Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Üzenõfal (archív #1)

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
19790 hozzászólás a témában

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
miota biciklivel jarok dolgozni meg sose kestem el. bezzeg amig metroval vagy busszal addig minden reggel. a fonok ki is tette a bejarathoz a papirt, hogy "work starts @ 8.30!!!" hehe vajon kinek szolt? :chin: :D

metroval 25-30perc, busszal 20, biciklivel max 15. ha nem sok lampat kapok el, akkor lehet 10 is. zsir. csak nincs kesztyum :P az kene, mert kezd hidegedni...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Glasstiger :-)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Wuff, en meg nem lattalag nem megzakkanva. Szal ne is ilyesztegess normal allapotban... Ha letezik egyaltalan... :D

Ezt én most nem értem teljesen, de lehet, hogy megint zakkant vagyok. Tényleg elég kevés percben az évbõl vagyok normál állapotban. Szerintem nincs is olyan állapotom.

Nekem egyébként ez a kedvecem:
"- Anyád nem szeretett engem.
- De apa, anya 6 éve halott..
- De mi az a 6 év, ahhoz a 30hoz képest, amíg nem szeretett?!"

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Tin

Semmi olyat nem mondtal, ami utcan nem tortenik meg. Az utcan setalva is leutnek, elveszik es lekopnek virussal.

Figyelj, én lemondtam arról, hogy saját autóm legyen, pedig lehetne, nem olyan nagy gond. Mégsincs. Az, hogy valami az utcán megtörténik egy dolog. Az utcán kell közlekedni akkor is, ha kocsival megyek, mert azért szoktuk használni. De tömegközlekedési eszközön, akármelyiken, ha zsúfoltabb, akkor sokkal könnyebben megesnek dolgok. Zárt tér, viszonylagos mozdulatlanság, és máris könnyebben esnek meg dolgok, amik az utcán nem történnek meg. De nem csak ez a baj. Én pl. nem bagózom, és most is tök büdösen jöttem haza, mert a megállóban álló emberkék arra nem hajlandóak, hogy odafigyeljenek, merre fújja a szél a füstöt. Másik probléma az a rengeteg ember mind más igényekkel rendelkezik. Anyósom pl. rettentõen érzékeny a huzatra. Valaki másnak meg iszonyatosan meleg a busz. Kinyitja az ablakot huzat lesz, õ jól érzi magát, anyósom meg itt prüszköl 3-4 hétig, mert nem vehet be semmilyen gyógyszert.
Csak egy dolgot megváltoztatva nem lesz jobb ez a város.
Én tudom, hogy mivel teszek a legjobbat a városnak. Azzal, hogy a gyerekeimet arra nevelem, hogy figyeljenek oda az ilyen aprónak tûnõ dolgokra. Másoknak is ezt kellene tennie, mindenkinek akinek gyereke van.
Tudom, hogy ezzel az én pillanatnyi helyzetem nem nagyon fog javulni, de ezt senki nem is várhatja el, hogy itt minden egycsapásra jobb lesz, akárki akármilyen rendeletet is hozna. (egy kivétel talán van, ha végre elfogyna az a nyomorult olaj, és megszûnne az olajlobbi)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Tin

Semmi olyat nem mondtal, ami utcan nem tortenik meg. Az utcan setalva is leutnek, elveszik es lekopnek virussal.
Egyebkent ervelni lehet, mindenkinek es kifogasokat is mindig talal az ember, de 10 ev mulva - amikor mar mindenki hitelre vesz majd autot vagy megteheti - hiaba mond barki-barmit egyszeruen nem lesz hol parkolni, nem lesz hol kozlekedni. Iden 200e tobb auto van forgalomban, mint tavaly volt. Es ez a tendencia evrol-evre no. Meg ha le is vonom belole azt amit nem vontak ki a forgalombol, csak eldobtak, akkor is oriasi mennyiseggel nott. 10 ev alatt ez ket millio + auto. Es ennek jelentos hanyada BP.-en van hasznalatban. Szoval en csak azt mondom, ha ez igy megy tovabb, akkor nem lehet majd a felszinen kozlekedni egyaltalan.
En sem szeretek tomegkozeledni, de ha metro kozelebe kell mennem (metrotol max 2 megallo villamossal vagy busszal) akkor fel sem merul az auto (kiveve ha mondjuk valami nagyobb targyat kell elhozni) mert egyreszt lassu, masreszt draga.

