Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
majd ha lesz biztosításom, akkor megteszem.addig meg marad a királyi porbaoltás, csodálkozva otthagyás....
szal most lapítás van ezerrel:-) ezé szar ez az egész így...
áhh.
de most komolyan... felkel reggel az ágyból 7kor. kimegy a kocsihoz, beül, elindul, körforgalom, utána 20 méteres gyorsítás után beleszáll a gyökér egy álló autóba. mérnincs vonóhorgom?! akkor szép sormintát hagytam volna rajta..
ja a másik... most mi legyen? gyalogosokat át kéne engedni... de ha megteszem, akkor meg összetörik az autómat. na akkor mit tegyek ilyenkor?... >:-(
ON

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Szokj hozzá, lesz még cifrább is majd ha kiszálltok és üvöltöztök meg verekedtek;)
Isteni;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
facom:-)
ha legalább én mentem volna neki. de ez így tök rossz... nembaj, úgyis bontó járás lesz ma a téma... csinálhatm meg ezt is gr.
tényleg ilyen idióták az autósok? mert ebbe még nem szoktam bele. ilyenkor alszanak figyelés helyett? vagy hova teszik az eszüket? jó hogy a vonat alá nem tolnak be... >:(

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
rögtön kocc?király vagy;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
:-)
tam: könyv kéne, hátha van vkinek egy már szükségtelen, vagy bejáratott forrása.
reggel levittem anyámat a vonathoz.
állok meg ugye a kresz szabályai szerint SZÉP lassan finoman egy zebránál, hogy a rajta levõk átmehessenek, erre egy idióta MÁNÁGER belémjön hátulról. nemtudtam sírjak vagy nevessek.... ilyen gyökerek hogy kaptak jogsit? de komolyan.. porba oltottuk szerencsétlent, és otthagytuk.
továbba is utálom a gyökér autósokat.
grrr

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

dig: ilyen földmunkagép-kategóriában akkoris a 2henger 2ütem a megazsír. tudom, fogyaszt, meg büdös, de izomból oldja meg amit a sor4es észbõl. És ez a lényeg :D

thez: ülsz a net elõtt és könyvet akarsz keresni? :wtf: segítek jó ? ;)

Túl sokat fogyaszt, túl robbanékony nagyon kopnak az alkatrészek a másfajta kenés miatt szóval szervízbe meheték vele gyakrnak másrészt meg nem akarok láncfûrészen motorozni;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ez a repedés már kb 20 cm hosszú és pont elõttem van szemmagasságban. Nem érné meg a javítgatás.
Mondjuk a CASCo fizeti, de 10 % akkor is az enyém.
Nem a márkakereskedõnél csináltatom, de kíváncsi leszek a végösszegére.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás

Nekem a CITROEN-emen szélvédõt kell cserélni, mert kaptam egy követ és berepedt. Az ára a márkakereskedõnél 102.300,-HUF és ekkor még nincs beszerelve!!

Miért vennél új szélvédõt? Sok helyen foglalkoznak szélvédõ javítással (repedés,törés stb),és úgy megcsinálják, hogy nem is látható a korrigált rész!
Arról nem is beszélve, hogy az új szélvédõ árának töredékért megjavítják!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
dig: ilyen földmunkagép-kategóriában akkoris a 2henger 2ütem a megazsír. tudom, fogyaszt, meg büdös, de izomból oldja meg amit a sor4es észbõl. És ez a lényeg :D

thez: ülsz a net elõtt és könyvet akarsz keresni? :wtf: segítek jó ? ;)
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Nekem nem volt gomb,, egyszerûen megfogod és mozgatva erõbõl kihúzod. Rúddalegyütt jön ki.
A hátsó ülést nem tudod kivenni, illetve ki tudod, de az üléshuzat cseréhez nem szükséges. A háttámlát két oldalon lévõ kallantyúval elõre dûtöd, aztán az egész ülés az ülõlappal együtt elõre billenthetõ. Visszaakasztásnál vigyázz, hogy az ülõlap közepén elõl lévõ fül beakadjon a helyére, mert egyébként mozogni és zörögni fog!

ORS!
Csak nem THOMMEY garázdálkodik a neveddel???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

ors

ors

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.533 hozzászólás
Thez:gratula a kocsihoz:D
Sok sikert vele..hozzá!!
Ha kellenek átalakítási tippek,akkor fordulj hozzám...van néhány oldalnyi 1-es golf átépítésrõl szóló cikkem...
Énis olyat akartam venni (I-es GTI),de aztán megláttam õt
http://www.bikemag.h...bum107/auto0003, és ez lett...
Üdv:Thy
Ja elméletileg gomb benyom,aztán fejtámla kivesz...

:love1:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
LG: ha még ittvagy: fejtámlát hogyan lehet leszedni a rúdról? mert találtam az ülés tetején a fekete gyürüt, ami ott van. abban van egy-egy fém pöcök, csak nem jöttem rá milyen irányba kell azt taszigálni, hogy le tudjam szedni(üléshuzat mosás)
illetve szintén ez, hátsó ülés kipattintása sem sikerült teljesen.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Persze mert nem alszol a szobámban;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én eddig csak a Marin-t meg a nyikoláj-t láttam alattad ;)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
volt már alattam pár szépség;)
De ez a kiscsaj is aranyos lesz bár azt hiszem õ lesz a leghangosabb;)imádom a négyütemûek hangját..
Nem lesz hamis;)
De kell mert egyébként jönnek a gonosz rendõrbácsik;)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

képzeld még rendszámom és lámpám is lesz;)extra ciki?;)

a rendszám csak akkor ciki, ha nem hamis :D
de végre valmi szép is kerül alád :)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
A gépkönyv nem is tartozéka!
Egyébként sem érnél vele semmit. Nekem egy AUTODATA könyvem volt hozzá, amit külön megvettem. Ebben a teljes szerelési utasítás benne volt, a célszerszámokkal együtt.
a CORA-ban elvileg kaphatók ezek a könyvek. Ha nincs, akkor egy AUTODATA könyvbõl kiírod a címet és megrendeled. Ha tartósan marad az autó, érdemes megvenni, valóban használható.
Minden benne van, egyedül arra figyelj, hogy a típusnál benne legyen: VW GOLF, JETTA, SCHIROCCO 1974-1983. Ez a könyv tartalmazza a beállítási adatokat, minden motortípushoz és minden karosszéria típushoz.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
köszönöm a segítséget, de nagyon remáélem nem lesz rá sok szükségem!
még egy utolsó kérdés:
gépkönyvet honnan lehet szerezni/venni hozzá? mert ez nem volt sajnos a kocsiban:-(
és így vakon is szétszedem, csak legalább akkor tudnám épp mit építek ki az autóból.. sajnos ebben még nincs elég tapasztalatom.
köszi!

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Ha van még kérdés, csak elõ vele bátran!
Ha tudok, segítek.
E-mailben hamarabb megtalálsz, mert keveset vagyok itthon és fórumküzelben.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
majd a matricákon kell akkor dolgoznom, mert nem az én stílusom.. robinson meg shell v power lol:)
én még ezt a boltot találtam:
http://www.patacsi.hu/index.php
nem egy érvágás, egész index mindenestül 960 forint. vannak itt még okosságok.
közben olvasom miket irtam.. "fut marad" hát magyarul fogalmazni, azt tudok!
:-)
köszönöm a tanácsokat!