Csak ha nem ismer még (Zsolti) akkor átakarja hajintani az agyad...
Mostanában 4ütemû wartburgja van:)
és a boltban van már iparikamera is meg tök magas pult jah és számítógép, De fél éve volta ott utoljára. Szal lehet azóta idõkódos ajtó is van:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

MAGELLAN PARTY 2005
Indította
Ralph Fiennes
, 2004. november 10. 12:10
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 30. - 15:40

Írta 2005. március 30. - 15:23

Most két éve vagyok pesten, de elõtte 3évig voltam Székesfehérváron..
Béla nagyon nagy arc a szó jófajta értelmében, de meg van a maga stílusa...igazi kult arc. Sztem õ fûz a legjobban...meg olyan nincsen, amit meg ne oldana,de nem mindig mindenkinek...Zsoltinak jó árai vannak ez tény...szeret utánnajárni a dolgoknak, csak néha ez sok idõ...de lehet, csak én szoktam meg azt, hogy másnapra itt van minden.
mondjuk nehéz meggyõzni valamirõl, amiben nincsen igaza...több nyarat is lógtam nála a boltban anno...
Béla nagyon nagy arc a szó jófajta értelmében, de meg van a maga stílusa...igazi kult arc. Sztem õ fûz a legjobban...meg olyan nincsen, amit meg ne oldana,de nem mindig mindenkinek...Zsoltinak jó árai vannak ez tény...szeret utánnajárni a dolgoknak, csak néha ez sok idõ...de lehet, csak én szoktam meg azt, hogy másnapra itt van minden.
mondjuk nehéz meggyõzni valamirõl, amiben nincsen igaza...több nyarat is lógtam nála a boltban anno...
Írta 2005. március 30. - 15:02

arab fésön nagyon komoly heh... gazdaságos, jó árak. ha jól tudom a zsolti tisztes szakmája háztartási gép mechaniker. emléxem mikor még izsel járt cuccé, meg kispolákkal. szinte mindig ott vettem mindent.
bélajazisten a garázsná' ott legalább van feeling. e.
ami a stop shopot illeti, fûzetni mindig oda vittem, szvsz, jól csinálja.
bogica, mióta élsz bp.-n?
bélajazisten a garázsná' ott legalább van feeling. e.
ami a stop shopot illeti, fûzetni mindig oda vittem, szvsz, jól csinálja.
bogica, mióta élsz bp.-n?
Írta 2005. március 30. - 14:54

Igen, de ezt a nevet, csak néhányan használjuk...mi segítettünk neki anno elindítani a boltot...
Igazából azért kapta a nevet, mert a hawaii ingjeiben úgy néz ki, mint egy arab terrorista:D
Ha a Bogica nevet mondod neki, akkor tudni fogja ki vagyok...
A Tamás a Stop-ban iszonyat nagyképû, de tehetség az nem sok, de ez csak privát vélemény...bár mások is ezt mondják!
Fikázni azt tud...sztem még mindig nincsen 1000km a Haevy Tools bringájában...már ha megvan még
Üdv:thy
Igazából azért kapta a nevet, mert a hawaii ingjeiben úgy néz ki, mint egy arab terrorista:D
Ha a Bogica nevet mondod neki, akkor tudni fogja ki vagyok...
A Tamás a Stop-ban iszonyat nagyképû, de tehetség az nem sok, de ez csak privát vélemény...bár mások is ezt mondják!
Fikázni azt tud...sztem még mindig nincsen 1000km a Haevy Tools bringájában...már ha megvan még
Üdv:thy
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 30. - 14:41

a Tipróban nem zsolti van???
Vagy abdul a beceneve
Én a stop-Shop-ban 1000éve voltam Tesco bike-ot "hitelesíteni" oszt fikázta a telóját:mad:

Talizhatunk persze Írj egy mailt.
Vagy abdul a beceneve

Én a stop-Shop-ban 1000éve voltam Tesco bike-ot "hitelesíteni" oszt fikázta a telóját:mad:

Talizhatunk persze Írj egy mailt.
Írta 2005. március 30. - 14:21

Írta 2005. március 30. - 14:15

Megint én vagyok.
Úgy néz ki sikerült beregisztrálnom a kép.tár.hu-ra.
Néhány képet felraktam. Majd pakolom a többit is.
A galéria neve,ahol keressétek:Magellán Party 2005.
Ennyi.
Ralph
Úgy néz ki sikerült beregisztrálnom a kép.tár.hu-ra.
Néhány képet felraktam. Majd pakolom a többit is.
A galéria neve,ahol keressétek:Magellán Party 2005.
Ennyi.
Ralph
Írta 2005. március 30. - 13:58

Jézusom...Stop Shop:D
Hát nem tom most ki csinálja, de régen extra gáz volt a srác..asszem Tamás...
Üdv:Thy
Én inkább Abdulhoz járok:D Folytontipró
Hát nem tom most ki csinálja, de régen extra gáz volt a srác..asszem Tamás...
Üdv:Thy
Én inkább Abdulhoz járok:D Folytontipró
Írta 2005. március 30. - 13:54

