majd ha lesz biztosításom, akkor megteszem.addig meg marad a királyi porbaoltás, csodálkozva otthagyás....
szal most lapítás van ezerrel:-) ezé szar ez az egész így...
áhh.
de most komolyan... felkel reggel az ágyból 7kor. kimegy a kocsihoz, beül, elindul, körforgalom, utána 20 méteres gyorsítás után beleszáll a gyökér egy álló autóba. mérnincs vonóhorgom?! akkor szép sormintát hagytam volna rajta..
ja a másik... most mi legyen? gyalogosokat át kéne engedni... de ha megteszem, akkor meg összetörik az autómat. na akkor mit tegyek ilyenkor?... >:-(
ON
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Indította
Lord_Leslie
, 2004. október 01. 18:49
Írta 2005. január 17. - 09:15

Írta 2005. január 17. - 09:12

Szokj hozzá, lesz még cifrább is majd ha kiszálltok és üvöltöztök meg verekedtek;)
Isteni;)
Isteni;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Írta 2005. január 17. - 09:10

facom:-)
ha legalább én mentem volna neki. de ez így tök rossz... nembaj, úgyis bontó járás lesz ma a téma... csinálhatm meg ezt is gr.
tényleg ilyen idióták az autósok? mert ebbe még nem szoktam bele. ilyenkor alszanak figyelés helyett? vagy hova teszik az eszüket? jó hogy a vonat alá nem tolnak be... >
ha legalább én mentem volna neki. de ez így tök rossz... nembaj, úgyis bontó járás lesz ma a téma... csinálhatm meg ezt is gr.
tényleg ilyen idióták az autósok? mert ebbe még nem szoktam bele. ilyenkor alszanak figyelés helyett? vagy hova teszik az eszüket? jó hogy a vonat alá nem tolnak be... >

Írta 2005. január 17. - 09:07

rögtön kocc?király vagy;)
Írta 2005. január 17. - 09:06

:-)
tam: könyv kéne, hátha van vkinek egy már szükségtelen, vagy bejáratott forrása.
reggel levittem anyámat a vonathoz.
állok meg ugye a kresz szabályai szerint SZÉP lassan finoman egy zebránál, hogy a rajta levõk átmehessenek, erre egy idióta MÁNÁGER belémjön hátulról. nemtudtam sírjak vagy nevessek.... ilyen gyökerek hogy kaptak jogsit? de komolyan.. porba oltottuk szerencsétlent, és otthagytuk.
továbba is utálom a gyökér autósokat.
grrr
tam: könyv kéne, hátha van vkinek egy már szükségtelen, vagy bejáratott forrása.
reggel levittem anyámat a vonathoz.
állok meg ugye a kresz szabályai szerint SZÉP lassan finoman egy zebránál, hogy a rajta levõk átmehessenek, erre egy idióta MÁNÁGER belémjön hátulról. nemtudtam sírjak vagy nevessek.... ilyen gyökerek hogy kaptak jogsit? de komolyan.. porba oltottuk szerencsétlent, és otthagytuk.
továbba is utálom a gyökér autósokat.
grrr
Írta 2005. január 17. - 08:38

dig: ilyen földmunkagép-kategóriában akkoris a 2henger 2ütem a megazsír. tudom, fogyaszt, meg büdös, de izomból oldja meg amit a sor4es észbõl. És ez a lényeg
thez: ülsz a net elõtt és könyvet akarsz keresni? :wtf: segítek jó ?
Túl sokat fogyaszt, túl robbanékony nagyon kopnak az alkatrészek a másfajta kenés miatt szóval szervízbe meheték vele gyakrnak másrészt meg nem akarok láncfûrészen motorozni;)
Írta 2005. január 17. - 08:17

Ez a repedés már kb 20 cm hosszú és pont elõttem van szemmagasságban. Nem érné meg a javítgatás.
Mondjuk a CASCo fizeti, de 10 % akkor is az enyém.
Nem a márkakereskedõnél csináltatom, de kíváncsi leszek a végösszegére.
Mondjuk a CASCo fizeti, de 10 % akkor is az enyém.
Nem a márkakereskedõnél csináltatom, de kíváncsi leszek a végösszegére.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Írta 2005. január 17. - 03:13

