Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Posted 2005. October 31. - 13:26

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 13:23

a terepjáró az a terepjáró
land rover, land cruiser és társai
amikor jön télleg egy patak és nem szarsz be
sárban nem akad el
felmászik mindenhova és nem ér le a küszöb
Posted 2005. October 31. - 13:20

egy bohom landroverrel ha kimesz trial versenyre akkor huyle vagy
Ha pedig egy luxusterepjaroval, SUV -al vagy crossoverrel kimesz off-road versenyre akkor okos vagy ugye?
Lor bazze, vedd mar eszre, hogy hulyeseget beszelsz

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 13:06

oda az egyedi epitesu verdak az igazan jok
esetleg a kisebb samuraiok
protok
...
akkor bringazni sem jarhatok?
off-road verseny errol szol.
:-/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. October 31. - 13:05

Amugy baromi egyszeru, nekem a SUV -ok tetszenek. Ennyi szerintem eleg is

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 13:03

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. October 31. - 12:54

de ha esetleg ugy lenne kedvem hetvegen, hoyg kiugrok az erdobe csapni
vagy vmi kozelben levo off-road versenyre
Na ez az ami a luxusterepjarosok 99.99% -aval sosem fog megtortenni.
De jobb is igy, mert legalabb nem b@sszak szet az erdot, mint a sok nagyokos aki bemegy dagonyazni. ( "vagy amikor neked kell az utat vagni a fenyvesben", "kiugrok az erdobe csapni" )
De hogy a te gondolkodasmododda eljek, akkor az osszes Landrover es hasonlo tipusu terepjarok is szarok, mert "ha esetleg ugy lenne kedvem hetvegen, hogy kiugrok" egy trialversenyre, akkor hogyan allna a szad, amikor felborulsz a szaroddal?
Remelem erted mire gondolok

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 12:40

de ha esetleg ugy lenne kedvem hetvegen, hoyg kiugrok az erdobe csapni
vagy vmi kozelben levo off-road versenyre
hogyan allna a szad amikor csorlozni kell az ablakig ero patakbol a verdat
(mikozben mar bent ugye ugyanakkora a vizmagassag, mint kint
mer ez biza ugy szokott lenni)
vagy amikor neked kell az utat vagni a fenyvesben
de ezt ugye nektek nem kell mondanom...
:-P
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. October 31. - 12:32

vegre egy terepjaro ekozott a sok vesztern szirsz@r kozott.
Nekem ezek is nagyon tetszenek, de ez már tényleg túlzás lenne városba, vagy annak környékére.

A többi is tetszik, csak azok más szempontok miatt.
Posted 2005. October 31. - 12:00

Itthon szerintem nem tudsz olyan terepet mondani, ahova egy atlag ember eljut, es ne boldogulna akarmelyik luxusterepjaro ( pl. Touareg, X5, XC90, RX 300 ). Akkor meg mindek nyuglodjon az ember egy regi szarban, ami meg ronda is?

I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 11:50

http://www.britishca... Land Rover.jpg (nem egészen ilyen volt egyik régi sem, ami kint volt, de hasonló)
vegre egy terepjaro ekozott a sok vesztern szirsz@r kozott.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. October 31. - 11:10

hm, nekik megfelelt másik épület is nem csak az A pavilon ?
Teljesen külön voltak, csak õk.

Posted 2005. October 31. - 10:55

hm, nekik megfelelt másik épület is nem csak az A pavilon ?Nekem annyira tetszik az a kocsi, hogy a háttérképemen is õ van, már jóideje. A Nissan standján volt is az a kép a falon.
De voltak igazi terepjárók is, azok is állati jól néznek ki, külön épületben voltak a Jaguar-ok és a Land Roverek.
http://www.seriouswh...or-1280x960.jpg
és ez:
http://www.britishca... Land Rover.jpg (nem egészen ilyen volt egyik régi sem, ami kint volt, de hasonló)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. October 31. - 10:45

na az egyetlen diszkóterepjáró ami nekem tetszik az a murano..bár azt se vennék sose, de formára tetszik...
Nekem annyira tetszik az a kocsi, hogy a háttérképemen is õ van, már jóideje. A Nissan standján volt is az a kép a falon.

De voltak igazi terepjárók is, azok is állati jól néznek ki, külön épületben voltak a Jaguar-ok és a Land Roverek.
http://www.seriouswh...or-1280x960.jpg
és ez:
Posted 2005. October 31. - 10:36

Hehe... Még jó, hogy férj leszek.
NA, ez tetszik. Opel Antara GTC. A lap alján, a zöld...
Ezt láttuk ott. Nagyon agresszív külsejû kocsi, nagyon tetszett. CSak nem ilyen zöld volt, hanem valami ezüstösebb. (formára hirtelen ahogy hátulról jártuk körbe, nagyon emlékeztetett a Murano-ra.)
Posted 2005. October 31. - 10:35

na az egyetlen diszkóterepjáró ami nekem tetszik az a murano..bár azt se vennék sose, de formára tetszik...Közben rákerestem, kicsit fura.
Vagy hogy mondják ezt a csúnya lányoknál? Olyan egzotikus.
De a te képeden nagyon jó a színe, ez a karamellmetál tök jól néz ki egy csomó kocsin. Ebben a legszebb a Murano is.
Nekem tetszenek a német kocsik (vagy a német érdekeltségûek), de ugyanazért az árért jobban felszerelt japánt kapok.
Ami most meglepetés volt a kiállításon, az a 3 ajtós Grand vitara. Hely az nem nagyon volt benne hátul, de nagyon mokány volt a külseje.
http://www.a5.hu/kep...uzuki2501_n.jpg
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. October 31. - 10:32

NA, ez tetszik. Opel Antara GTC. A lap alján, a zöld...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. October 31. - 10:29

Hát engem sem, és ilyenekben amúgy sem én döntök, hanem a férjem, én csak jóváhagyólag bólintok, vagy megpróbálom megvétózni a dolgot.Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy most ilyet, vagy hasonlót veszek...

Posted 2005. October 31. - 10:24

Posted 2005. October 31. - 10:22

Nekem a Vitara nem tetszik. És miért, mennyi egy Yeti? A Murano meg tényleg faszás...
Nem tudom, azt nem néztem, de eddig mindig drágábbak voltak.

Megnézem.
Még nincs nagyon ára, ahogy így nézegettem. Fogják gyártani?