Jelentkezz be Regisztrálj
Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Posted 2005. October 31. - 13:26
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 13:23
a terepjáró az a terepjáró
land rover, land cruiser és társai
amikor jön télleg egy patak és nem szarsz be
sárban nem akad el
felmászik mindenhova és nem ér le a küszöb
Posted 2005. October 31. - 13:20
egy bohom landroverrel ha kimesz trial versenyre akkor huyle vagy
Ha pedig egy luxusterepjaroval, SUV -al vagy crossoverrel kimesz off-road versenyre akkor okos vagy ugye?
Lor bazze, vedd mar eszre, hogy hulyeseget beszelsz
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 13:06
oda az egyedi epitesu verdak az igazan jok
esetleg a kisebb samuraiok
protok
...
akkor bringazni sem jarhatok?
off-road verseny errol szol.
:-/
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2005. October 31. - 13:05
Amugy baromi egyszeru, nekem a SUV -ok tetszenek. Ennyi szerintem eleg is
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 13:03
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. October 31. - 12:54
de ha esetleg ugy lenne kedvem hetvegen, hoyg kiugrok az erdobe csapni
vagy vmi kozelben levo off-road versenyre
Na ez az ami a luxusterepjarosok 99.99% -aval sosem fog megtortenni.
De jobb is igy, mert legalabb nem b@sszak szet az erdot, mint a sok nagyokos aki bemegy dagonyazni. ( "vagy amikor neked kell az utat vagni a fenyvesben", "kiugrok az erdobe csapni" )
De hogy a te gondolkodasmododda eljek, akkor az osszes Landrover es hasonlo tipusu terepjarok is szarok, mert "ha esetleg ugy lenne kedvem hetvegen, hogy kiugrok" egy trialversenyre, akkor hogyan allna a szad, amikor felborulsz a szaroddal?
Remelem erted mire gondolok
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 12:40
de ha esetleg ugy lenne kedvem hetvegen, hoyg kiugrok az erdobe csapni
vagy vmi kozelben levo off-road versenyre
hogyan allna a szad amikor csorlozni kell az ablakig ero patakbol a verdat
(mikozben mar bent ugye ugyanakkora a vizmagassag, mint kint
mer ez biza ugy szokott lenni)
vagy amikor neked kell az utat vagni a fenyvesben
de ezt ugye nektek nem kell mondanom...
:-P
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. October 31. - 12:32
vegre egy terepjaro ekozott a sok vesztern szirsz@r kozott.
Nekem ezek is nagyon tetszenek, de ez már tényleg túlzás lenne városba, vagy annak környékére.
A többi is tetszik, csak azok más szempontok miatt.
Posted 2005. October 31. - 12:00
Itthon szerintem nem tudsz olyan terepet mondani, ahova egy atlag ember eljut, es ne boldogulna akarmelyik luxusterepjaro ( pl. Touareg, X5, XC90, RX 300 ). Akkor meg mindek nyuglodjon az ember egy regi szarban, ami meg ronda is?
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. October 31. - 11:50
http://www.britishca... Land Rover.jpg (nem egészen ilyen volt egyik régi sem, ami kint volt, de hasonló)
vegre egy terepjaro ekozott a sok vesztern szirsz@r kozott.
NE ÍGY! NE ÍGY!
Posted 2005. October 31. - 11:10
hm, nekik megfelelt másik épület is nem csak az A pavilon ?
Teljesen külön voltak, csak õk.
Posted 2005. October 31. - 10:55
hm, nekik megfelelt másik épület is nem csak az A pavilon ?Nekem annyira tetszik az a kocsi, hogy a háttérképemen is õ van, már jóideje. A Nissan standján volt is az a kép a falon.
De voltak igazi terepjárók is, azok is állati jól néznek ki, külön épületben voltak a Jaguar-ok és a Land Roverek.
http://www.seriouswh...or-1280x960.jpg
és ez:
http://www.britishca... Land Rover.jpg (nem egészen ilyen volt egyik régi sem, ami kint volt, de hasonló)
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. October 31. - 10:45
na az egyetlen diszkóterepjáró ami nekem tetszik az a murano..bár azt se vennék sose, de formára tetszik...
Nekem annyira tetszik az a kocsi, hogy a háttérképemen is õ van, már jóideje. A Nissan standján volt is az a kép a falon.
De voltak igazi terepjárók is, azok is állati jól néznek ki, külön épületben voltak a Jaguar-ok és a Land Roverek.
http://www.seriouswh...or-1280x960.jpg
és ez:
Posted 2005. October 31. - 10:36
Hehe... Még jó, hogy férj leszek.
NA, ez tetszik. Opel Antara GTC. A lap alján, a zöld...
Ezt láttuk ott. Nagyon agresszív külsejû kocsi, nagyon tetszett. CSak nem ilyen zöld volt, hanem valami ezüstösebb. (formára hirtelen ahogy hátulról jártuk körbe, nagyon emlékeztetett a Murano-ra.)
Posted 2005. October 31. - 10:35
na az egyetlen diszkóterepjáró ami nekem tetszik az a murano..bár azt se vennék sose, de formára tetszik...Közben rákerestem, kicsit fura.
Vagy hogy mondják ezt a csúnya lányoknál? Olyan egzotikus.
De a te képeden nagyon jó a színe, ez a karamellmetál tök jól néz ki egy csomó kocsin. Ebben a legszebb a Murano is.
Nekem tetszenek a német kocsik (vagy a német érdekeltségûek), de ugyanazért az árért jobban felszerelt japánt kapok.
Ami most meglepetés volt a kiállításon, az a 3 ajtós Grand vitara. Hely az nem nagyon volt benne hátul, de nagyon mokány volt a külseje.
http://www.a5.hu/kep...uzuki2501_n.jpg
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. October 31. - 10:32
NA, ez tetszik. Opel Antara GTC. A lap alján, a zöld...
A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt.
Posted 2005. October 31. - 10:29
Hát engem sem, és ilyenekben amúgy sem én döntök, hanem a férjem, én csak jóváhagyólag bólintok, vagy megpróbálom megvétózni a dolgot.Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy most ilyet, vagy hasonlót veszek...
Posted 2005. October 31. - 10:24
Posted 2005. October 31. - 10:22
Nekem a Vitara nem tetszik. És miért, mennyi egy Yeti? A Murano meg tényleg faszás...
Nem tudom, azt nem néztem, de eddig mindig drágábbak voltak.
Megnézem.
Még nincs nagyon ára, ahogy így nézegettem. Fogják gyártani?

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top