Nekem a CITROEN-emen szélvédõt kell cserélni, mert kaptam egy követ és berepedt. Az ára a márkakereskedõnél 102.300,-HUF és ekkor még nincs beszerelve!!
Miért vennél új szélvédõt? Sok helyen foglalkoznak szélvédõ javítással (repedés,törés stb),és úgy megcsinálják, hogy nem is látható a korrigált rész!
Arról nem is beszélve, hogy az új szélvédõ árának töredékért megjavítják!
Írta 2005. január 17. - 00:23

dig: ilyen földmunkagép-kategóriában akkoris a 2henger 2ütem a megazsír. tudom, fogyaszt, meg büdös, de izomból oldja meg amit a sor4es észbõl. És ez a lényeg 

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. január 16. - 21:05

Nekem nem volt gomb,, egyszerûen megfogod és mozgatva erõbõl kihúzod. Rúddalegyütt jön ki.
A hátsó ülést nem tudod kivenni, illetve ki tudod, de az üléshuzat cseréhez nem szükséges. A háttámlát két oldalon lévõ kallantyúval elõre dûtöd, aztán az egész ülés az ülõlappal együtt elõre billenthetõ. Visszaakasztásnál vigyázz, hogy az ülõlap közepén elõl lévõ fül beakadjon a helyére, mert egyébként mozogni és zörögni fog!
ORS!
Csak nem THOMMEY garázdálkodik a neveddel???
A hátsó ülést nem tudod kivenni, illetve ki tudod, de az üléshuzat cseréhez nem szükséges. A háttámlát két oldalon lévõ kallantyúval elõre dûtöd, aztán az egész ülés az ülõlappal együtt elõre billenthetõ. Visszaakasztásnál vigyázz, hogy az ülõlap közepén elõl lévõ fül beakadjon a helyére, mert egyébként mozogni és zörögni fog!
ORS!
Csak nem THOMMEY garázdálkodik a neveddel???
Írta 2005. január 16. - 20:44

Thez:gratula a kocsihoz:D
Sok sikert vele..hozzá!!
Ha kellenek átalakítási tippek,akkor fordulj hozzám...van néhány oldalnyi 1-es golf átépítésrõl szóló cikkem...
Énis olyat akartam venni (I-es GTI),de aztán megláttam õt
http://www.bikemag.h...bum107/auto0003, és ez lett...
Üdv:Thy
Ja elméletileg gomb benyom,aztán fejtámla kivesz...
Sok sikert vele..hozzá!!
Ha kellenek átalakítási tippek,akkor fordulj hozzám...van néhány oldalnyi 1-es golf átépítésrõl szóló cikkem...
Énis olyat akartam venni (I-es GTI),de aztán megláttam õt
http://www.bikemag.h...bum107/auto0003, és ez lett...
Üdv:Thy
Ja elméletileg gomb benyom,aztán fejtámla kivesz...
:love1:
Írta 2005. január 16. - 20:33

LG: ha még ittvagy: fejtámlát hogyan lehet leszedni a rúdról? mert találtam az ülés tetején a fekete gyürüt, ami ott van. abban van egy-egy fém pöcök, csak nem jöttem rá milyen irányba kell azt taszigálni, hogy le tudjam szedni(üléshuzat mosás)
illetve szintén ez, hátsó ülés kipattintása sem sikerült teljesen.
zé
illetve szintén ez, hátsó ülés kipattintása sem sikerült teljesen.
zé
Írta 2005. január 16. - 20:31

