Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
a "zolle mindent jobban tud" rész sztem módosítható a "zollének mindig van véleménye" dologra

ezt még muszáj volt, de most kussolok
épp egy uncsi napom van, de szombatig majd megint nem láttok, el leszek havazva

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
jesszus te beteg vagy...hogy jön ide, hogy vertek-e??? pont nekem magyarázol a véleményrõl? tudod, hogy elfogadom a másik véleményét, még akkoris, ha nem értek vele egyet. de hol is hülyeségeztem le a véleményed? vagy hol mondtam, hogy ne legyen? hol akadtam ki, hogy neked miért van véleményed?

kult..:D

edit: részemrõl is lezárhatjuk, hiszen nagyjából továbbra is zolléval egy véleményen vagyok, bármennyire utálja is az érzést..:D
Van állásom...:bananadan

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
sztemis :D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
rotfl. :D

amúgy nekem meg nagy orrom van, és?

szerintem itt hagyjuk abba.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
igen, kislust, engem vertek gyerekkoromban, elhanyagoltak, és ezért van véleményem, bocsáss meg.
az orrom pedig olyan mint egy orr. se horgasabb se piszébb. kult svábféle orr és kész.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hát ha ennyire magánjellegû, akkor pü, thezé és a te orrod is angyobb szerintem az enyémnél, úgy rémlik..:D legalábbis thez kurva hosszú, arányosan az orra is nagy kell legyen, te meg zömök vagy, gondolom az orrod is..:D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
btw, thezzel beszéltem
az meg a másik kérdés hogy mindenki beleüti a kampós orrát a "nagyok dolgába" muhaha

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
kislust ;)

zolle: toyotára gondoltál már?

:P

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én vagyok Vin Diesel meg Chuck Norris.
tõlem mindenki azt vesz amit akar, semmi közöm hozzá, de ha azt mondja vegyek toyotát, akkor kinyílik a bicsak a zsebemben.
és írtam hogy minden japán autó csúnya KIVÉVE AMELYIK NEM
pl 6os mazda, honda accord kombi, stb.

Feltöltött kép
csoptársamé volt, csak eladta :( 1.6D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
csakhát kár errõl veletek beszélni, met ha nem wagent mond valaki, akkor úgyis le lesz szólva..:D

(még akkoris, ha egyetért veletek, csak nem veszitek észre) :D:D

a helyes kérdés inkább, hogy melyik wagent..
de itt az érvényesül, hogy zolle mindent jobban tud, nemtudom, hogy minek kérdez:)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

de aszsem továbbra is csak arról volt szó h vajon milyen értelmes autót lehet kapni x pénzért civil felhasználásra.

jó, de akkor ne úgy kezdjük már, hogy japán böe, mert csak. az, hogy pl a hondának meg nemtomminek nem tetszik a formája, egy dolog, de így ráhúzni az összes japánra, hogy böe, az szûk látókör.

sosem mondtam, hogy az impreza isten, csak a hülyeségeket próbálom helyesbíteni.

(van 2.0-s szívós is, ~125LEvel, és az összkeréktõl sem lesz egybõl sportkocsi)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
nincs pénzem autóra és darabig nem is lesz,így akár Maserati-t is akarhatok ennyi pénzbõl :D

kombit viszont jobban favorizálom a praktikuma miatt
az gázolajost is sokan kerülik,én már megszoktam a céges autóban a dízelmotort ,meg ha lesz dízelesetleg a cég is vehet néha-néha számlára nekem bele naftát :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
csak ha imprezáról van szó akkor mindenki rögtön a 2.0-ra gondol, illetve h összkerekes meg sti meg wrx meg anyámkínja.
legalább ugyanannyira elegük van ebbõl a normál usereknek mint a wagenekbõl elhihetitek.

szal ezen nem kiakadni.

de aszsem továbbra is csak arról volt szó h vajon milyen értelmes autót lehet kapni x pénzért civil felhasználásra.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
na az svx nagyon csúnya, mint egy elbaszott knájtrájder:D
de hogy ne menjek messzire, Porsche 911 széria, boxermotor, összkerékhajtás
csak nem 15 misi hanem 60 ;) (de ezt nemis mondtam mer német)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az Impreza nem sportkocsi, hanem a hajtásmódjából és súlypontjából eredõen egy biztonságos családi autó. Az igazi sportkocsi az SVX-nél kezdõdött. A Skyline-t már jó idelye nyugdíjazták, és formailag szinte megegyezett csak 2 ajtaja volt.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
én szidtam, mert csúnyák, na.

imprezával is az a baj hogy ha sportkocsi akkor az a impreza mer csak. meg mer kék.
pedig millió másik van ugyanilyen felépítéssel, jó, nem boxxerrel, hanem ott a skyline, vagy a supra, de az nem összkerekes, evo pl, de az nem subaru, értem..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
pedig az impreza akar csaladi auto is lehet.

csak te nem tudod mirol beszelsz.

eh elszanom magam, hogy leirom erre beirja burce

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
zolle szidta, bocs a félreérthetõségért.

amúgy azt tudjátok, hogy imprezából van 1.6os szívós ~90LE vel? na az a legsztrítrácserebb.

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
értesz a kvantumfizikához? :D
mit váltottam meg a szuzukimmal? elmondtam a véleményem, ahogy te is a tiedet. szerintem még igazam is van, de azt is leírtam, hogy neked miért nem jó, valamint, hogy én miért nem vennék..tehát majdnem egy véleményen vagyunk, csak olyan vagy, mint az ellenzék (mindenkori), elvbõl azt mondod, hogy nem, ha valamit leírok...

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Általában nem azért megy neki valaki a másik autónak mert kicsit vékonyabb a lemeze vagy három helyett kettõ merevítési pont van a kocsiban. Az ember hibázik.

Egy régi A8 is csak 2 millió, meg iszonyat fenntartási költség, ha meg törik akkor újabb milliók vagy a roncstelep.

Csak nem lehet rossz a Suzuki ha megynerte a JWRC-t, ott voltak a Citroënek, VW-k, Renault-k, Fiatok, tehettek volna ellene.

Az autóvásárlók lóerõhajhászása ugyanolyan fékezhetetlen mint a bringások telóútnövelése. Mennyivel gyorsabban lehet megtenni 300 km-t szabályosan egy 1.2-es vagy egy 2.0-es autóval? 5 perc, 10 perc? Hát az marha nagy idõ.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]