A fene, nekem ez nem megy, pedig megpróbáltam rárakni a bringára, de nem volt elég a hosszabbító a HHH-ig..Arra, hogy a gepet dolgoztasd magad helyett. Pl.

A fene, nekem ez nem megy, pedig megpróbáltam rárakni a bringára, de nem volt elég a hosszabbító a HHH-ig..Arra, hogy a gepet dolgoztasd magad helyett. Pl.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speakA Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Let the people speak-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
NE ÍGY! NE ÍGY!
rajtatok mulik
(ugye errol volt szo nemreg)
de, meg sem latni a valtozast
Let the people speakHáát, muszáj volt bepróbálkozni..Jófej kissrác lehettél.
NE ÍGY! NE ÍGY!
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Marad a férjes verzió, mert mi nem leszünk ott mostanában...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Jófej kissrác lehettél.Egyébként én már gyerekként is tiltakoztam budapest ellen. Gödöllõn laktunk és muszájból be kellett költöznünk, amikor 7 éves körül voltam. Az autópályán pisilést színlelve kiszálltam az autóból és lazán elkezdtem visszasétálni..
Persze, az is jó lehet, csak szólj, az a lényeg