Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gamez - a játékok topikja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
5622 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Interstate 76ot kb 96 környékére kell jegyezni,egy hatalmas fíling autós-kalandgame,pohos amcsi cirkálókkal és hihetetlen grafikával (a korhoz mérten,persze ) de amik a leginkább überelhetetlenek voltak benne;a videobetétek - mai napig nem láttam jobbakat.Aláfestve full olyan zenékkel,h a Carwashoz nem írtak pöpecebbet
Re-volt:bnõm kedvence:)Nem merem játszani,mert Lgyaláz:)
Zap:eszem a szíved a linkért! Ez maga a Nirvana!És,ahogy Tams mondja;Street Rodot hogy lehet kifelejteni?!? Vagy Test Drive... Bár,az olyan régi,h mikor én Lkezdtem általánosban játszani a suligépeken,már CZKinek számított:)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
terep 2 nagyon nagy, ha jól emlékszem, legalábbis abban van, hogy besüpped alattad a talaj. :icon_wink
Driver el csak az a bajom, hogy nem szereti a videókártyám (ba ik futni)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.796 hozzászólás
ha már itt tartunk: Abuse, Blackthorne, street rod 1, 2, Zak McKracken and the Alien Mindbenders 1988(!!!)....;)
na meg doom 1993 :) Ja és majd kihagytam: Postal 1

http://www.cgarchive...me.php?view=229
1984, te jó ég

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
terep2-t ismeri valaki?? Isszonyat zsír, kõkorszaki garfikájú játék:) Legjobb!!

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
akkor mar ne hagyjuk ki a re-voltot sem az o'to'versenyes gamak sorabol :)
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
you even have to catch a mutant pig and bring him back home
:icon_bigg

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Interstate 76 (mert legjobb zene és hangulat),
Ez kimaradt. Mikori?

Ott az évszám ! :D

Driver 1 volt életem egyik legjobb autós játéka a Destruction Derby 1 és az NFS 1 mellett ! Az NFS 2 SE meg hatalmas fun volt haver gépén mert neki már volt Voodoo a gépében ami akkoriban nagyon nagy szám volt és tudtunk osztott képernyõn játszani !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Inkább - itt - ...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

még vmi;mond vkinek vmit az,h Quarantine?

Hogyne!!!!
Még a neten is van belõle: ITT

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Stunts (mert pályaszerkesztõ),
Asszem. Mennyi pályám volt hozzá....
Carmageddon (mert DIE,BITCH! )
Na, ez sose indult el nekem rendesen
Interstate 76 (mert legjobb zene és hangulat),
Ez kimaradt. Mikori?
Midtown Madness (multira)
Alap
Driver(ha 1edül DOLOGod a géped )
Még alapabb
SCREAMER 2
Hehe, ez télleg naon király volt!!! Az elsõ repesztõs témák egyike...
Quarantine?
Hogyne!!!!! Nagyon tuti volt !

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Húúúúú, ez jól hangzik!
Asszem este nagy keresgélést csapok a neten... Aztán :brum:

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Rövid filózás után bestof autós játékok;
Stunts (mert pályaszerkesztõ),Carmageddon (mert DIE,BITCH! ),Interstate 76 (mert legjobb zene és hangulat),Midtown Madness (multira),Driver(ha 1edül DOLOGod a géped ) és a legjobb "arcade" darab,nemtom hányan emlékeznek rá;SCREAMER 2-zsír fizika és kinézet,és 486-on is repesztett:D
Öcsém még az NFS3-at is pofozgatja néha,de abba csak a rendõrösdi poén -sztem-
jahh,még 1,ami a suliba való,4játékoshoz,és hasonlóan oldtimer,mint a Stunts ;Micro Machines:D QLT fight a konyhaasztalon

még vmi;mond vkinek vmit az,h Quarantine?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akkor meg kell említsem azt a játékot is, amibõl késõbb film is lett (noo comment a film...) autobahnraser. cél: egyik városból a másikba leggyorsabban. terület: németország tökéletesen lemodellezve.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
De az nem olyan! Ott nem lehet csak úgy autókázni céltalanul... (Ha jól emlékszem :icon_roll )

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ilyen városban autózós a Midnight Club 2 is. (valszeg az 1.része is, csak azt nem láttam). De felidegesited magad rajta :hair:, mert a végére már durván nehéz. Nekem legalábbis az volt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Jaja, városban autózós az jó.
Fõleg ez a jó ebben az új NFSU-ban. Az átvezetõ képregények gagyik, de a város nagyon jó.
Látszik, hogy ezt jól átvették a GTA-ból. Kár, hogy nincsenek rendõrök :roleyes:

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Én általában nem szeretem a nagydobravert játékokat, de mindenfajta városban autózós jöhet...
Csak ezért erõltetem.
Egyébként tény, hogy kevés a feelinges játék, mostanában meg feltûnõen kevesebb. Vagy csak én öregszem?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Az Exodusnak mennyivel nagyobb a gépigénye,mint a az elsõ résznek?
Nem értem,miért mindenki az NFS-ek épp aktuális variációjával játszik;a régi játékok sokkal fílingesebbek voltak (és futottak a gépemen is:D ) gondolok itt olyanokra,mint a Civilization vagy a Larry sorozat,vagy,hogy milyen jó kis össznépi hirigeket lehetett tartani a Quake1ben v AvPben:) -bár az AvP funfaktorát megközelítette a Carmageddon is néhanapján,persze csak az elsõ rész,mert a poligonokat elütni már vhogy nem ua,mint amikor a rendesen megcsinált textúrák kenõdnek csak fel egész életszerûen,igaz,3D érzést semennyiben nem produkálva:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon,

Ha zippelve küldest feltöltöm õket. Nekem kutyául nincs energiám most utánajárni, ha neked van megköszönném. (Meg még páran...)

Mentek.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

te sem látod meg a különbséged 30 és 60 fps között. 20 fps fölött elmegy és 30nál már egyértelmûen gyors, mert annál gyorsabbat nem érzékelsz.

Ez nem igaz ! Nézz meg egy játékot 30 fps-el aztán meg 60-nal !

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.