Helló FacE! Köszönöm a szivességed elõre is.
Bízom benne,hogy rá fogsz érni.
Elérhetõ vagy Barcikán mostanában,vagy nem igazán?
találkozhatnánk még a tali elõtt.
A STOP-Shop-ba szoktál járni?
ÜDV:Ralph
Bízom benne,hogy rá fogsz érni.
Elérhetõ vagy Barcikán mostanában,vagy nem igazán?
találkozhatnánk még a tali elõtt.
A STOP-Shop-ba szoktál járni?
ÜDV:Ralph
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 29. - 12:39

Ha jól tudom a gallériába nem lehet regisztrálni mostanság:(
A Vonattal érkezõket meg szívesen kikísérem Ormosbányára és veletek is tartok ha rá fogok érni!
remélem összejön:)
A Vonattal érkezõket meg szívesen kikísérem Ormosbányára és veletek is tartok ha rá fogok érni!

remélem összejön:)
Írta 2005. március 29. - 09:36

Szóval!
Leírom ismételten a gondjaim,azok érdekében is akik talán szeretnének néhány fotót megtekintenia túra útvonalába esõ helyekrõl.
A galéria oldalon csak bejelentkezési helyet találok,regisztrációsat nem. A fórumos és az apróhirdetéses regisztrációmmal nem tudok bejelentkezni a galériás oldalra.
Valszeg én vagyok nagyon béna,de legalább valami(-ki) ADMIN.segítségemre lehetne.elõre is köszönöm!
MÁS:Ormosbányára is közlekedik vonat,de csak 4-5 járat. Viszont Kazincbarcika kisállomástól a házunk mindössze 10KM-re van.NO emelkedõ!
A minap egyes részeit bejártam a leírt útvonalnak(Martonyi,Bódvarákó,Szád-vár). Hát mit mondjak? szád-várnál még tart a tél. Az ösvényeket hó és jég borítja. Sikerült a lefelén hasalnom is egy jót.még szerencse hogy nem volt senki sem a környéken. Rombolta volna az "imídzsemet"a látvány.
Szurkoljunka jóidõnek,nekem pedig segítsetek!
Köszöntem.
Ralph
Leírom ismételten a gondjaim,azok érdekében is akik talán szeretnének néhány fotót megtekintenia túra útvonalába esõ helyekrõl.
A galéria oldalon csak bejelentkezési helyet találok,regisztrációsat nem. A fórumos és az apróhirdetéses regisztrációmmal nem tudok bejelentkezni a galériás oldalra.
Valszeg én vagyok nagyon béna,de legalább valami(-ki) ADMIN.segítségemre lehetne.elõre is köszönöm!
MÁS:Ormosbányára is közlekedik vonat,de csak 4-5 járat. Viszont Kazincbarcika kisállomástól a házunk mindössze 10KM-re van.NO emelkedõ!
A minap egyes részeit bejártam a leírt útvonalnak(Martonyi,Bódvarákó,Szád-vár). Hát mit mondjak? szád-várnál még tart a tél. Az ösvényeket hó és jég borítja. Sikerült a lefelén hasalnom is egy jót.még szerencse hogy nem volt senki sem a környéken. Rombolta volna az "imídzsemet"a látvány.
Szurkoljunka jóidõnek,nekem pedig segítsetek!
Köszöntem.
Ralph
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 22. - 23:14

attibike: Miskolcra lejössz vonattal utánna felülsz a egy ózdira amirõl Kazincbarcikán leszálsz és onna egy könnyed tekerés nemtudom pontosan hány km de nem megeröltetõ és sík a terep. mármint az országút:)
csak egy kicsit szûk meg mennek rajta az autósok mint a mrgezettegér
csak egy kicsit szûk meg mennek rajta az autósok mint a mrgezettegér
Írta 2005. március 22. - 19:03

õõõ megy valaki arra kocsival Bp.-rõl?? vagy jár arra vonat?? de azért egy kocsi jobb lenne persze a benzin(pénz)t szétdobnánk!!!
join your life, join your bike
vendég_fac€_*
Írta 2005. március 22. - 15:15

Engem is érdekel
És Már csak a Martonyi Pálos kolostor miatt önmagában érdemes eljönni
nya
szóval ha nem lessz túl érettségiszagú ott a helyem:spoko:
És Már csak a Martonyi Pálos kolostor miatt önmagában érdemes eljönni
nya
szóval ha nem lessz túl érettségiszagú ott a helyem:spoko:
Írta 2005. március 22. - 14:07

Majd még próbálom a klubbomat +fûzni hogy menjünk ki a csíkszeredai maratonra.
Ha nem sikerül szerintem elmegyek én is.
Pont jó lesz a szilvási marcsira "bemelegíteni".
Ha nem sikerül szerintem elmegyek én is.
Pont jó lesz a szilvási marcsira "bemelegíteni".

