Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Es ez nem csak az Infinitivel van igy ;)
Csak az a baj, hogy mindig vannak irigy emberek, akiknek szurjak a szemet az ilyen dolgok, es jonnek a kifogasaikkal :)

Sebaj Dig, majd egyutt nyojuk a ket fekete fullextras FX 45 -el :D

Nekem abból is a karamellmetál kellene, de inkább beállnék közétek egy Muranoval. :)
Egyébként nem foglal kevesebb helyett egy A8-as AUDI, vagy egy Passat sem, mint egy terepjáró. -->Ez nem neked szól Vole,csak egybe írtam.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Terepjárót az vegyen aki akar
Én most azonnal vennék egy Infinity-t ha lenne rá pénzem..feketében, full extrásat.
És kurvára leszarnám ki mit gondol

Es ez nem csak az Infinitivel van igy ;)
Csak az a baj, hogy mindig vannak irigy emberek, akiknek szurjak a szemet az ilyen dolgok, es jonnek a kifogasaikkal :)

Sebaj Dig, majd egyutt nyojuk a ket fekete fullextras FX 45 -el :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Terepjárót az vegyen aki akar;)
Én most azonnal vennék egy Infinity-t ha lenne rá pénzem..feketében, full extrásat.
És kurvára leszarnám ki mit gondol:)

Hasonló a véleményem, csak kicsit árnyaltabban fogalmaztam volna meg. :)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Terepjárót az vegyen aki akar;)
És kurvára leszarnám ki mit gondol:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás

Nem látom a képet.
Én nem szeretem a lapos kocsikat. A terepjárókat bírom, a nagy dömpereket. :)
Meg mondjuk azt a Ford Mustangot elfogadnám, ami kint volt.

bocs h kötözködöm de ennyit terepjárót az vegyen aki terepen megy... mert városban országúton vakít és sokat fogyaszt plusz heylfoglalása se kicsi..
meg mérvan h mindig ezek a városi vagány terepjárósok akik letolnak, befurakodnak mindenki elé.

amugy jóvolt az autókiállítás, bejött naon pl az új civic. kár h nem volt alfa, subaru, bmw de még a vw konszernre is kicsit kíváncsi lettem volna

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Jah, nekem meg kicsi a pocsom, ezert kell a SUV :D :D

A férfiak még mindig hisznek benne, hogy ettõl megnõ? :D :D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
4x4-nel nem az olyan oszekerekre gondoltam.

nem a velemeny szamit!
hanem, hoyg beismerted

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

nyilvan minden 4x4-nek van terepjaro tulalydonsaga

A wrx szerintem hamarab elakad mint egy ML Merci ;) :D

Lor, nembaj, irjad ki cd -re is nyugodtan, ha valasztanom kell, nem a ti velemenyetek fog befolyasolni :D

Szegeny szutyok diszkojargany H2 azert valahogy elboldogul...
http://totalcar.hu/tv/031129/
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha kimesz egy off-road versenyre egy suv-val vagy egy luxus izevel
talan hulye vagy
sot igen huyle vagy

de ki is rohognek.
sot jobb ha nem csillog a verda meg felhuzva tartod az ablakot
mert esetleg sardarabok fognak mero veletlensegbol berepulni az ablakon...

nyilvan minden 4x4-nek van terepjaro tulalydonsaga
de ha tenyleg menni kell akkor nem vennek tizensok misiert egy ilyen diszkojarganyt.

ezt lementettem vole.
:-)

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jah, nekem meg kicsi a pocsom, ezert kell a SUV :D :D
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

neeem :D
jó, legyen igazad de ez nem igazságtalanság, hanem felvágás, felesleg, viszketegség

Persze hogy az. De én mondjuk nem járhatnék övszerûen rövid miniszoknyában, mert nem áll jól, valamivel fel kellene hívni magamra a figyelmet. :)
És szerintem egy RX-8-as Mazda sem illik hozzám, nem is ültem bele, én ezzel szeretnék villogni. Persze ez a veszély nem fenyeget, úgyhogy lemondok a villogásról.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
neeem :D
jó, legyen igazad de ez nem igazságtalanság, hanem felvágás, felesleg, viszketegség

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

és minek egy 25 éves szõke bizniszvumennek ilyen?

