Néhány tekerés volt már a Roninnal, kezdünk összeszokni, szerintem jóban leszünk. (Mondjuk a harmadik nyereg van rajta...) Viszont arra nem jöttem rá, hogy aki tesztben az alábbit írta a Tiagrával kapcsolatban, vajon látott-e már Ultegrát?
Mert én amúgy nem (vagy nem emlékszem rá), de XT-vel és Saint-tel van tapasztalatom és a közelében sincs. Nem rossz, de azért az Ultegra biztosan nem ilyen. Nem is a váltás pontossága vagy sebessége, inkább a karok érzete, illetve az, hogy néha mintha kihagyna/gondolkozna egyet-egyet. De félre bú, ez tényleg egyszeri-párszori eset, nem feltűnő. Viszont a TRP fékekbe nem tudok belekötni, teljesen oké a fékerő. Egy dolog zavar: a BB7 rugóereje állítható, a TRP-n nem találtam ilyen lehetőséget. Cserébe nem jelzi visítással, hogy éppen dolgozik...
Szóval egyelőre jó minden, nem tervezem eladni. (Aki olcsó edző bicajt keres, keressen máshol...
) Persze elkészültek a (kicsivel) könnyebb kerekek, vadászok másik gumit, montis
hajtóművet egytányérral (ez a Tiagra kar nagyon szűűűk), etc., etc... rotyog a gonosz kis tervem.
...és persze a nap legfontosabb eseménye, új Aurora album:
![]()
Aki időben előrendelt, elsők között kapta meg, mellékelve a Vigi készítette maszkot. ![]()
Kisherceg módosította - 2021. május 21. - 21:13

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére