Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
burce meséld már el kérlek hol szídtam a japán autókat légyszives.
egyedül a suzukit szóltam le.(a régi egyenesen rossz(ÉLETVESZÉLYES! de tessék csak még védeni, éltetni. igen fontos szempont hogy egy karambolnál mindenki életbenmaradjon, akinek nem, az vegyen suzu-t, az új árából meg autót lehet kapni.)
v már azt sem szabad?
az impreza meg.. attól hogy egy nagypapi megveszi, attól még ugyanúgy TYPE RACING lesz, mint ahogy az említett v70R is... csak gyökféllel mész. de akkor minek is veszed meg?

tessékcsak.
az a baj az octaviaval, hgoy ahhoz meg már 1.8-as motor kell hogy mûködjön....

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
na akkor war on you all:
kislust, én se magyarázok neked kvantumfizikát, te se váltsd meg a világot a suzukiddal
lehet akármilyen jó a toyota konszern, ha egyszer gusztustalan ahogy kinéz
nem azért wagen a wagen mert wagen hanem mert AZ TETSZIK, értem?
egy autó legyen értelmes magasságú, de legyen porig ültetve!
kérdés?
sztem fejezzük be, mert nagyon uncsi hetente ugyanazokat a köröket futni

ja, kérdés:
2 éve van jogsim, baleset nuku, pesten lakom
mennyibe jön ki az 1.5 alatti illetve a fölötti biztosítás, van erre kalkulátor?

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
http://www.hasznalta...creenwidth=1024

nyami :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
cruxos: az mindegy, hogy mit igazol a piac, ha egyszer zolénak nem tetszik..:)

nem a piac miatt fog valami tetszeni..

bbb:hát szerintem egy a8 esetében lényegében szinte mindegy, hogy miben ülsz, valamint ez kimeríti a nagyon szerencsétlen esetét, feltéve, hogy vétlenek voltak.

anyám több évig furikázott a városban minden nap szusukival, nem halt bele...sõt, régen trabival nyomta, abbase..ha nem vagy hülye, és nincs extra balszerencséd, akkor nem halsz meg, csak nem szabad sportautóként kezelni..
Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
octavia tetszik, de 2 misiért az 1.4es motor abba is kevés, meg öreg, meg ezer kilóméter

és elsõ autónak nem kell mindjárt impreza sztem, jó?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Most épp egy új Swift mellett parkolok, és érdekes, hogy vagy 40 centivel magasabb, mint az enyim. :)

A trendek változak, 30 éve a lapos autó kezdett terjedni, most megint a magasabb... ...egyterû, SUV, álterepjáró, crossover, anyám mi lesz még!

Nekem az angol autók a kedvenceim, és tudom, hogy némely típus minõsége a 70-as, 80-as években talán még az olaszokét sem ütötte meg. A VW kivonja a Phaeton az USA-ból és a takarékosság jegyében csökkenti az alapfelszereltséget.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

azért a swifttõl még egybõl nem halsz meg, ahhoz hülyének is kell lenni..vagy nagyon szerencsétlennek.

ez olyan, hogy nyilván extrém dh-ra jobb egy demo, de ha te csak munkába akarsz menni bicóval, akkor elég lesz neked egy mûanyagpedálos vacak is..:)

Hugomék VW Caddy vel voltak és beléjük ment egy A8 as,ottmaradtak sajnos....:(
nem rajtuk múlt h most nem élnek,a barátja próbált kitérni,de nem sikerült.

-=B.B.B.=-

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

az a probléma hogy olyan elvetemült formákat csinálnak pl a citroen a hülye lámpáival hogy egyszerüen nem utcára való

Láttál már belsõ piacra szánt japán autókat? Nagy részük európaibb mint az itteni gyártók. Tobb japán autót adnak el a nagyobb európai országok piacain egyenként, mint amennyi európait Japánban! Ne felejtsd el, hogy a Toyota és a többiek világmodelleket gyártanak amiknek minden piacon helyt kell álni és nem csak Európában és Amerikában! A piac pedig igazonja ezt, mert elõrejelzések szerint a Toyota 3 márkája idén legyonja a GM-et aminek van vagy 7-8 márkája.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Most épp egy új Swift mellett parkolok, és érdekes, hogy vagy 40 centivel magasabb, mint az enyim. :)

nah jó,de a Tied nem széria ;)

-=B.B.B.=-

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
azért a swifttõl még egybõl nem halsz meg, ahhoz hülyének is kell lenni..vagy nagyon szerencsétlennek.