Ezek szerint neked megsem a kocsik tipusaval van bajod, hanem az elet igazsagtalansagaival ;)
Azert van neki olyan, mert biztos az tetszik neki, es megteheti hogy megvegye ( megvetesse ). Ne legyel irigy, fogadd el, hogy ilyen az elet.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

Mert valakinek az tetszik? Pl egy FX 45 nekem is az almom miota meglattam, mert gyonyoru. Amugy lattal mar ezek kozul egyet belulrol?

Ezern kivul lehet bele pakolni, nagyobb darab emberek is kenyelmesen elfernek, sokminent lehet veluk vontatni gond nelkul, hoban biztonsagosabb a 4X4, barmikor ki lehet veluk menni egy versenyre, oda is ahol nincs aszfalt ut ( pl par eve tokodon eleg nagy sar volt, Explorerrel utanfutoval negyen siman kijottunk, paran azert elegge kuszkodtek ), ha megpakolod sem kell attol felni, hogy egy fekvorendoron leer az alja es meg szamos elonye van.
Termeszetesen van hatranyuk is, sosem mondtam hogy nincs, de pl. nem erdekel, hogy nem tudok 200 -al bevenni egy kanyart, nem erdekel hogy tobbet eszik mint egy Astra.
Szerintem tobb elonye van mint hatranya annak, akinek nem kell eheznie ahoz, hogy meg tudja tankolni.

és minek egy 25 éves szõke bizniszvumennek ilyen?
mert eleget szopott?
státuszszimbólum :)
tokodra az az emelkedõ télleg necces, a tranzit is köhögött mert nem volt súly a seggében
ugyanígy egy l200 is kaparna :D

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

Mert valakinek az tetszik? Pl egy FX 45 nekem is az almom miota meglattam, mert gyonyoru.

Az Infinity, és a Murano közeli rokonok, hasonló az ízlésünk. :)
De ha lenne 12-13 milliónk, akkor inkább mégis a Pathfindert vennénk meg, mert abban több az ülés.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mert valakinek az tetszik? Pl egy FX 45 nekem is az almom miota meglattam, mert gyonyoru. Amugy lattal mar ezek kozul egyet belulrol?

Ezern kivul lehet bele pakolni, nagyobb darab emberek is kenyelmesen elfernek, sokminent lehet veluk vontatni gond nelkul, hoban biztonsagosabb a 4X4, barmikor ki lehet veluk menni egy versenyre, oda is ahol nincs aszfalt ut ( pl par eve tokodon eleg nagy sar volt, Explorerrel utanfutoval negyen siman kijottunk, paran azert elegge kuszkodtek ), ha megpakolod sem kell attol felni, hogy egy fekvorendoron leer az alja es meg szamos elonye van.
Termeszetesen van hatranyuk is, sosem mondtam hogy nincs, de pl. nem erdekel, hogy nem tudok 200 -al bevenni egy kanyart, nem erdekel hogy tobbet eszik mint egy Astra.
Szerintem tobb elonye van mint hatranya annak, akinek nem kell eheznie ahoz, hogy meg tudja tankolni.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

mer nagy..

Meg szép. :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
de akkor minek az átlag embernek touareg
jó, az kell, meg vw, de minek pl x5 vagy RX300 vagy Infinity, vagy stbstb
mer nagy..

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Azert erre kivancsi lennek. Persze egy terepjarot vezetni is tudni kell ;)

Haver L200 -al banyaba jar, unokatesom B2500 -al a hegyekbe ( balaton eszaki part ), az Explorerrel Szekszardon a sarban eleg jol boldogultunk, fater elegge elvezte :)
Grand Cherokee -val es H2 -essel pedig itthon is paran komolyabban terepeznek.

De hogy visszaterjunk az eredeti gondolathoz, en azt mondtam, hogy az atlag ember ( nem offroados vagy trialos, vagy erdoben csapatos mint Lor ) sosem keveredik olyan terepre, ahol pl. egy Touareg elakad.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
pickupot vezettem már 2 félét, és nem voltam hasraesve a vizes fûben való mutatványuktól
szal amikor valami "terepjáró" akkor nem pörög el az egyik kereke a másik meg áll, és beássa magát, és nem történik semmi
és csak a fû volt vizes
de biztos bennem van a hiba, nem a navarában