Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Üzenõfal (archív #1)
Started by
b
, 2002. February 15. 11:47
Posted 2005. October 18. - 15:09

rajtatok mulik
(ugye errol volt szo nemreg)
de, meg sem latni a valtozast
(ugye errol volt szo nemreg)
de, meg sem latni a valtozast
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. October 18. - 15:08

Egyébként én már gyerekként is tiltakoztam budapest ellen. Gödöllõn laktunk és muszájból be kellett költöznünk, amikor 7 éves körül voltam. Az autópályán pisilést színlelve kiszálltam az autóból és lazán elkezdtem visszasétálni..

Posted 2005. October 18. - 15:08

Lor nemszolbe. Ha rajtunk mulna nem ilyen lenne...
Amugy a BKV-n vannak jo csajok bezony. Tavaly decemberben kezdtem ismet tomegkozlekedni, azota mar tudom, hogy csajozos hely a hev (haver csak annyit mondott, hogy megerte hev-re cserelni a kocsit, mikor meglatta a csajt
), a metro es a villamos is. A busz valahogy nem akar osszejonni.
Amugy a BKV-n vannak jo csajok bezony. Tavaly decemberben kezdtem ismet tomegkozlekedni, azota mar tudom, hogy csajozos hely a hev (haver csak annyit mondott, hogy megerte hev-re cserelni a kocsit, mikor meglatta a csajt

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. October 18. - 15:07

Posted 2005. October 18. - 15:07

Hát, ha leszbikus leszel, és megtetszik egy jó segg vmelyik villamoson, akkor szólj, átszállok, megnézem a show-t
Ha leszbikus leszek, akkor megtetszhet egy mell is. Akkor is szóljak?

Posted 2005. October 18. - 15:06

en miskolcra szulettem
es szivbol utalom bp-t
mehetnek en is oda es lehet bodog, hogy ott vagyok es ott lehetek...
de inkabb nem.
tam puklikus mit melozol?
es $?
ha nem privi?
:-)
es szivbol utalom bp-t
mehetnek en is oda es lehet bodog, hogy ott vagyok es ott lehetek...
de inkabb nem.
tam puklikus mit melozol?
es $?
ha nem privi?
NE ÍGY! NE ÍGY!

Miskolcon biztos nincsenek alkoholisták és csövesek, akik felszállnak a tömegközlekedésre és nincsenek tömött buszok sem.

De, van egy villamosjárat, ha jól emlékszem a barátnõm meséjére. Egyenesen végigmegy az egyetlen nagyobb utcán. Így mesélte annakidején, mikor oda járt suliba. Nem is értem, miért rohant vissza ide.Miskolcon nincs tömegközlekedés? Ez globális probléma

busz van. de meg lehet villamos is. vagy troli? valamelyik.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F

Most ezért legyek vénségemre leszbikus?
Hát, ha leszbikus leszel, és megtetszik egy jó segg vmelyik villamoson, akkor szólj, átszállok, megnézem a show-t

Posted 2005. October 18. - 15:05

Posted 2005. October 18. - 15:04

hidd el azok vagyunk:D
hidd el azert rohogunk rajtatok

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F

Egyébként is, amíg jó nõk is utaznak a bkv járatain, addig nics vész, nem a csöveseket kell bámulni, hanem a szépségeket
Most ezért legyek vénségemre leszbikus?

Posted 2005. October 18. - 15:03

hidd el azok vagyunk:Dej de szep varosban laktok
buszkek lehettek a sajat szemetdombotokra!!!

ej de szep varosban laktok
NE ÍGY! NE ÍGY!

nekem is most januárban lett, mióta dolgozok.
akkor totál halál lett volna
másfél óra tömegközlekedés, vagy 15 perc autózás
érd-csepel.
msot meg heti párszor bejárás pár órára...
ettöl is kiráz a hideg.
akkor totál halál lett volna
másfél óra tömegközlekedés, vagy 15 perc autózás
érd-csepel.
msot meg heti párszor bejárás pár órára...
ettöl is kiráz a hideg.
Posted 2005. October 18. - 15:02

minnya mehetek vissza dolgozni
hehh, ha netezni kell tok gyorsan el tud szaladni az ido, de utanna hirtelen megall, es vanszorog 6ig 
de holnap legalabb kapok fizut es az mindig jo
azt uzenem hogy
its never too late to waste your life

de holnap legalabb kapok fizut es az mindig jo

azt uzenem hogy
its never too late to waste your life
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. October 18. - 15:02

Egyébként is, amíg jó nõk is utaznak a bkv járatain, addig nics vész, nem a csöveseket kell bámulni, hanem a szépségeket
Jó, hát reggelente Pécsen nekem is voltak problémáim, ott éreztem igazán milyen lehet szardíniának lenni, a 7es buszon, mikor a sofõr becsukja az ajtót, hopp egy táska, egy kilógó láb, egy fej... mindegy, fent vagyunk. Ki volt írva, hogy mennyi állóhely van a buszon, hát ott olyan 150%-os kihasználtság volt minimum..
Jó, hát reggelente Pécsen nekem is voltak problémáim, ott éreztem igazán milyen lehet szardíniának lenni, a 7es buszon, mikor a sofõr becsukja az ajtót, hopp egy táska, egy kilógó láb, egy fej... mindegy, fent vagyunk. Ki volt írva, hogy mennyi állóhely van a buszon, hát ott olyan 150%-os kihasználtság volt minimum..

Posted 2005. October 18. - 15:01

Nem olyan szörnyû, de spec nekem a téli metrózások miatt ment el a kedvem az egésztõl. Legalábbis, ami a fertõzõ betegésgeket és a fokhagymás-pálinkát illeti. Az más kérdés, hogy erõsen hozzájárult a 11-es busz és az azt vezetõ sofõrök hozzáállása is. De ebbe most nem kezdek bele..
Mivel 28 éves koromig egyáltalán nem volt autóm és már a gimibe is két átszállással kellett mennem (zuglóból-kõbánya), így azért van néhány évnyi tapasztalatom..
Mivel 28 éves koromig egyáltalán nem volt autóm és már a gimibe is két átszállással kellett mennem (zuglóból-kõbánya), így azért van néhány évnyi tapasztalatom..