...és pár gondolat: az utóbbi pár évben figyelem, hogy egyre -másra veszik a "fődet" erre is, arra is. persze a vásárlást követően "naaagyon fontos", hogy ezt kerítéssel is jelezzék, magánterület, átjárás tilos, blablabla... értem én, sőt, meg is értem, én is elkedvetlenednék, ha időnként valaki átbiciklizni, átlovagolna, átgyalogolna, esetleg átmotorozna a földemen. (érdekes egyébként - és remélem, nem kiabálom el -, mintha a múlt évi kijárási korlátozásokkal egyidőben megjelent nagyszámú "természetjáró hobbimotoros", aka rendszám nélkül száguldozó k_cs_g_k érzékelhetően kevesebben lennének). a vicc (már ha nem lenne ez valahol végtelenül szomorú), hogy ezeken a szépen bekerített birtokokon szembetűnően sokszor, akár már 1-2 év után kifullad a lelkesedés és be is fejeződik a "gazdálkodás". a kerítés, a kapu és a lakat persze marad...
a másik, még szomorúbb megfigyelés, hogy ezeket a telkeket sokszor kb szeméttelepnek/roncslerakónak használják a tulajok. (persze ők biztosan értékes kincsnek tartják a sok vackot és csak én nem látom a lényeget....
persze mindenki azt csinál amit akar - sajnos...)
![]()
de nem is akartam ennyit nyavajogni, mint egy morgós vén f_s_

...és örömmel jelentem, hogy a két hónapja megénekelt, alábbi útjavítás elkészült már pár hete
![]()
...amennyire borzasztóan nézett ki, király lett. (kép nem készült, de a lényeg, hogy feltöltötték és földdel borítva ledöngölték. jónak tűnik.
)
Edited by Kisherceg, 2021. August 06. - 20:25.

Sign In
Create Account

Back to top