Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vác körüliek ide!
Indította
Harrap
, 2004. október 08. 15:00
Írta 2007. szeptember 17. - 21:05
Sziasztok. Én is Vác környékén lakom. Ma vettem meg életem elsõ komolyabb bringáját, egy Magellan Crater/Draco MTB -ot. Nagyon megvagyok vele eddig elégedve. Nekem nagyon tetszik:) Majd ha van kedvetek akkot összeröffenhetünk Vácon valahol aztán tekerhetünk. Még csak most kostolgatom a biciklis fogalmakat. Megprobálom megkeresni ezeknek a szavaknak a jelentését, hogy XC meg hasonló. A DH -t kivételesen tudom mit jelent:)
Ahogy elnézem annyira nem aktív ez a topic. Kár. De remélem ez majd még változni fog..
Minden jót.
Ahogy elnézem annyira nem aktív ez a topic. Kár. De remélem ez majd még változni fog..
Minden jót.
Írta 2007. szeptember 02. - 11:55
Írta 2007. augusztus 17. - 08:59
na mit láttam tegnap?! élelmes kölykök a gombási úton, a körforgalom elõtt lévõ "csatornába" akkora katlant gyártottak, hogy ihajj! majd lehet tolok képet, ha lesz idõm.
este láttam az egyik kölköt bedroppolni. hát nem volt semmi.
este láttam az egyik kölköt bedroppolni. hát nem volt semmi.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2007. június 24. - 19:48
Tényleg pinkbikeon láttam váci képeekt, amin elég nagy north shore volt!! Azok merre találhatóak?
Írta 2007. június 19. - 12:09
Jaja Naszály tényleg jó hely!! Birom azt az elhegyatott érzést:D Én is itt lakok a közelben Gödön..
Írta 2007. június 17. - 17:25
na majd egyszer megyek az emberem helyett postázni, viszek bringát , aztán szólok hogy vezess....
Oksa, akkor ezt meg is beszéltük. :cool2:
Írta 2007. június 17. - 17:10
na majd egyszer megyek az emberem helyett postázni, viszek bringát , aztán szólok hogy vezess....Elég halott ez a topic.... Ami nagy kár, mert a Naszály tényleg jó hely....
]
Vagy lehet, hogy mindenki kint teker, és csak én netezek? ? ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. június 17. - 17:04
Elég halott ez a topic.... Ami nagy kár, mert a Naszály tényleg jó hely....
Írta 2007. január 24. - 11:07
Csaó!
Én is váci vagyok, s nemsoká lesz egy komolyabb biciklim(Merida Matt Miami), s szeretném magam belevetni az XCbe... Valaki tudna segíteni ha alattam van a bicaj?
Üdv Máté
Én is váci vagyok, s nemsoká lesz egy komolyabb biciklim(Merida Matt Miami), s szeretném magam belevetni az XCbe... Valaki tudna segíteni ha alattam van a bicaj?
Üdv Máté
May the downforce be with us!
Írta 2006. február 04. - 23:45
Már néztem, hogy az ott jó móka lenne. De nem tudtam, hogy oda szabad a bejárás. Az nem ÜZEMI TERÜLET? Milyen hosszú az?
Nem hiszem, h üzemi terület, legalábbis nincs elkerítve és még tábla sincs, h tilos a bejárás! Sõt, van olyan hétvégi ház, amihez csak arról az útról lehet megkeresni!
A sejcei lakótelep után van egy kis emelkedés, annak a tetején van egy kutya, ami majd eltépi a láncot, ha bringást!
(Szerencsére, eddig még nem sikerült neki!)
Az szervízút közepénél van egy felüljáró féleség a szalag fölött, ha ráérsz és jó a féked érdemes megállni és felmászni rá, én mindig odamegyek, ha vmi "lelki" bajom, q***ra megnyugtat!
Ja és azért néha nézz elõre is, mert én XCzek és arra is járok edzeni, csak én felfelé megyek!
A hazád ott van, ahol nem kell magyarázkodnod.
Írta 2004. november 12. - 15:24
Írta 2004. november 07. - 13:23
Aki itt jót akar bringázni az keresse a Wilkerben az Attilát(szerelõ) vagy a Majkó Gyurit(deákvár-szerelõ).Õk igazán sokat járnak a Naszályban,sokat voltam velük rombolni amig tekertem ;D
Írta 2004. október 20. - 14:23
Már néztem, hogy az ott jó móka lenne. De nem tudtam, hogy oda szabad a bejárás. Az nem ÜZEMI TERÜLET? Milyen hosszú az?
Írta 2004. október 18. - 11:22
Nem ugrato ugyan de a Dh-hoz van koze . Probald meg a futoszalag mellett lefele . Nagy elmeny lesz Ha van merszed akkor lehet joval 80 felett is menni .
Írta 2004. október 15. - 14:27
Írta 2004. október 10. - 11:42
Írta 2004. október 10. - 07:54
és hol is vannak azok az ugratók?kimennénk meglesni! neked milyen bicajod van?
Írta 2004. október 09. - 13:23
Mi is építgetünk (Kismaroson) az erdõben, de ezek csak ugratók. Most döntöttük el ,hogy tavasszal mi is epítünk egy north shore pályát.
Csak nem tudjuk érdemes-e neki kezdeni. Mivel eddig az összes ugratónkat szétrugdosták a kedves emberek. Igaz mi mindig ujraépítjük...
Csak nem tudjuk érdemes-e neki kezdeni. Mivel eddig az összes ugratónkat szétrugdosták a kedves emberek. Igaz mi mindig ujraépítjük...
Írta 2004. október 08. - 19:27
Én is vác körüli vagyok. ( váci ). A naszályban vannak atomzsír helyek csak meg kell õket találni!!!!!!!!!! Most szombaton (okt 9 ) kezdjük el építeni a north shore pályát, ha minden igaz! ha gondolod gyere el!
tel: 06202241545
tel: 06202241545