Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Felhasználói beállítások
Started by
Admin
, 2004. November 14. 18:31
Posted 2007. February 18. - 21:32
Mindenkiét láttam, csak az enyémet nem. De most már valamiért azt is látom, pedig nem csináltam vele semmit. A lényeg, hogy megoldódott, köszi.
Posted 2007. February 18. - 21:28
Igen, mivel én látom.
Ha senkiét sem látod, akkor Vezérlõpult -> Alapbeállítások módosítása -> Téma megjelenítés beállításai ott pedig beikszölöd az Aláírások megjelenítése checkboxot.
Ha senkiét sem látod, akkor Vezérlõpult -> Alapbeállítások módosítása -> Téma megjelenítés beállításai ott pedig beikszölöd az Aláírások megjelenítése checkboxot.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. February 18. - 20:57
Miért nem jelenik meg az aláírásom? Én rontottam el valamit?
Posted 2007. February 17. - 13:19
Posted 2007. February 16. - 23:09
ON: a topichoz kapcsolódó, témájába vágó post.
OFF: nem ON.
Ha beírod, a teló topicba, hogy a Z1-be mien olaj kell, az ON. De ha a post végén kifejted, hogy a barátnõd bizony lenyeli, akkor ezt az utóbbi információt illik OFF-ba tenni, mivel nem tartozik - mondjuk úgy szervesen - a topic témájához. Ienkor egyes geek vénájú júzerek szeretik html cimkéknek tûnõ kódokkal helyettesíteni a jelölést, tehát azt írják, hogy [OFF]komment[/OFF]. Valaki meg csak kiírja, hogy OFF, vagyis onnantól nem a topic témájába vágó rész következik.
OFF: nem ON.
Ha beírod, a teló topicba, hogy a Z1-be mien olaj kell, az ON. De ha a post végén kifejted, hogy a barátnõd bizony lenyeli, akkor ezt az utóbbi információt illik OFF-ba tenni, mivel nem tartozik - mondjuk úgy szervesen - a topic témájához. Ienkor egyes geek vénájú júzerek szeretik html cimkéknek tûnõ kódokkal helyettesíteni a jelölést, tehát azt írják, hogy [OFF]komment[/OFF]. Valaki meg csak kiírja, hogy OFF, vagyis onnantól nem a topic témájába vágó rész következik.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2007. February 16. - 22:59
azt meg tudja valaki mondani hogy mi az az offolás?meg az amior írják h ÛOFF írnak utána valamit és írják h ON
ezt nem értem...
ezt nem értem...
Posted 2007. February 12. - 10:08
Jövõ hét hétfõrõl keddre virradóan lesz fórum "general update" - a készülõ új template már ilyen lesz.
"In idem flumen bis non descendimus"
Posted 2007. February 12. - 03:03
Lehetne úgy beállítani a fórumot, hogy a linkelt szöveg eltérõ színû legyen, mint a normál?
Sokkal könnyebben észre lehetne venni a folyó szövegbe (csak egy szóhoz) kapcsolódó linket.
Sokkal könnyebben észre lehetne venni a folyó szövegbe (csak egy szóhoz) kapcsolódó linket.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2007. February 11. - 18:48
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 11. - 17:55
Posted 2007. February 09. - 14:27
Posted 2007. February 08. - 21:52
igen jegyzi. a _gép_
moderátorokkal meg mostanság elég jól vagyunk, köszönjük.
/btw semmi köze nincs a hozzászólások számának ahoz hogy ki lett moderátor, vagy ki sem./
moderátorokkal meg mostanság elég jól vagyunk, köszönjük.
/btw semmi köze nincs a hozzászólások számának ahoz hogy ki lett moderátor, vagy ki sem./
Posted 2007. February 08. - 21:15
nem szeretnék az lenni mert nem lenne annyi idõm törölgetni az offtopikolásokat... de ezeket a hozzászóláshoz kötött beosztottságot jegyzi valaki vagy mi?
Posted 2007. February 08. - 15:26
Posted 2007. February 08. - 15:23
hát énse úgy gondoltam hogy szavanként írom be próbálok értelmesen írni,de ha már több ezer hozzászólásom lesz(értelmes segítõ mondatok, meg jól összerakott kérdések)akkor én is modi leszek vagy mi?
Posted 2007. February 07. - 22:14
a hozzászólásaid számával változik.
de ha elkezdesz értelmetlen hozzászolásokkal operálni az érdekében hogy változzon, hamar begyüjtõd az esetleges szaunkciókat.
szóval fórumozz, _olvass_, illeszkedj be, a többi megy magától.
de ha elkezdesz értelmetlen hozzászolásokkal operálni az érdekében hogy változzon, hamar begyüjtõd az esetleges szaunkciókat.
szóval fórumozz, _olvass_, illeszkedj be, a többi megy magától.
Posted 2007. February 07. - 21:57
elolvastam a szabályzatot meg az egész cuccot nem tudom ki állította össze de röhögtem is eleget:D de az nem volt benne hhogy hozzászólásonként hogyan változik a nevem alatti kis címke vagy nemtudom hogy nevezzem...ezt is megtalálom valahol?
Posted 2007. February 07. - 16:44
Posted 2007. February 07. - 16:40
na most a logónak beállítottam ezt a pyxist profil képnek meg egy mást...akkor a logó az az amikor megjelenik itt a nevemnél ez a kép?jah és mi az az off meg offtopic?
Posted 2007. February 07. - 16:27
jólvanna... és ha nekem is lesz vagy 10000 hozzászólásom, akkor énid lehetek moderátor vagy vagy akkor mi leszek?és ezek h újonc vendég törzsvendég ezek hogy váltakoznak?valahol le van ez írva?