Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

No igen:
"Support for Mac & Linux, along with alternative browsers is under development. "

Kitaszított vagok... :cry:

Én is :) Melóban, Mac-en "Sauerbraten"-el nyomjuk a netes öldöklést. Nem csúcsgrafika, de csapatokba verôdve nagyon élvezhetô játékélményt ad.

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás

www.quakelive.com Quake 3 Arena böngészõbõl futtatva, Java-s alapon, rá lehet szokni és ez ugye megy a munkahelyi gépen is. :D

No igen:
"Support for Mac & Linux, along with alternative browsers is under development. "

Kitaszított vagok... :cry:

Ride everywhere.

.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az NBA 2009 igencsak jól sikerült, végre a játékosok is felismerhetõk. Muszáj lesz vennem hozzá egy gamepadot.

Na, akkor meg kell nekem is néznem :) Csak már 4-5 éves a konfigom...

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

mondjatok mar valami jo epitgetos strategiat

asszem caesar 3-mal jatszottam utoljara es az tetszett

Én ezzel a kettõvel játszom;

és

hogy miért?

http://www.youtube.com/watch?v=GbYRs6b4DQI
"IGN rated the game 9.4 out of 10 and called it the "best version yet."

az elsõ kicsit egyszerûbb változat, de mindenhol elfut, a IV-es bezzeg akad a gépemen

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

www.quakelive.com Quake 3 Arena böngészõbõl futtatva, Java-s alapon, rá lehet szokni és ez ugye megy a munkahelyi gépen is. :D

Én is nyomom otthon :) Ajánlott! Kár, hogy a benti gépemen (Mac) egyelôre nem megy...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

De tudtam, hogy az utolsó hozzászóló Burce, akkor Travian lesz :D

Még ilyet... :)

Azért csodálkozom ezen, mert már majdnem egy éve tiszta vagyok :)

...illetve egy hete visszaestem, de azt te honnan tudod?! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nekem gond nélkül megy az NBA, meg is lepõdtem, mert a gép high-ra állította alapból a grafikát.

Ellenben a Red Alert 3 a 7. szovjet feladat teljesítése után szó nélkül kilép. Nem tudja valaki hány szovjet feladat van, mert ha csak 10, akkor nem fáradok az állítgatással? Egyszer feljött egy a hangkártya hibájára utaló üzenet (van egy alaplapim letiltva és egy külön 5.1-es sb audigy és úgy tûnik összeakadnak).
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Na... felraktam az NBA 2K9-et... elindul... zene van, meg minden... fekete az egész képernyõ, csak a kurzort látom. Mi lehet a baj?(gondolom valami grafikai...)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
heroes 3-at a mai napig tolom, azt nem lehet megunni

csak most RTS-t akartam, mert a Company of heroes kicsit tulsagosan is porgos, es nem az az epitkezos fajta

es akkor eszembe jutott hogy regen szerettem a caesart meg a simcity-t

de lejott a 4 most, szoval installalok es hajnalig varost epitek :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

sztem a 2;) a legjobb... ja és anno a legnagyobb kedvenc a Heroes 3 ill. a Warcraft 2 volt:D

igen, természetesen én is a red alert 2-re gondoltam. :) heroes 3-at rengeteg nyomtam a Pentium 1-en, warcraftot sose szerettem.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Knights and Merchants szigorúan angolul. A tizenxedik pályánál 6 óra után lerohant az ellenfél, engem meg az agyvérzés kerülgetett :D Ennél hosszabb stratégiai játékkal még nem találkoztam. Sajnáltam a városlakóimat, amikor a fele éhenhalt :) Storm Attack!!

szerintem meg szigorúan magyarul! :D az még rádob egyet, amikor a katonák a lehetõ legmonotonabban mondják, hogy: rohamraaa....!, meg: taamadaas..! :D a játékmenet persze nem a legpörgõsebb! mire egy disznó meghízik már felporszívóztam a szobát. +ha nagyvárosod van akkor egyszerre szól minden egység&épület hangja, és olyan hangzavar van, hogy le kell venni az sx volumet :)
meg azt is birom amikor a katonáim az éhalál küszöbén vannak, és amint kijön a kálbász a hentestõl, az a gyökér cseléd beviszi a raktárba és onnan viszi a katonáknak, nem ám pedig rögtön oda! ezalatt persze értékes páncélos lovasok vesznek oda :D

heroes 2 a legjobb!!! :D
esetleg még: dos-os aladin? oroszlán király? (sulis könyvtári gépeken alap mind2), lotus, quake 3 demo, deerhunter, mx vs atw, dave mirra bmx, cod4

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
sztem a 2;) a legjobb... ja és anno a legnagyobb kedvenc a Heroes 3 ill. a Warcraft 2 volt:D

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a Red Alert elsõ része (ami még nem 3D, csak ilyen fura 2D:D) amúgy ingyenesen letölthetõ, nekem óriási kedvencem a játék..:)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Knights and Merchants szigorúan angolul. A tizenxedik pályánál 6 óra után lerohant az ellenfél, engem meg az agyvérzés kerülgetett :D Ennél hosszabb stratégiai játékkal még nem találkoztam. Sajnáltam a városlakóimat, amikor a fele éhenhalt :) Storm Attack!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
caesar 4 lesz a nyero. mar jon is
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
knights and merchants. legnagyobb

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
De tudtam, hogy az utolsó hozzászóló Burce, akkor Travian lesz :D

Esetleg Supreme Commander.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

mondjatok mar valami jo epitgetos strategia

Travian :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Red Alert 3? Bár nem kimondottan az építésen van a hangsúly. Közepes nehézségen már az elsõ pályák egyikén gondjaim vannak :)

Az NBA 2009 igencsak jól sikerült, végre a játékosok is felismerhetõk. Muszáj lesz vennem hozzá egy gamepadot.