Persze mert nem alszol a szobámban;)
Írta 2005. január 16. - 20:30

Írta 2005. január 16. - 20:25

volt már alattam pár szépség;)
De ez a kiscsaj is aranyos lesz bár azt hiszem õ lesz a leghangosabb;)imádom a négyütemûek hangját..
Nem lesz hamis;)
De kell mert egyébként jönnek a gonosz rendõrbácsik;)
De ez a kiscsaj is aranyos lesz bár azt hiszem õ lesz a leghangosabb;)imádom a négyütemûek hangját..
Nem lesz hamis;)
De kell mert egyébként jönnek a gonosz rendõrbácsik;)
Írta 2005. január 16. - 20:15

képzeld még rendszámom és lámpám is lesz;)extra ciki?
a rendszám csak akkor ciki, ha nem hamis

de végre valmi szép is kerül alád

Írta 2005. január 16. - 20:12

A gépkönyv nem is tartozéka!
Egyébként sem érnél vele semmit. Nekem egy AUTODATA könyvem volt hozzá, amit külön megvettem. Ebben a teljes szerelési utasítás benne volt, a célszerszámokkal együtt.
a CORA-ban elvileg kaphatók ezek a könyvek. Ha nincs, akkor egy AUTODATA könyvbõl kiírod a címet és megrendeled. Ha tartósan marad az autó, érdemes megvenni, valóban használható.
Minden benne van, egyedül arra figyelj, hogy a típusnál benne legyen: VW GOLF, JETTA, SCHIROCCO 1974-1983. Ez a könyv tartalmazza a beállítási adatokat, minden motortípushoz és minden karosszéria típushoz.
Egyébként sem érnél vele semmit. Nekem egy AUTODATA könyvem volt hozzá, amit külön megvettem. Ebben a teljes szerelési utasítás benne volt, a célszerszámokkal együtt.
a CORA-ban elvileg kaphatók ezek a könyvek. Ha nincs, akkor egy AUTODATA könyvbõl kiírod a címet és megrendeled. Ha tartósan marad az autó, érdemes megvenni, valóban használható.
Minden benne van, egyedül arra figyelj, hogy a típusnál benne legyen: VW GOLF, JETTA, SCHIROCCO 1974-1983. Ez a könyv tartalmazza a beállítási adatokat, minden motortípushoz és minden karosszéria típushoz.
Írta 2005. január 16. - 20:06

köszönöm a segítséget, de nagyon remáélem nem lesz rá sok szükségem!
még egy utolsó kérdés:
gépkönyvet honnan lehet szerezni/venni hozzá? mert ez nem volt sajnos a kocsiban:-(
és így vakon is szétszedem, csak legalább akkor tudnám épp mit építek ki az autóból.. sajnos ebben még nincs elég tapasztalatom.
köszi!
zé
még egy utolsó kérdés:
gépkönyvet honnan lehet szerezni/venni hozzá? mert ez nem volt sajnos a kocsiban:-(
és így vakon is szétszedem, csak legalább akkor tudnám épp mit építek ki az autóból.. sajnos ebben még nincs elég tapasztalatom.
köszi!
zé
Írta 2005. január 16. - 19:57

Ha van még kérdés, csak elõ vele bátran!
Ha tudok, segítek.
E-mailben hamarabb megtalálsz, mert keveset vagyok itthon és fórumküzelben.
Ha tudok, segítek.
E-mailben hamarabb megtalálsz, mert keveset vagyok itthon és fórumküzelben.
Írta 2005. január 16. - 19:53

majd a matricákon kell akkor dolgoznom, mert nem az én stílusom.. robinson meg shell v power lol:)
én még ezt a boltot találtam:
http://www.patacsi.hu/index.php
nem egy érvágás, egész index mindenestül 960 forint. vannak itt még okosságok.
közben olvasom miket irtam.. "fut marad" hát magyarul fogalmazni, azt tudok!
köszönöm a tanácsokat!
én még ezt a boltot találtam:
http://www.patacsi.hu/index.php
nem egy érvágás, egész index mindenestül 960 forint. vannak itt még okosságok.
közben olvasom miket irtam.. "fut marad" hát magyarul fogalmazni, azt tudok!
köszönöm a tanácsokat!