smart egyébként okos autó
nekem nem kéne, de jópofa
Férjem vezetett már, azt mondta, hogy nagyon gagyi.
smart egyébként okos autó
nekem nem kéne, de jópofa
Ez biztos szakmai ártalom. A nõgyógyász sem néz meg minden p..át.
Ritka volt a parkolóházban mikor kimentem megnézni egy autót, de az nem A8 (ott tucatautó volt) És nem is terepjáró (alig fért be meg csak divatgejvák jártak velük).
Ride everywhere.
.
fel kell hozzá öltözni
két lehetséges változat:
öltöny nyakkendõ, kopasz fej, szabályok, szállító
pókhas rövid havaii short, pörköltszaftos trikó, borosta, és pár vonó
Igen.
én meg ingyen se ülnék terepjáróba. max terepen.
audi a8 meg a másik amit rühellek már bocs...
A 2005-ös Mustang ott tényleg 5 milló körül van?
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Terepjárót az vegyen aki akar;)
Én most azonnal vennék egy Infinity-t ha lenne rá pénzem..feketében, full extrásat.
És kurvára leszarnám ki mit gondol:)
Tudom, hogy nem nekem irtad
![]()
Csak neked http://mobile.de/SID...111111186731693&
Nekem abból is a karamellmetál kellene, de inkább beállnék közétek egy Muranoval.
Egyébként nem foglal kevesebb helyett egy A8-as AUDI, vagy egy Passat sem, mint egy terepjáró. -->Ez nem neked szól Vole,csak egybe írtam.
Nehany napja volt alkalmam itt kint (USA) egy FX35-ben utaznom egy keveset. Megertek mindekit, nekem is szerelem volt elso latasra...
Belul teglavoros bor mindenhol, sztem a tech. csomaggal vasarolta a gazdaja, mert volt hatalmas kepernyos DVD+navigacio a kocsiban, meg egy csomo kis kutyu mindenfele.
A legrosszabb viszont az, hogy itt 8millio Ft koruli osszegert hozza lehet jutni ujonnan, es ebbe mar egy valaszthato extracsomag is benne van.
Erdekes meg a terepjarokhoz es nagy autokhoz valo beteges vonzodas is, lattam egy Ford Excursiont (ez tenyleg hatalmas), a pickupok kozul viszont a Ford F350 vitte a palmat, 8.3-as motorral.