Sajnálom don, ha kioktatásnak érezted a hozzászólásaimat és azt is, hogy alul értékeltem a kerekeid árát. Abszolút nem ez volt a szándékom. Elsősorban azért írtam, hogy mi a helyzet a 12-esen, hogy ha esetleg a tiltótábla lekerülne, akkor is lesznek helyek, ahol továbbra sem lesz szabályos a főúton bicajozni. Ezek szerint nem értem el a célomat. :-(
A beszélgetést is csak azért idéztem be, mert így van értelme megbeszélni egy vélt vagy valós szabálytalanságot és nem úgy, hogy az autós ráfekszik a dudára aztán elkezdődik a bemutogatás. A kikerülés sem rossz ötlet csak ha az autós nem érti, hogy a kerékpáros miért megy tilosban ez a legjobb módja megtudni az okát. Én már egyébként hosszú ideje egyáltalán nem reagálok semmi ilyenre és pont azért, mert ha tudom, hogy igazam van, akkor minek szítsam a feszültséget. Majd megnyugszik vagy ha nem bír magával majd tombol, amíg akar.
Ismételten sajnálom. Egyébként még soha nem állítottak meg a 12-esen - a betontelepnél - a rendőrök (ott szoktak állni), igaz mindig a kerékpárúton mentem el mellettük.
Hátszelet kívánok!