Szerencsére ez nem fenyeget, hogy ilyen bizbaszok határozzák meg a bringázáshoz való kedvem. Hiszen DA váltóval sem leszek gyorsabb. Én inkább az edzésben hiszek, mint az ilyen kis trükkökben.
Respect!
Szerencsére ez nem fenyeget, hogy ilyen bizbaszok határozzák meg a bringázáshoz való kedvem. Hiszen DA váltóval sem leszek gyorsabb. Én inkább az edzésben hiszek, mint az ilyen kis trükkökben.
Hoznak be TREK cyclocross vázat az országba!
Tényleg ciki, montira outi cuccokat pakolni.. A Tiagra elsõ váltó országúti hajtómûhöz tök jól passzol, de monti nagytányérhoz túl kicsi a görbülete. Helyette inkább Deore. Sokkal jobban követi a lánctányérok ívét. A SORA váltó meg nem biztos, hogy kezelni tudja a soron a legnagyobb lánckerekeket. Esetleg 28-ig fel tudja pakolni... Helyette Acera, vagy SRAM 5.0, X7.
Ha bicajboltban dolgozol, segíthetnél: meg tudod mondani, szállítanak-e Author, vagy Trek ciklokrossz vázat (esetleg komplett bringát) Mo-ra, és ha igen, mennyiért?
Itthon is van Magura strandpacsker StopShop-ban láttam. 6k körül.
Egyébként holnap nincs kedved egy kis tekergéshez, én 13:00-tól ráérek. Sajnos nem megy az MSN, mert egy kedves barátom miatt fel kellet raknom a 7.0-t, ami persze Béta és nem megy!!!!!!! A régit meg nem engedi visszarakni ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