Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Please log in to reply
1607 replies to this topic

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Komolyan hihetetlen eddig tartott a tél most meg még ez az április is szeszélyezik hogy most se lehessen rendesen tekerni!! komolyan lassan idegroncs leszek!! vagy leköltözök melegebb éghajlatokra!!
join your life, join your bike

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Jelentem megérkezett az új fényképezõ apparátom, és ha minden igaz holnap a vakum is megvan:D
Így asszem a Pilis kupán mindenkirõl lesz kompromittáló fotó...ezek a PCCC honlapján lesznek megtekinthetõek kedd környékétõl...
Üdv:thy

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
No, holnap reggel felnézek, addig dönts! 1030-ra megpróbálok felérni a Fenyõgyöngyéig (lehet, kicsit kések), aztán Zzúúzás!
Jó eséllyel 3-4 között érünk haza.

Telefonos segítség nincs.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

ühm.
még kérdés akkora Pilisel(OX) kapcsolatban.
Yol yönne szarv??? elõnyben van akinek van? mert nekem most nincs és ráadásul
52cm-es kormányom van...ami ha technikás lefelék lesznek szívás....
és 52cm-re már nem nagyon tudok szarvat rakni:///

HENGER!

én mennék veled beyárni a páyát DE én térképész gyakorlaton leszek a HHH reptérnél kb.15.00-16.30 közt,
utánna ráérnék még gyorsan kimenni...

Elõnyben van, aki erõsebb, technikásabb. Szarv sztem nem létfontosságú, mert a felfelék inkább hosszúak, mint brutál meredekek. Lefelé meg úgyis a féket fogod. :)
52 centis kormány... Grammánia rulz! :)
Azért nem DH pálya, 2 hosszabb kövesforma lefelé van, meg a végén néhány "fejjel elõre" szintesés.

Gondolkodjunk!
Elvileg 10-tõl 18-ig nincs órám. Ha 10-kor indulok, 1030 Fenyõgyöngye, onnan versenytempóban, legrövidebb úton pályára, ott 2 Q gyors kör, hazafelé összeszedjük az útra kiköpött tüdõnket ( :) ), jó eséllyel visszaérhetünk 1500 elõtt.

Szombaton Fenyõgyöngye rajt-céllal volt 4:40 a tekerés, de hosszabb úton mentünk. Sok aszfalttal meglehet 1 órán belül (10-es úton) az odaút.

Ez, ok? Hogy a gyakorlatod elõtt eldzsalunk a pályára.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
ühm.
még kérdés akkora Pilisel(OX) kapcsolatban.
Yol yönne szarv??? elõnyben van akinek van? mert nekem most nincs és ráadásul
52cm-es kormányom van...ami ha technikás lefelék lesznek szívás....
és 52cm-re már nem nagyon tudok szarvat rakni:///

HENGER!

én mennék veled beyárni a páyát DE én térképész gyakorlaton leszek a HHH reptérnél kb.15.00-16.30 közt,
utánna ráérnék még gyorsan kimenni...
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Kedves egybegyûltek!

Közhírré tétetik, hogy holnap, április 21-én kinézek Pilisszántóra, megvizslatni, mennyit változott a pálya.
Menjünk minél többen!

Rajt: 1415, Fenyõgyöngye (1330, Probike)
útvonal: minél többet terepen megtéve Pilisszántó, OX pálya(ez még sár függvénye, vissza kellene érnem 5re), ott 1-2 kör megtétele, hazafelé uarra.

Figyelem, a program esõ esetén is megrendezésre kerül!

Haverom mondása: "Laktáton tekerve még soha nem fáztam."

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Tolós rész???Hol???

1. számú tolós rész, amikor egy kb. 4 m szintet kell felmászni egy olyan földes falon, ahol gyökerek is vannak. 1%, hogy ott fel lehet tekerni szárazon.
2. tolós, az erdei hosszû mászás. Ott lehet, hogy a rossz technikám miatt, de a fák között nem tudok (még) olyan jól egyensúlyozni, és célozni, hogy át tudjak tekerni a hullámasutas gödrökön. A végén lévõ avar+föld+kövek, némi gyökérrel fûszerezve.... Technikás. ;)

A pálya végén lévõ sok lefelével mi lesz esõben? Vakok elõnyben.. :)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Úgy tûnik, nagy szívás lesz vasárnap a Pilis Kupán. Még vasárnap is volt néhány tolós rész, azóta meg csak nõ a páratartalom. :(

Tolós rész???Hol???

