Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
nagy itt a pörgés :)
Thy nagyjából elmondta, szal 3 (sok csomag) vagy 4 (közepes csomag) embörnek kellene elférnie, fogyasztás = az elérhetõ legkevesebb a különbözõ tényezõk függvényében, szal dízel max. 5l, benzines max. 7 (pályán)
Amire eddig gondoltam: Fabia kombi, 206 SW, kicsit régebbi dízel Audi vagy BMW (szabad ilyet?), nem kombi régebbi Octavia jellegû dolog, és innentõl még millió lehetõség.
Az AX amúgy eladó. Nagyon jó kis autó, kiválóan lehet vele kamionokat elõzni és alvás közben is jól vezethetõ (ugye Thommey? :).
Na de viccet félretéve, 450-et a hülyének is megér, fõleg, hogy 3 bringatartó is van rajta.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én benzint 160-é ;)
gázolajat meg nemtudom pontosan de szerintem 150 alatt... bár a neve nem gázolaj :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nem eszik sokat :D
15-20 lityó nem sok. (kímélve nyáron) :D tudok gázolajat 150-é ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
csak próbáld meg fenntartaniD

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
most néztem egy verdát, 850-ért egy 525tds 2 kereklámpás gengszter bömös. akkora császár, hogy még :D automata nélkül full extrás.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
thez: ez laza:
http://hasznaltauto....creenwidth=1024
Feltöltött képFeltöltött kép

Feltöltött kép
Autist Team:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
válaszolok helyette,mert lusta:D
eddig volt citroen ax...bele lehetett csomagolni 4 embert csomagostól+3 bringa...mondjuk nem leányálom ,mert 3 ajtós:D
alapból evett 5l körül...150 nél 8at...na ennek kellene egy modernebb tágasabb verziója nekije...mert ez már öregecske

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Látom vannak itt hozzáértõk, segítsetek nekem! Nemsokára vennék egy autókát, elsõsorban hosszú távú utakra, és már nagyon el vagyok veszve, hogy újabb és gagyibb, régebbi és jobb, kicsi vagy nagy, szóval milyen legyen. Ezek a szempontok:
- el lehessen benne férni. Nem kell egy zöldséges merci, de azért legyen benne hely csomagoknak, lábaknak.
- egyen a lehetõ legkevesebbet (dízel?)
- ne kelljen gyakran rohangálni vele szervizbe
- a lehetõ legkisebb motor, ami megpakolva jól viseli a stabil 150-et.
- nem kell kúlnak lennie, sõt kifejezetten jó, ha nem akarják ellopni
Minderre lenne 1-2 milka között. Javaslatok?

- ez pontosabban hány személy plusz csomagok lenne általánosságban?
- a "kevés" nem szám, konkrétabb elképzelés?
- stimm,
- na most ilyen motor létezik, viszont tartós 150-nél nem fog "keveset" fogyasztani. Audi A6 PDTDi igen - 4 mikulástól felfelé...
- ez is stimm.

Ha pontosítasz, pontosítok. :)
"In idem flumen bis non descendimus"

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
honda civic aero deck ?
kombi, keveset eszik, nem túl szervízigényes, 150 simán bírja, van hely benne bõven és sztem még olcsóbb is. alkatrész az meg nem a legolcsóbb hozzá, de nem is kell sûrün cserélgetni.
citroen régen csinált jó kis otokat. axböl volt vmi tuningos féle, az volt a szép.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
pixel a keveset esziket az 5l-re érti,nem a 10re:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
theznek: a multkor volt egy astra is, '93-mas hatszázért. igaz, fehér és teljesen kopasz, de az azért már egy jobb knstrukció, és alkatrész is van hozzá, tekintve hogy egy halom beszállító magyar volt.....

pixel:
itt van az orrom elõtt egy régebbi autó bazár, és 1.7 millióért egy 1.6 16V '99-es laguna kombi (hatalmas a verda, de tényleg) 70 e km, 4 lufi, stb.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

végülis, nem olasz, nem francia, szal rossz nem lehet...

