Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XC-sek & Maratonisták ide :)

- - - - -

• Please log in to reply
1607 replies to this topic

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts

Szerencsére ez nem fenyeget, hogy ilyen bizbaszok határozzák meg a bringázáshoz való kedvem. Hiszen DA váltóval sem leszek gyorsabb. Én inkább az edzésben hiszek, mint az ilyen kis trükkökben. :)

Respect!

KissCADMan

KissCADMan

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Feltettem a Garda Maraton képeit. Kérem szépen lehet nézelõdni.:))
Ott sütött a nap, itthon meg megfagyok. Minek jöttünk haza? Brühühü.:)

- Elsõ pénteki tekerésünk fényképei
- Riva del Garda városképek
- Kiállítás
- Airshow
- Scott Nightride
- Szállásunk
- Csapat

http://www.freeweb.h...adman/sport.htm

Üdv: ködmönbá

Ui.: Én a Trek-es csapattal, az egri Nagy SE különítménnyel, a Corratec csapattal, a Bikemag-tól Khaleszszal, Lensver-rel futottam össze. Nagyon sok magyar volt kint.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

Hoznak be TREK cyclocross vázat az országba!

Szerencsére ez nem fenyeget, hogy ilyen bizbaszok határozzák meg a bringázáshoz való kedvem. Hiszen DA váltóval sem leszek gyorsabb. Én inkább az edzésben hiszek, mint az ilyen kis trükkökben. :)

A Trek hogyé' megy, nem tudod?
Egyébkét errõl van szó: Trek XO-1
http://www2.trekbike...le446_10039.jpg

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Szerintem van is egy bent a Nellában. Balra hátul a falon.
One planet, one tribe...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

Tényleg ciki, montira outi cuccokat pakolni.. A Tiagra elsõ váltó országúti hajtómûhöz tök jól passzol, de monti nagytányérhoz túl kicsi a görbülete. Helyette inkább Deore. Sokkal jobban követi a lánctányérok ívét. A SORA váltó meg nem biztos, hogy kezelni tudja a soron a legnagyobb lánckerekeket. Esetleg 28-ig fel tudja pakolni... Helyette Acera, vagy SRAM 5.0, X7.

Ha bicajboltban dolgozol, segíthetnél: meg tudod mondani, szállítanak-e Author, vagy Trek ciklokrossz vázat (esetleg komplett bringát) Mo-ra, és ha igen, mennyiért?

Szerintem meg nem ciki! Sok élversenyzõ hassznál cc-re Ultegra, Dura-Ace, v Campa record elsõ váltót a 2 tányérhoz elõre mert -100g a montishoz képest, és az elvetemültebbk fölrakják a könnyû Dura-Ace-t hátra is országúti soral a gyors pályákra!

Hoznak be TREK cyclocross vázat az országba!

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
köszi a segítséget! Megvan a nem Béta 7.0-ás!!! Cserébe lebetegedtem és nem tudok menni tekerni :((((((

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
A párhuzamosító mechanika sztem nem ad annyi plusz fékerõt, mint a normál fékpillangóval elátottak. Tavaly SRAM 9.0-val mentem, idén párhuzamos XT-vel. Mindkettõ jól lassít, nagy különbséget nem tapasztaltam- vagy csak én vagyok béna hozzá. A fékhatást úgyis a felni-fékpofa párosítás határozza meg, a fékpillangó merevsége csak növeli az adagolhatóságot. Nos, ha még plusz csuklópontokat teszel bele, sztem rosszabb lesz a teljesítmény- hangyányival, hozzáteszem. A csuklópontok meg hajlamosak kikotogósodni hosszútávú használat esetén... De ez csak elméletem, inkább a normál V fékben hiszek. Hozáteszem, hogy az XT is szuperül mûködik.
Tényleg ciki, montira outi cuccokat pakolni.. A Tiagra elsõ váltó országúti hajtómûhöz tök jól passzol, de monti nagytányérhoz túl kicsi a görbülete. Helyette inkább Deore. Sokkal jobban követi a lánctányérok ívét. A SORA váltó meg nem biztos, hogy kezelni tudja a soron a legnagyobb lánckerekeket. Esetleg 28-ig fel tudja pakolni... Helyette Acera, vagy SRAM 5.0, X7.

Ha bicajboltban dolgozol, segíthetnél: meg tudod mondani, szállítanak-e Author, vagy Trek ciklokrossz vázat (esetleg komplett bringát) Mo-ra, és ha igen, mennyiért?

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Henger:Tudom,hogy nagyon fontos a fék,hisz az életedet mentheti meg!LX-en gondolkozom,mert az párhuzamossan érinti a felnit és ezzel jobb fékhatást biztosít.Az viszont elég ciki,hogy nem értem ezt a váltó gondot!Bár bringaboltban dolgozok alkalom adtán,de váltót nem kell felrakni a Trek,Author,Kellys bringákra...ott van rajta,és csak a csavarokat kell megnézni,hogy elégé meg van-e húzva.Ha van annyi idõd és megkérlek akkor leírod nekem hogy,hogy is van ez?(Most megkérlek rá!):)
Elöre is köszönöm!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hehh. Azééé, mert a kedves Microsoft megváltoztatta az MSN protokollját. Éppen 3-4 napja asszem. Namost ez az MSN rendszerek 99%-át ki is nyírta, ráadásul a Trillian-ok (pl az enyémé is) is meghaltak. Úgyhogy download plugin uccú neki! És aki MSNt használ sürgõsen szokjon át Trillianra...(aki nem tudná, arról is elérhetõ az MSN account-od, ráadásul csomó más is...)

