A kép önmagáért beszél.
;-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gamez - a játékok topikja
Indította
Zap
, 2004. november 11. 16:52
Írta 2009. április 24. - 19:57
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
Írta 2009. április 23. - 21:37
iddqd?
Ez az utolsó ilyen parancs, amit ismerek
Ez az utolsó ilyen parancs, amit ismerek
Írta 2009. április 23. - 21:03
Far cry 1-ben hogyan lehet a GOD-módot behozni.mert leírás szerint devmode paraméteres indítás, majd játékközben backspace,de nekem nem mûködik
Valakinek vmi tapasztalat?
Valakinek vmi tapasztalat?
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok
eladó cuccok
Írta 2009. április 04. - 16:21
http://www.szoftverb...ex.html?id=XL14
Ferrari Virtual Race...nem is rossz, el lehet körözgetni vele egy darabig, és még a grafikája is szép! és driftelni is egész jól lehet benne..
Ferrari Virtual Race...nem is rossz, el lehet körözgetni vele egy darabig, és még a grafikája is szép! és driftelni is egész jól lehet benne..
Írta 2009. március 31. - 20:17
Írta 2009. március 31. - 19:58
fúú kemény
most a kilencesen lovagolok..
most a kilencesen lovagolok..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2009. március 31. - 17:38
vendég_Charon_*
Írta 2009. március 31. - 15:52
Írta 2009. március 29. - 01:09
szóavl ti itt automata váltóval körözgettek?
én most dirtben fogok ráfanyalódni, már a Tier6-nál vagyok, de a Canberra rallyt 2vel elõrébb (vagy többel..) nem tudom megcsinálni legbénább szinte is, mindig beakadok valamibe...és mire beváltogatok, azzal tök sok idõ elmegy, pedig a bubuval vagy a C4-el a többi pályatípus megy simán pro-n, csak ez a szûk kövesgazos nem...
én most dirtben fogok ráfanyalódni, már a Tier6-nál vagyok, de a Canberra rallyt 2vel elõrébb (vagy többel..) nem tudom megcsinálni legbénább szinte is, mindig beakadok valamibe...és mire beváltogatok, azzal tök sok idõ elmegy, pedig a bubuval vagy a C4-el a többi pályatípus megy simán pro-n, csak ez a szûk kövesgazos nem...
Írta 2009. március 29. - 01:05
öszintén? még nem probáltam kézi váltósként komolyabban
Írta 2009. március 28. - 20:17
ja, es probaltam manual valtoval, de nem olyan mint az LFS, csak uvolt a motor, de alig van motorfek amikor visszak*rod 3-ba. neked mukodik rendesen?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 28. - 20:14
ma nem érek rá, de egyik este tényleg menjünk onlány..
együtt lehet legjobban fejlõdni.
együtt lehet legjobban fejlõdni.
Írta 2009. március 28. - 20:09
1.36:20 most a legjobb idom, de a ghost cart beraktam, es igy mar latom hogy hol lehetne faragni meg. 3-4. kanyar mar nagyjabol megy fek nelkul, de jol kell beloni az ivet kulonben pikpakk leesel az utrol.
NSX-szel probalkozik nurnburgringen valaki?
NSX-szel probalkozik nurnburgringen valaki?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 28. - 15:50
nemtom mit csinalsz rosszul, de nekem az allo rajtos kor is max 1.41
igaz en meg 1.37 ala nem ferek be. bar LL kormannyal megy
Nem kormánnyal játszom. G25-el..
Nem arról volt szó, karira neked is lesz?
Írta 2009. március 28. - 11:33
Biztos nem Skyline-al megy, hanem mondjuk egy gt-s porscheval
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2009. március 27. - 21:47
nemtom mit csinalsz rosszul, de nekem az allo rajtos kor is max 1.41
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 27. - 21:32
Hát a Grid nem két nap alatt végigjátszós az biztos. Nekem gyakorlatilag minden versenynek többször neki kell futnom Nem használok flashbacket. Nürburgring-Skyline-1:45.88. Még az 1:40 is távolinak tûnik, nemhogy az 1:38
Írta 2009. március 27. - 19:26
megeri feltenni
utobbi idok legjobb autos arcade jateka. persze en kulon szeretem a palyaversenyeket, turaauto stb. NFS szeria poros nyomaba nem er, es tekintve hogy mar megint jon egy uj, gondolom azzal se foglalkoztak eleget ahoz hogy jo legyen. az elozo is hulladek egy valami volt 2 delutan alatt vegignyomtam.
Talan meg a Test Drive volt ilyen jo, de az kisse mas stilus, es rengeteg bug volt benne.
utobbi idok legjobb autos arcade jateka. persze en kulon szeretem a palyaversenyeket, turaauto stb. NFS szeria poros nyomaba nem er, es tekintve hogy mar megint jon egy uj, gondolom azzal se foglalkoztak eleget ahoz hogy jo legyen. az elozo is hulladek egy valami volt 2 delutan alatt vegignyomtam.
Talan meg a Test Drive volt ilyen jo, de az kisse mas stilus, es rengeteg bug volt benne.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 27. - 17:09
Annyit beszéltetek errõl a Grid-rõl, hogy beszereztem. Pont most települ, de elég lassan csinálja a roh@dék.
Írta 2009. március 27. - 11:04
Need for Speed Shift szeptember 17-tõl a boltokban, a Colin DIRT 2 szintén szeptemberben "jön ki".
A Grid-hez van egy 8 ball nevû kiegészítõ 8 új autóval (tvr cerbera, volvo c30, mitsubishi lancer evo x, stb.), de ahogy olvasom az angol fórumokon csak ps3-ra és xbox-ra készült, illetve a pc-re avaible soon. Nem tud errõl valaki infót?
A Grid-hez van egy 8 ball nevû kiegészítõ 8 új autóval (tvr cerbera, volvo c30, mitsubishi lancer evo x, stb.), de ahogy olvasom az angol fórumokon csak ps3-ra és xbox-ra készült, illetve a pc-re avaible soon. Nem tud errõl valaki infót?