ez olyan, hogy nyilván extrém dh-ra jobb egy demo, de ha te csak munkába akarsz menni bicóval, akkor elég lesz neked egy mûanyagpedálos vacak is..:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nem akarok meghalni,ezért nem veszek Swift-et....

zolle,Octavia ha tetszik

-=B.B.B.=-

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
jój, de mint látod a kocsi nem közlekedésieszközként kell, hanem legyen kult, meg menjen mint az állat, legyen szép, meg persze wagen..:D

attól függetlenül én sem vennék suzukit, pedig amíg volt szerettem(volt az anyámé a nemtúlrégi swift, meg még a japó széria utolsó évjárata, az tényleg frankó volt, sokat mentem vele még mielõtt elkezdtem volna bicózni), valahogy idegesítõ benne, hogy minden kicsit vacak, minden pont rossz helyen van, állandó félsz egy esetleges ütközéstõl, azoknak viszont szerintem nagyon jó, akik tényleg csak a-ból b-be akarnak menni, és mondjuk ha a=bp, akkor b nem münchen..:D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Miért akar itt mindenki versenyezni egy autóval? Mi a baj a Swifttel? Olcsó, igen megbízható, és az új már nem olyan fapados. Még a Subaru is árulta a saját neve alatt. Nem hiszem hogy különösebben szídni kéne a japán autókat. Mondjatok már 5-10 híres német, olasz vagy francia elektronikai terméket.

A negyven év alatt a német autó volt az isten, mert japánt nem sokan láttak és nem sokan vezettek. Csak a papa ismerõsének a fõnökének volt valami ûberállat valutás kocsija.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
az a probléma hogy olyan elvetemült formákat csinálnak pl a citroen a hülye lámpáival hogy egyszerüen nem utcára való
az új civic meg nem autó hanem ûrhajó
egyszerüen nem birnék beleülni, ez a baj a japán/francia autókkal, csúnyák!
NEM MINDEGYIK, de javarészt

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

LOL!!!

ez cuki mondat volt de ne hangoztasd nagyon ;) mert nem így vagyon. a régi egyenesen szar, az új meg.. annyi pénzbõl már autót lehet venni, akár fapadosat, de az mégsem egy törpe suzuki.
amúgymeg kicsit furán látod az autómárkákat...
vagy ez tapasztalat volt?

thez uncsi má'.

pár millió forint, és tényleg autó. nem rohad szét (mint egy 20 éves wágen), új, és ha nem úgy használad, hogy tiéd vele a világ, hanem arra amire való, nem hiszem megszívnád.

az impreza meg akkor sportkocsi, ha úgy vezeted... visszakérdezek: a volvo v70R sportkocsi?
meg subaruból sem csak impreza van.

ezt a japán autós dolog is fasság. ha nem látnád a logót, a yaris miben különbözne egy új ütyümbüntyüm cliótól, ami ugyanúgy kerekded formák, összevissza színek stb...
ma már ~semmitõl sem japán egy kocsi.

de nektek, kik az elit vagytok, wágen kell, wágen!
..azé' gondoljátok már át néha.

(nincs széria impreza 15 fölött, használt 4-5-6 éves pedig ~4-5ért tuti van, és még fog is menni neked több száz km-t, mielõtt azt mondjátok hogy agyonpörgetett motor meg stb... )

amúgy béke meg minden, de nah.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ford is még 3 emberrel már nagyon nagyon kevés
egyedül még lehet vele vigéckedni, ketten is, de akkor már csak komótosan

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ha stiloba kevés az 1,2 akkor a leonba is tuti kevés az 1,4. sajnos ez akkor jön ki mikor beülnek melléd még 3-an és megbuggyantod a csomit is. akkor rájössz hogy nem a sebesség miatt kell egy akkora autóba 140 le.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
szempont mert forddal pl nem merek elõzni
és jó azért ha néha lehet.. érted ;) multkor egy astra után mentem 40el a 31esen, és aszittem lemarom magam
polo cca 900 kiló, 75 ló, azér nem ugyanaz mint 1320kg-hoz ugyanennyi..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
1.4 kevés lenne? majd ha hazajön, meg kéne beszélni vele talit, ha nincs más ismerõsöd.
de sztem már elég régóta vezetsz ahhoz hogy ne az legyen a szempont hogy mennyen minta Zállat....
de maga az autó nagyon tetszõs.