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Nekem is ez volt foltettem 7.0-t,de szar volt ugyh visszatettem 6.2-t.Vissza lehet azt tenni.Torold le a p*csaba 7.0-t,utana tedd fol 6.2-t,aztan nekem se akart mukodni,elkezdett valamit pampogni,aztan foltettem meg1x es jo lett :D

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Itthon is van Magura strandpacsker StopShop-ban láttam. 6k körül.
Egyébként holnap nincs kedved egy kis tekergéshez, én 13:00-tól ráérek. Sajnos nem megy az MSN, mert egy kedves barátom miatt fel kellet raknom a 7.0-t, ami persze Béta és nem megy!!!!!!! A régit meg nem engedi visszarakni ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Van már nem BETA 7.0-ás is... :)
WaNNaRiDE

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Itthon is van Magura strandpacsker StopShop-ban láttam. 6k körül.
Egyébként holnap nincs kedved egy kis tekergéshez, én 13:00-tól ráérek. Sajnos nem megy az MSN, mert egy kedves barátom miatt fel kellet raknom a 7.0-t, ami persze Béta és nem megy!!!!!!! A régit meg nem engedi visszarakni ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Thomas,

a Tiagra váltó 52-es nagytányérral megy, te meg 42-eset aksz fel... A Soránál is van jobb váltó, nem drágábban

Fék? Elég fontos alkatrész.

Atti, ha még nem láttad:
www.radmarathon.at
Itt az összes maraton fent van, ami számít. Mtb, outi, több országból.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 posts
hû srácok most vettem kint (Ausztria) brinás újságot és annyi újdonságot láttam hogy csak na!! Kormányban ilyen "zselés" puha rész, meg király specialized kesztyû hogy nem nyomd el a vérkeringést a kezedben!! Meg volt nyereg teszt hogy melyik nyomja el a vérkeringést a péniszedben, ja és tuti hardtailek (Cube, Felt, Simplon,...) hát ja szóval van azért elég sok dolog amirõl még nem tudunk.
JA és a legjobb a Magura nyom strand papucsot !!! de nem is olyan rossz!! Sok info ossztrák maratonokról!!! na chao
join your life, join your bike

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Üdvözletem Bringások!

Juppé,lesz bringám,de most már tényleg!!!
Heavy Tools acél váz
RS Jett teleszkóp
B+ kerekek
Sora vagy Tiagra váltók(szerintem elmegy mtb-re)
Ja és frankó alu kormány!
A többi már lényegtelen...

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
köszi...de ne nekünk terjeszd ( mi is olvassuk a fórum többi topicját )
hanem apunak, öcsinek, havernak, homokozó pajtinak, Zsuzsinak, kutyusnak, meg akit ismersz és van két lába meg bicója ( a többit meg beszerzi ) .. És nem fórumozik...
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,671 posts
Helló megkértek hogy segítsek terjeszteni ezt a felvonulást.És hát ti is bringások vagytok nemde?
Na itt az infó:

Fekete Tekerés

… immár harmadik alkalommal szervezzük meg az elmúlt években nagy érdeklõdésre számot tartó, figyelemfelkeltõ kerékpáros felvonulást. Hozd magaddal a fekete pólódat és a bukósisakodat!
Indulás: 2005 május 14.
11 óra Deák tér
Infó : fekete-tekeres.hu
Email: info@fekete-tekeres.hu
tel: 30/9-692-499
Ezen szórólap felmutatója egyszeri 15%-os kedvezményre jogosult kerékpáros bukósisak és/vagy lámpa vásárlás esetén. 2003 május 14. és 2005 június 30. között. (cím: 1023. Bp. Árpád fejedelem út 8.) WILKER KERÉKPÁRBOLT

Gyertek minnél többen!
Ja és BUKÓSISAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gbr4k

gbr4k

törzsvendég

• fórumtag
  • 275 posts
Jó részletes. király! Legalábbis annak aki most kezdi! Aki régebb óta tolja úgyis érzi, hiszen szeretkezni sem könyvbõl tanulunk! :P

zsalti

zsalti

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
skacok, írtunk egy cikket arról, hogy milyen technikával kell bringázni laza talajon, homokban. nézzétek meg, ha valami hozzáfûzni valótok van vagy szerintetek hüeség, szóljatok zsot@kalandvilag.com. a cikk: http://kalandvilag.t...k.php?DOCID=260

Litespeed

Litespeed

törzsvendég

• fórumtag
  • 343 posts
  • LocationBudapest
Nehogy szétfúrd a felnit! Az én felnieim is ilyenek. Vegyél preszta szelepes belõt, ennyi!
One planet, one tribe...