Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1607 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Hmm,és a nyakad?
Múlt télen még én sem vettem komolyan az egészet :-/ azóta!
Attibike; ugyanarra vágyunk!:-)
Ráyöttem,h így télen nagyon yó dolog a monocikli.Nem túl gyors,semmi menetszél,bárhol használható,és a futásnál is kimerítõbb,meg több izmot mozgat meg.Jahh,és ott van,h egyensúlygyakorlatként sem utolsó.Csak szívás,h a rendes biciklire átülve is a nyerget fogva akar az Mber bunnyzni:)
Yvorl; hmmm,ezexerint tõled vettem át az Y-os írást:-) csodálkoztam is,h régen ez nem volt:-D

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
hol hol...hát turkálóban.:)
second hand stb...
nincs konkrét heyem..sokszor kell benézni sok heyre...
pl. most is tudok 750FT-ért egy nyári gatyát kantárosat szinte uyonan a Déli páyaudvar mellett egy turkálóban.
kicsit old school a kinézete de nem vészes egyáltalán...fekete, oldalt fehér csikkal meg valami német szövegel.

még kb. 8éve mikorothon a falunkban volt egy iyen turkálos 800FTért vettünk 4db kantáros gatyot, 5db mezt nyárit, 1 hosszu uyu mezt +1 hosszu nacit...
a mai napig hordom õket:)
ya és persze ezk elasztikus anyaguak stb...szoval bõven a 90-es évekbõl származnak...mielött mondyuk valami szúrós viselhetetlen 20-30 éves darabokra gondoltok...bár oyanok is vannak.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
csak most olvastam yvorl a hozzászólásod én nyakamra mindig tekerek egy sálat mert szerintem a torok útján lehet legjobban megfázni meg persze sapi a bukó alá.
a hidegtõl függöt de persze rajtam mindig volt egy halom ruha, de most nem sorolom fel!! de remélem nemsoká lehúzott cibzárú mezben tekerhetek!! :)
join your life, join your bike

csgy

csgy

törzsvendég

• fórumtag
  • 647 hozzászólás
Yvorl: Te hol túrsz ilyen cuccokat?

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
huh ki is írta hogy a futás hatásosabb alapozás mint a bringa??
Két napja futok újra és komolyan izomlázam volt a combomban!! Pedig csak egy óra futás volt habár volt benne szintkülönbség is rendesen és a szintkülönbség futásnál még jobban érzed mint bringánál!! Szal legyen szép idõ és akkor én is leállok evvel a futással!! ;)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
na most mondom én miben yárok:
-2db sima pamut zokni(vékonyabb és egy közepes)
-Sidi cipõ 10 éves ..már yukas csomo heyen a szövete oldalt:)
-alulra kantáros bringágatyo nyári (turkálos)
-fölé hosszu kantáros bringásgatyo (turkálós Gonso=West Germany:)
felül:
-alul nyári mez (turkálós)
-középen hosszu uyu vékony széldzseki (mybike)
-felül közepesen vastag "széldzseki"(windstoper)( mybike)
+ A LEGFONTOSABB!!!!!
derekamat , mindkét térdemet, gerincoszlopomat, csuklomat,lábfeyemet bekenem NICOFLEXel!!(retro melegítõ krém, ..."nagyapánk" is használta már:)
+estleg egy sál alulra derékra csavarva!

igy simán lehet 2.5-3 orát tekerni(többet felesleges..tüdönek is árthat) -5 fokig...akár többet, bár nekem a cipõ vékonysága miatt akor már fázik a lábfeyem, deha kamáslim is lenne akkor aztán egy maratont is végignyomnék.:)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Félreértetek.
Én nem azt mondom, hogy a legjobb dolog amit az izületeiddel tehetsz az termogatya nélküli tekerés -20°C-ban.
Csak elég drága dolog egy komplett téli ruházat és szerintem addig is lehte kint tekerni.Nem várhatok 10 évet míg összeszedem a szettet:)
Csak jól meg kell tervezni az utazást:)

Jah meg ott van a folyékony kiskabát:tank:
;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Szerintem meg aludjunk tovább míg ilyen szar idõ van legalábbis itt Viennában az van!!
Kalaius te vagy valamelyik a képrõl?? :; ha igen akkor gyere így egy maratonra száz hogy 50 fotó készül rólad és nem csak a profikról!!! :)