mi bajod a franciákkal?
Peugeot-nál rezeg a léc de a Citroen meg a Renault szerintem egész jó.. általánoságban

pixel: ha kis fogyasztást szeretnél és nem lényeg a "versenyszellem" akkor szerintem mindenképp dízel, bár lehet hogy problémásabb tud lenni mint egy benzines csoda..

pixel

pixel

törzsvendég

• fórumtag
  • 250 hozzászólás
Látom vannak itt hozzáértõk, segítsetek nekem! Nemsokára vennék egy autókát, elsõsorban hosszú távú utakra, és már nagyon el vagyok veszve, hogy újabb és gagyibb, régebbi és jobb, kicsi vagy nagy, szóval milyen legyen. Ezek a szempontok:
- el lehessen benne férni. Nem kell egy zöldséges merci, de azért legyen benne hely csomagoknak, lábaknak.
- egyen a lehetõ legkevesebbet (dízel?)
- ne kelljen gyakran rohangálni vele szervizbe
- a lehetõ legkisebb motor, ami megpakolva jól viseli a stabil 150-et.
- nem kell kúlnak lennie, sõt kifejezetten jó, ha nem akarják ellopni
Minderre lenne 1-2 milka között. Javaslatok?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
igen, itt esz a fene.
1.5 L.
ÁÁ.
közben megtaláltam a legolcsóbb biztosítót..
a magyar posta
drága sport:\

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ez meg megfontolando.
Nekunk is volt regen ilyen, es soha nem volt vele baj. Alkatreszt szinte ingyen kapni hozza. Nem agyon rohad, sok dolog alu ( pl. az ajtok is! ).
Megfontolando, es meg el is fersz benne ;)

http://www.hasznalta...creenwidth=1152
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
akkor a spanyol autók sem rosszak? mert feltünõ hasonlság van az olasz fiat tipo-val. (seat ibiza)
áhh, komolyan, parább az egész mint egy fõsuliban bentmaradni..:-)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás

500 alatt szerintem:

Seat Ibiza Special. `90 -tol, mert akkor volt frissites.
Havernak van egy elado. 320-340-korul elviheto. 1,5-os, 90 paci, Porshe motor.
Jo allapotu, 3 ajtos, fekete. Ha erdekel szolj.

.

jaja, ezt téleg jó eszembe se jutott, pedig sok begyött svájcbó' németbõ' egyik volt fõnökömnek ez van puccosra faragva, csak a rohadt irányjlezõkapcsolót kell megszokni

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
, audi 50, szubáru
http://www.hasznalta...creenwidth=1024

de ha igazán nagyfiu akarsz lenni, akkor 2csak egy maradhat", pinavadászat enélkül elképzelhetetlen :cool2:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
köszi zorg, ez jó kiindulási alap! mire ezt végigellenõrizzük majd...:-)

Vole:
seatot én is néztem, de nemtudom mennyire megbízható autó.
végülis, nem olasz, nem francia, szal rossz nem lehet...
csak van egy olyan apró hibám, hogy majdnem 2 méter vagyok:-D
tehát kispolákba csak elsõ ülés kiemelésével férek be, mint ahogy a marutiba is:-\

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
500 alatt szerintem:

Seat Ibiza Special. `90 -tol, mert akkor volt frissites.
Havernak van egy elado. 320-340-korul elviheto. 1,5-os, 90 paci, Porshe motor.
Jo allapotu, 3 ajtos, fekete. Ha erdekel szolj.

Amugy haverom most vett egy Suzukit 350-ert. 5 ajtos. Lopott volt, de elokerult ra egy evre :) Azert ilyen olcso, mert a tolvaj megkarcolta korbe a fenyezest, es lealkudta rendesen :)
Azota SOL WRC hangtechnika, 2 inditasgatlo, alvazvedelem. Es teljesen jo, 500 alatt volt igy is.

Ha kis auto, akkor meg esetleg Maruti. Nem egy forma 1 -es gyorsulasu kocsi, de 4-5 litert eszik, kicsi, es nem lopjak.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!