Írta 2005. március 22. - 14:04

hú, még kiderül hogy jó-e az idõpont...
(érettségi-szaga van nagyon...:-/)
(érettségi-szaga van nagyon...:-/)
Autist Team:)
Írta 2005. március 22. - 13:38

Legyetek üdvözölve mindannyian! Hát fölébredtem nagynehezen a téli álmomból.
A lényeg:megvan az idõpont!
2005.MÁJUS 20-21-22.
A jóidõ megrendelve,túristautak kijelölve.
Tettem fel a képtárba néhány ízelítõ fotót. Lehet,hogy nem pont nyáriak a felvételek és a minõségük sem profi,de ezt nézzétek el nekem.
Szóval:conor 1326,baky,KRIX+1 fõ, pompier, Mr.Downhill, savanyugabi, Zed, Lensver(bocsi:Téged kellett volna elõre),attibike!
Tartjátok még az elmúlt évben tett kijelentéseteket,miszerint jösztök?
Mindenesetre nézzétek meg a képeket és tegyétek Magatokat szabaddá erre a hétvégére.
Nem fogjátok megbánni!
A Szilvásvárad maraton elõtti hétvége lesz ez,így nagyon jó akár bemelegítésnek is.
Véleményem szerint nem is fog beleférni a szombati napba,de majd meglátjuk.
Ha van kérdésetek,nyugodtan zaklassatok.
Addig is jó tekerést mindenkinek!
Üdv:Ralph
Miután leírtam ezeket a sorokat,még mindig azzal szarakodom,hogy képeim feltöltsem,de nem tudom magam regisztrálni a képtár rovatban.
Valszeg én vagyok nagyon balfék,de azt hiszem,hogy a bátyám már kizavar a házból,mert szétverem a klaviatúráját mérgemben.
Segítsen aki tud.
Persze most 2-3napig megint nem jutok nethez.
szóval:örüljön akinek hozzáférése van,mert nem is tudja mit le lehet szarakodni nélküle.
Látsd a saját példám.
A lényeg:megvan az idõpont!
2005.MÁJUS 20-21-22.
A jóidõ megrendelve,túristautak kijelölve.
Tettem fel a képtárba néhány ízelítõ fotót. Lehet,hogy nem pont nyáriak a felvételek és a minõségük sem profi,de ezt nézzétek el nekem.
Szóval:conor 1326,baky,KRIX+1 fõ, pompier, Mr.Downhill, savanyugabi, Zed, Lensver(bocsi:Téged kellett volna elõre),attibike!
Tartjátok még az elmúlt évben tett kijelentéseteket,miszerint jösztök?
Mindenesetre nézzétek meg a képeket és tegyétek Magatokat szabaddá erre a hétvégére.
Nem fogjátok megbánni!
A Szilvásvárad maraton elõtti hétvége lesz ez,így nagyon jó akár bemelegítésnek is.
Véleményem szerint nem is fog beleférni a szombati napba,de majd meglátjuk.
Ha van kérdésetek,nyugodtan zaklassatok.
Addig is jó tekerést mindenkinek!
Miután leírtam ezeket a sorokat,még mindig azzal szarakodom,hogy képeim feltöltsem,de nem tudom magam regisztrálni a képtár rovatban.
Valszeg én vagyok nagyon balfék,de azt hiszem,hogy a bátyám már kizavar a házból,mert szétverem a klaviatúráját mérgemben.
Segítsen aki tud.
Persze most 2-3napig megint nem jutok nethez.
szóval:örüljön akinek hozzáférése van,mert nem is tudja mit le lehet szarakodni nélküle.
Látsd a saját példám.
Írta 2004. december 30. - 10:58

Helló attibike,BRUCE!
Örülök,hogy tetszik az elgondolásom. Nem az írásom szép,hanem az,ha végigjárjuk az útvonalat.Az nagyon szép lesz!Garantáltan jól fogjuk magunkat érezni. Azért maradjon az én titkom,hogy jónéhány meglepetést szánok a résztvevõknek az út során.
Jó évvégét MINDENKINEK!
Sajnos én munkával töltöm az éjfélt is.
Szóval:bulizzatok helyettem is.
Örülök,hogy tetszik az elgondolásom. Nem az írásom szép,hanem az,ha végigjárjuk az útvonalat.Az nagyon szép lesz!Garantáltan jól fogjuk magunkat érezni. Azért maradjon az én titkom,hogy jónéhány meglepetést szánok a résztvevõknek az út során.
Jó évvégét MINDENKINEK!
Sajnos én munkával töltöm az éjfélt is.
Szóval:bulizzatok helyettem is.
Írta 2004. december 29. - 18:26

szép írás ralph!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2004. december 28. - 19:50

Ralph ha én feleennyire ismerném a környékemet már boldog lennék, de tényleg klassz helyen lakhtsz mert egyedülálló a táj és tényleg nehéz lenne nálad komolyabb túristavezetõt találni aki még bringázni is tud!!
Remélem hétvége lesz és én is részt vehetek. Ha bár a kövek nem kötnek le de a szép táj és az aranyos kis falvak annál inkább addig is buék és jó tervezést!!!

join your life, join your bike