gyúrjatok seggre mert abból láthatólag jól meg lehet élni :D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
En eddig is orultem hogy felbehagytam :)
Ugy latszik itt mindenki megszakitja az informatikai tanulmanyait ido elott :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Akkor én örüljek, hogy félbeszakítottam az informatikai tanulmányaimat? :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
már most látom a hasznát,Béla
a fél falu idejár ha nem tudja pl bekapcsolni a gépét,játékokat kérni stb s persze mindezt ingyen,mer' ugye hát ismerõs vagy mi a szösz.a pascal tudásomra nem hinném h szükségem lesz,a 4GL esetleg,egyedül a CAD érdekelt vmennyire

-=B.B.B.=-

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
;) Adtatok egy loketet... Kossz! Csak az a kerdes, hogy ez meddig tart... De most jobb. :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Mervado Bela

Mervado Bela

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Hali skacok, Leslie, Bruce, Lorz.

Kölyök, TripleB.

Tapasztalat nélkül ezek a suliban tanult okosságok még nem sokat érnek. Sõt, egy csomó dolgot meg akarnak tanítani, amirõl majd kiderül, hogy szarra sem tudod használni, meg lesz egy csomó, amire majd csak 5 év után jösz rá, hogy tényleg hasznos volt.

Ennél a melónál is jó, ha suli mellett szépen lassan gyakorlatot tudsz szerezni, hogy ha majd végzel, akkor ne légy teljesen fû. Akik ilyen helyre mennek, azok közül sokan már 10+ éve püfölik a billentyûket, ne légy elkenõdve, ha nem megy elsõre.

Hajrá :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
az én tanárom meg aszilícium-völgybe jár,szóval....
sok,komplexusukat levezetõ,õnemvoltdiák tanár,aki itt éli ki a perverzióit.jó,persze,bennem is van hiba

én azt mondom,h próbálj meg egy másik sulit,Kölyök,a döntés a Tied :)

-=B.B.B.=-

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Asszem kozeledik ez a sors szamomra is... Mert ennyit szenvedni egy papirert. Hat nem tom. Nekem eddig mindin megvan, de most atom elcsattant mindenki agya es olyan buznyak programokat kene irni, folytatni, amit egy 30 eves multal rendelkezo agyament programozo tanar csinalt. hogy egyszeruen fejezzem ki magam: EGYSZERUEN GOZOM SINCS AZ EGESZROL... :(

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Kölyök,mikor a ciklusokról nem a barátnõjük havi ciklusa jut eszükbe akkor ezzel mindent elmondtam a szemellenzõjükrõl...

én munka mellett tanultam ,jelenleg egy mezõgazdaségi kereskedelmi cégnél vagyok.végigcsináltam a szorgalmi idõszakot fõsulin,csak a programozás és adatbáziskezelés vizsgák nem voltak meg.közbejött a családban egy haláleset és egy válás,úgy voltam vele h így is ember vagyok diploma nélkül is.a 170e -es tandíjat sem bírtam havi net 50-bõl fizetni,tojni rá

-=B.B.B.=-

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13,478 posts
Kossz sracok. Bar egy ossztelos gepre szuletett pocs vagyok, ezert tuti megerdemlem szenvedeseim, de azert ez megis sok.
TripleB, akkor te pontosan tudod, hogy most itt kene megoldanom a feladatot es csupa elborult kollega van korulottem es ok gepelnek mint a szar, en meg nem. Es most nekem nem jo. Es mit csinaltal a suli utan? Meg hanyad evben hagytad ott? Es most mit csinalsz? :) Csak hogy tudjam, hogy van-e meg esely...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
hajrá,hajrá :) én is abbahagytam a programozást,sucks,fõleg a sok elborult "kolléga" közt kisebbségben voltam

Thez ha érdekel Giant DH Team ;)

-=B.B.B.=-