Enyim Paripa

Let the people speak

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

1, a lancot nem igazan jo dolog mutogatva hordani az utcan sem, ennek kb. semmi koze a tomegkozlekedeshez.
2, nem idealizaltam semmit, csak leirtam a tenyt, hogy mar most sem lehet kozlekedni es par ev mulva majd megkevesbe sem lehet ha ez igy megy tovabb, de azert csak hajra. Tomegkozlekedni meg lehet. Mukodik a dolog, evek ota sikeresen eljutok mindenhova ahova kell...

Amíg ezek a dolgok nem változnak a tömegközlekedésen, addig mindig lesznek olyanok (nem kevesen), akik azonnal másik alternatívát keresnek. A táskámat nem mutogattam, de azt csak nem rakhatom a pulcsim alá. Anyunak a fülbevalóját akarták kiszedni a fülébõl a buszmegállóban pár éve. Szerencsére dohányzik (ebben az egyetlen esetben szerencse), és a parázsló cigit a csaj kézfejében nyomta el. A haverom a metróból jött fel, nem volt rajta nyaklánc, mégis úgy csapták le, hogy elájult, és elvették az 5000-et sem érõ mobilját.
Mûködik persze, csak közben 6x annyi kényszerbeteg lesz, mert én már erõs késztetést éreztem a Michael Jacksonos megjelenésre. Kicsit érteni kezdtem, hogy miért maszkban jjárkált a tömegben.
És nehogy azt hidd, hogy ellened beszélek, mert pontosan értem, hogy mire gondolsz, de ezek az érvek mindaddig elõ fognak kerülni, amíg az embereket madárinfluenzával, meg legionellával meg mittudomén mivel rémisztgetik a hírekben.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Fogadunk, hogy barmikor megalazlak idoben tomegkozlekedessel? Kiveve peremkeruletek, ahol nincs metro.

egyántalán nem jó.
még arra se jó ha sietni akarok
akkor is autó
ha meg nem sietek és tudom hova rakni akkor bicikli
ha meg ez se jó, mer benyára sincs keret, akkor meg szopom a harcibrét ezen a keleti tömegközlekedésen.

és nem kapaszkodok, meg hányok a szagtól, meg az emberektõl.

böá.

Enyim Paripa

Let the people speak

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
1, a lancot nem igazan jo dolog mutogatva hordani az utcan sem, ennek kb. semmi koze a tomegkozlekedeshez.
2, nem idealizaltam semmit, csak leirtam a tenyt, hogy mar most sem lehet kozlekedni es par ev mulva majd megkevesbe sem lehet ha ez igy megy tovabb, de azert csak hajra. Tomegkozlekedni meg lehet. Mukodik a dolog, evek ota sikeresen eljutok mindenhova ahova kell...

Na, én most pont tömegközlekedtem a Lurdyba, és komolyan elgondolkodtam azon, hogy valami dettolt, vagy akármit fogok ezentúl magamnál hordani, és maszkot, meg cérnakesztyût, mert olyan gusztustalan fazonok használják a BKV-t. Az egyik fulldokolva, harákolva köhögött, jónéhány másik meg egyszerûen mocskos, és büdös volt.
HÁrom cigánykölyök meg meredten stírölte a nyakláncomat, egyik kezem a táskámon folyton. Csak azért írom ezt, hogy ne idealizáljuk már annyira a tömegközlekedést, mert nem olyan jó.

Enyim Paripa

Let the people speak

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Wuff, en meg nem lattalag nem megzakkanva. Szal ne is ilyesztegess normal allapotban... Ha letezik egyaltalan... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Vas. Milyen vas? Mittudom én. Nehezék. Ha kérdezik, te csak mondod, hogy van. Alátét. De mialétét, bazmeg..?!

Alapfilm, nekem legalábbis.. úgyhogy nézd meg :)

Az a szép, hogy mikor összejövünk és beb*szunk, akkor ilyen társalgás megy egész este, a filmbõl idézgetünk :) kivülrõl teljesen zakkantnak tûnünk szerintem.. :D

Láttam már, de csak egyszer. Arra emlékszem, hogy tetszett, de szó szerint nem tudnék idézni semmit.
Mi a Star warsból szoktunk. Meg Gyaloggaloppból, meg több Monty Python filmbõl.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
igen, alap :)

és készül a 2. rész belõle ;)

egy bubis, vagy két bubis?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vas. Milyen vas? Mittudom én. Nehezék. Ha kérdezik, te csak mondod, hogy van. Alátét. De mialétét, bazmeg..?!