Téli ruha nélkül lehet élni!! csak az a kérdés hogy 20 év múlva is úgyanúgy élsz-e majd vagy izületi problémákkal??:)

A fotón bal oldalt 1 oszttársam van,yobb oldalt az egyik matektanaram,suli mellett ezzel kötik le magukat.No meg bicóznak,talán láttad már õket hegyen; a srátz Magellan Craterrel megy,míg a "tanár úr" Giant Iguanat hajt 1 kék 661 fullface-ben :-)
Eleinte én is azt hittem,h le7 téli ruha nélkül élni,de amióta megvan a Sandstone nacim és a Zoogie télikesztyûm,érzem a különbséget és nagyon vágyok vmi teljes szett ruházatra...Csak drágák :cry: Ammeg nem yó,amikor az izzadtságodat a jeges menetszél párologtatja L a mellkasodról :-/
Annyira nem ér kerózni menni,amíg én melózom! :-) Nézem néha a szikrázó napfényben fürdõ HHH-t és JAJ.Még a gépem is félben van :-( (bár,ha kész lesz,olyan igazi alázós-nyálcsorgatós tipus lesz,az tuti)

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
Éljen a keleti blokk. Im from miskovec.:) Hajrá Diósgyõr!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
akkor ez gáz:cegly:

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
A kép,az itt készült a pilisben...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

Én is Kazincbarcikai vagyok:D

Valamelyik bikkmakkban mikor bemutotkozott a fórumos társaság írtd is nem?
Meg ott állsz a képen mögötted a város. Hol készült a várdombon?
Én a kertvárosban lakom:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

from Dobó tér

asztat tuttam

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
én azért szoktam válltózoknit vinni legalább 3at :)
Az euro meg nem hiányzik csak úgy már vki reggelte a nevem:(
Ezért nem jók a névrokonok:)

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 hozzászólás
Dear Yvorl és mindenki én most értem haza! Jó tavaszias idõ volt, de a lábfejem a szokásos 2 óra után elkezdett fázni! Ha gondolod mehetünk együtt valamikor. Nekem ált a szerda jó, mert akkor csak 1 órám van és déltõl ráérek! Dobj privit! Face-nek /bocs nem találom az euró jelet/ is igaza van, jó egyedül tekerni. Egy ideig. Másfél óra után én már elunom magam. Nincs kinek mondani, hogy de jó ez a singletrack meg hasonlók! Edzeni meg jobb együtt, mert van kivel versenyezni etc.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
from Dobó tér

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Kalaius: szerintem is vállald be az egyik maratont így kifestve!
A szilváson vagy a bükkmaratonon az ördögoldalon te lennél a nyerõ!!!
:icon_evil

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
Tényleg!! yön valaki tekerni???
én most(még 20-30perc) indulok a János hegy+ -HHHra.
gbr4k-t saynos már lekéstem.:(
estleg valaki?? most ha yol látom sokan online vagytok...szoval OFF
és irány a hegy!
--30/4108066--

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

csak az a kérdés hogy 20 év múlva is úgyanúgy élsz-e majd vagy izületi problémákkal??:)

Akkor majd 20 év múlva re!
Oké, egy polárpulcsit meg zsélzsekit már összeszedtem de vannak fontosabb dolgok is amikre költeni kéne. És két nadrágban nemolyan gáz, meg csak hóban megyek ki télen és max -5°C-ig mert akkor mert fent úgyis hidegebb van többet meg nem válalok be így:)
De viszek váltózoknit,-pólót + egy pulcsit a visszaútra
És szerintem egéri a kockázatoz:)
Annyit nem kockáztatok

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Szerintem meg aludjunk tovább míg ilyen szar idõ van legalábbis itt Viennában az van!!
Kalaius te vagy valamelyik a képrõl?? :; ha igen akkor gyere így egy maratonra száz hogy 50 fotó készül rólad és nem csak a profikról!!! :):)

Téli ruha nélkül lehet élni!! csak az a kérdés hogy 20 év múlva is úgyanúgy élsz-e majd vagy izületi problémákkal??:)