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Ne is mond.... :( Én is akartam egyet nyomulni hogy nyerjek hétvégén, de hát sajna nem megy... inkább aludtam 4 órát ! :D

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
Ekkora ocsmány idõt!! Nem hogy bringázni de tanulni sem lehet és még álmos is lesz az ember!! áh pedig ma akartam menni egy jót tekerni!!
join your life, join your bike

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Úgy tûnik, nagy szívás lesz vasárnap a Pilis Kupán. Még vasárnap is volt néhány tolós rész, azóta meg csak nõ a páratartalom. :(

Vennem kell egy pár sárgumit, hátha akkor nem fog esni többet.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
f*ck esõ!Én nem megyek, hacsak addigra nem lesz verõfenyes napsütés!
Nézegettem az idõjárásjelentéseket az elképeszthetõ összes médiumban és sajnos nem ígérnek semmi jót egészen a jövõ7 elejéig!
Kérdezd meg yvorl-t!
A hozzászólásaiban szerepel a mobilszáma is!

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Idopont valtozott, ha valaki setleg jonne! meg1X fel2 es nem fel3

Esõben is mentek? Én. papírkutya módra inkább csak este merészkedem ki, és holnap mennék pályát bejárni, hátha holnap szárazabb lesz. Természetesen oda-vissza terepen.

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

holnap valaki tekerni jön-e?
yvorl-al megyünk!
terv ->Bp->Pilis/ha jol tudom/szanto->Bp
tali 1/2ketto Moszkva ter ora kornyeke.
ha setleg jon valaki, akkor polirozott Hi-Tec-rol megismer.
mindenkinek joejt!

Idopont valtozott, ha valaki setleg jonne! meg1X fel2 es nem fel3

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
holnap valaki tekerni jön-e?
yvorl-al megyünk!
terv ->Bp->Pilis/ha jol tudom/szanto->Bp
tali 1/2harom Moszkva ter ora kornyeke.
ha setleg jon valaki, akkor polirozott Hi-Tec-rol megismer.
mindenkinek joejt!

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég

valszeg mert nem foglalkoztal meg vele eleget.
de ne ertsd felre nem akartalak megbantani .

sem az xc, sem a maraton nem egy sprint szam. az emlitett eletkorhoz parosulo atlag pulzussal semmi baj sincs!

Xc,maraton lol nem egy xc verseny vagy egy maraton atlagpulzusarol beszeltem,nem baj latom megertetted mire mondtam...de latom te nagyon profi vagy a temaban,veletlenul se akarok okoskodni,bizonyara sok minden van amit nem tudok/rosszul tudok,megyek is a sarokba es elgondolkozom kicsit...

Atec

Atec

vendég

• fórumtag
  • 51 posts
Nekem is régóta van licenszem, csak az márc. 22-én lejárt :). A mi csapatunkból sem kapott még licenszet senki. Visegrádon is anélkül indultam el. Szerintem a Pilisben sem lesz gond ebbõl.
Majd azért lassan elkezdek reklamálni a szövetségnél :lol1: :lol1:

!nJoy

!nJoy

vendég

• fórumtag
  • 69 posts
Pedig nekem már elég rég óta van licencem, az egész egyesületnek volt már licence a Mogyoró-hegy elõtt is....
Titeket biztos átvertek.. :(

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
Ugy tudom hogy még senki nem kapott licenszt(az azonosíto számot) a szövetségtõl , Visegrádon még nem kaptak licenszámot az indulók(legalábbis a csapattársaim ezt mondták akik voltak Visegrádon) így szerintem feketén lehet hogy tudtok indulni.
max azt mondyátok hogy valami xy egysület tagyai vagytok és csak nemrég külték el a licensz igénylõ lapotokat...
:( perzse ezt nem komoyan mondom!
iyet nehogy csinályatok!!!
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Úgy látszik, most nem indulunk Litespeed!