Alapfilm, nekem legalábbis.. úgyhogy nézd meg :)

Az a szép, hogy mikor összejövünk és beb*szunk, akkor ilyen társalgás megy egész este, a filmbõl idézgetünk :) kivülrõl teljesen zakkantnak tûnünk szerintem.. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Asszem az uvegtigrises izirajderre gondolt... :D

Azt csak egyszer láttam, még nem rögzültek a poénok. :) De tervben van a megvásárlás. :)
És köszi, így most már értem. :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Asszem az uvegtigrises izirajderre gondolt... :D

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Vas? Nem a Róka volt? ;)

Melyik róka? amelyikben sárgarépa is van?:) mert ha nem akkor nem értelek. :chin:

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás
Vas? Nem a Róka volt? ;)

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Az ilyeneket le kell baszni, oszt kész. Nem kell félni, hogy megvernek, vagy követnek.. jó, én nem félek, mert van fellépésem.. Múltkor, igaz, ez Pécsett volt, egy alkesz figura miután a sörösdobozát kihajította az ablakon, közölte a jónéppel, hogy a legjobb dolog a világon a pinát nyalni, majd fel is ajánlotta ilyen irányú szolgáltatásait két fiatal lánynak (megjegyzem nekik én is felajánlottam volna...:D ) no, de ekkor már nem bírtam tovább, hogy a nénik is megjegyzéseket tesznek, szóval leordítottam a fejét, aztán meg akart verni, mondtam neki, hogy jó, a következõ megállónál leszállunk és elintézzük.. aztán õ tényleg leszált, mert nem bírta a feszültséget! Én meg jól éreztem magamat :)

Egyszer le akartam szállni a buszról, kb 7-8 hónapos terhes lehettem, és ki kellett kerülnöm két nénit, akik valamiért olyan erõsen kapaszkodtak az álló buszon, hogy nem tudták elengedni a kapaszkodót. Ez kb 3 másodpercnyi késlekedést okozott, de egy fölfelé szálló figura nem bírta ki, és szembejött, közben ököllel hasbavert. Erre én terhesen különösen érzékeny szoktam lenni, és lehajítottam a fazont a buszról. Volt nála a szatyorban egy üres üveg, azzal kezdett fenyegetõzni, itt már azért a férjem is közbelépett, pedig a pacák állította, hogy a szatyorban vas van, hátha akkor jobban félünk. Nem foglalkoztunk vele sokáig, kisebb verbális ütközet után, elindultunk a cukrászdába, mert oda készültünk eredetileg, de a figura csak követett minket tisztes távolból. Aztán gondolom elunta a várakozást, és a következõ busszal elment borért. Pedig így elég befejezetlen a történet, dehát ilyen az élet. :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

jó a tandemes avatar :D

mi is csinálunk 1et baátommal köv cmre :P

Az avatar Dante NRS alapú CM logója alapján készült.

Tandembõl van eladó (Kala régi tandemje, amit eladott és most azok is eladják szintén anyagiak miatt)

az én régim
tökéletes állapot
~120e
érd MSN: jayahari.mari@hotmail.com
többgyermekes családnál volt hû társ,de most mennie kell :-/
és igen,én is örülnék neki természetesen,ha viszontlát6nám...:(

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.844 hozzászólás

Az ésszerû jármû és útvonalválasztás lenne a fontos, de mint tudjuk az emberek többsége erre nem képes.
Reggel azon poénkodtak a Tin által is említett gyerekek, hogy ki tud nagyobban fingani/böfögni. Az utasok fele meg alig tudta visszatartani a hányingerét.

Az ilyeneket le kell baszni, oszt kész. Nem kell félni, hogy megvernek, vagy követnek.. jó, én nem félek, mert van fellépésem.. Múltkor, igaz, ez Pécsett volt, egy alkesz figura miután a sörösdobozát kihajította az ablakon, közölte a jónéppel, hogy a legjobb dolog a világon a pinát nyalni, majd fel is ajánlotta ilyen irányú szolgáltatásait két fiatal lánynak (megjegyzem nekik én is felajánlottam volna...:D ) no, de ekkor már nem bírtam tovább, hogy a nénik is megjegyzéseket tesznek, szóval leordítottam a fejét, aztán meg akart verni, mondtam neki, hogy jó, a következõ megállónál leszállunk és elintézzük.. aztán õ tényleg leszált, mert nem bírta a feszültséget! Én meg jól éreztem magamat :)

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Dig, az a ZP-s cucc nagyon allat volt! Az olyan gettocsocso... Total lezuzta a bort a kezemrol... Majd legkozelebb is kell olyat nyomni. Addig edzetek! ;)