Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
tegnap meglepõdtem...
1 órás várakozás, 6 perc munka=1000 huf

Tipikus hayes betegség, hogy kilazul a fékkar állító csavar, kell rá menetrögzítõ. Mivel ilyet nem tartok otthon, elguroltam a speed-waybe, hogy tegyenek rá...
Aztán Sala javasolta, hogy tegyük át a rugóstagot egy másik állásba, mert úgy jobb lesz. Gondoltam, biztos igaza van, próbáljuk ki. Ok, megcsinálta, jobb is lett meg nem is (ha nem figyelek a hajtókar helyes állására, erõs kanyarban leér a pedál).

Ez volt 1000 huf, ami ha jól számolom, akkor 10000 forintos órabér-anyagköltség (ami elenyészõ).

Az én órabérem bruttó 975 ft, a nettó 625..asszem rossz helyen vagyok...

(és még amíg vártam a soromra, addig vettem Salának egy feltöltõkártyát is..:D )

Asszem itt az ideje, hogy megtanuljak szerelni, mert boltba ezentúl nem szívesen járok, drága lett a világ...legalábbis egyes részei..:(
Van állásom...:bananadan

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Bridge geppel fotozom, nem dslr-el. Xd kell bele, microdrive nem jatszik. De nem is kellene, mivel van 1Gb-os xd :)

Mondjuk egy bridge gép is tud nagy sok megás képet készíteni, nem? Nekem egy egy gigás CF kártya olyan sokáig nem tart. Pláne nem egy kéthetes utazáson, vagy egy pár napos természet túrán.. :)
Mindegy, csak ötlet volt. Nekem elég amit mp3-ból tud..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Mondom a margit szigeten valo tekereshez hasznalnam. Kifele meg nem, mivel a forgalomban jo ha hall is valamit az ember. Tehat se ugralas, se semmi. Csak az uthibak a szigeten, de azokat meg joreszt kerulom. Ennyit meg birnia kell egy hordozhato cuccnak. Akkor is razkodik annyit ha gyalogosan futok egy busz utan.

Bridge geppel fotozom, nem dslr-el. Xd kell bele, microdrive nem jatszik. De nem is kellene, mivel van 1Gb-os xd :)

Mellesleg tulparazzatok szerintem.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Ezt a részét már tegnap túlragozták. Al-t nem érdekli, hogy rezeg. (Engem zavarna, ezért nem vettem microdrive-ot a dslr-hez.)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
annyit kell tudni a vinyókról:
a fej egy hajszálvékony fólián lafog, amit a vinyó pörgésétõl okozott "szél" emel el a lemeztõl. szal ha miközben olvas, te ugrálsz vele, lejössz a padkáról, akkor SCRATCH és byebye mp3. ha nem olvas akkor mind1. de nem hiszem hogy szólna: most olvasni fogok, ne rázz... kiolvastam, rázhatsz...

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
Al, csak egy ötlet felvetés.
Te fotózol eleget, ráadásul dslr-rel, ha jól gondolom. Van valami képletöltõ kütyüd? Ha nincs akkor esetleg érdemes azok között is szétnézni. Egy részük tud mp3-at is kezelni, azonkívül, hogy a fotókat is ellenõrizheted a kijelzõn. Kicsit drágább és valószínû, hogy nem tud annyi spec dolgot, mint egy mp3 lejátszó, de hasznos lehet.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

flash:minden elektronyika one mozgó alkatrész

kb ennyi

gondolom ohne-t akartal irni

vegyel nyugodtan vinyosat
nekem semmi bajom vele
20GB
amikor eppen kiolvas/iras van csak akkor jar a vinyo
amuyg egy memobol olvassa folyamatosan

tehat beolvas vinyorol memoba es keszl
majd vmikor ismet kell info akkor kiolvas.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

leet én vagyok már álmos,de ezt nem értem...
roszul írtam valmit?

vagy nem volt szakaszerû?

jól mondtad, de al csak azért írta hogy magyarázza el már enki valaki, emr megtették ezt már vagy hárman, Holott õ informatikus, tehát régóta tudja eztet ;)

irónia.. tudod.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
leet én vagyok már álmos,de ezt nem értem...
roszul írtam valmit?

vagy nem volt szakaszerû?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a héten ismét vettem használtan winchestert. de most garanciával :) ez ellenben a seagate-kkel, tökéletes állapotban érkezett, és maradt is. még 2 év kisker garim is van.
15 ezer egy sata-s 160-as samsungért szerintem nem sok :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Ne szóljatok be alnak mert IDEGES lesz..
:scared: :evilal:
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Azt is elmondod mennyivel tobb razkodas er egy betonon biciklizo embernel levo vinyos mp3 lejatszot, mint egy fenykepezogepben levot, ami szinten utazik es a fotos taskaban zotykolodik? :)

Albertfish

Informatikus volnek vagy mi :) Szal ironia volt.

Enyim Paripa

Let the people speak

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
merevlemez:
több lemez van benne azon olvasó fejek lebegnek az emberi haj vékonyságának tizedével v századával nem emlékszem ponotosan.
ezek a lemezek gyorsan 5200,7000 körül pördülnek egy perc alatt.
ezek mágnses lemezek ezt olvassa a fej

flash:minden elektronyika one mozgó alkatrész

kb ennyi

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha nincs senki akkor szivesen elmondom megegyszer :D :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Van meg valaki, aki el akarja magyarazni a flash memoria es a merevlemez kozotti kulonbseget?

Enyim Paripa

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Na igen. A flash memoria azert jobb, mert nincs bene mozgo alkatresze, ellenben a kis vinyos cuccokkal ( fenykepezogepekbe pl jo ).
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
vinyós mp3playert nem vennék olyan helyre ahol mozgás van
pl sport
én ha vinyó lennék, tönkremennék a rázkódásban.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
küldjél neki sms-t

feltételezem megvan a száma:-)

oh, akkor türelem:P
Autist Team:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
ha valki Találkozik Málnával mondja meg neki hogy sürgõssen menjen el a postára a cuccomal!
köszi...

pár privit már váltottunk,smst is küldtem...

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Jelenleg 60Gb mp3-am van ;-) A mostani 140Gb melle most a heten veszek egy 160Gb-os vinyot. Mert nem ferek el. (meg mert a 60Gb-os maxtor mar cicereg es nem akarom megvarni mig megpurcan az adatokkal, bar szoktam menteni).
Amugy a 20Gb-os is eleg lenne, neztem is egy sony-t de az dragabb. Akkor meg olcsobban a 40Gb. Max nem hasznalom ki.

Es amugy is. Minek vennek 40e penzert egy 2-4Gb-osat, ha 60-ert van 40Gb-os? De most tenyleg. A 2Gb meg mar irtam, nekem keves volt. Kulonbozo hangulatban kulonbozo stilust hallgatok. Stilusonkent 4-5 ora zene kell, hogy legyen valasztek. Igy hamar osszejon 40 ora zene, az pedig mar nem fer el kis memoriasra. (192k alatti zenem nincs, mert a minoseg is ugye... de a legtobb 256 vagy 320k es emiatt a meret sem kicsi)

40gigabájt.........
aztán aztsefogod tudni még a felét se mivan rajta....
ha belegondolok, hogy én továbbra is 6gigás vinyóval avgyok számítógépben.....

Enyim Paripa

Let the people speak