Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
5099 hozzászólás a témában

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
az osztókört valami átalakítóval, meg lehet változgatni, szerintem ;)
és mint említettem nap-mint-nap látok egy trabit BBS felnikkel.
vagy azis fotoshop? afenne tök életszerû.. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ien wartburgot már láttam, és a trabi sem lehetetlen szerintem...
pénzbõl minden megoldható.
(használtauto.hu-n is volt alufelnis trabi)
szerintem:-D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
az a trabant biztosan fotoshop, mert kétütemûnek tûnik (oldalt nincs tanksapka) de a kétütemûnek a kerékanya csavarok nem szabvány 4*100, vagy 4*104, vagy 5*100 vagy ilyesmi mm-re vannak, hanem teljesen egyedi. és elöl csak a négyütemûn van tárcsafék.
a kétütemûre csak a gyári wartburg alufelni megy fel. szóval a wartburg is fotosop. kár érte, jól néznek ki.
jah: a négyütemû már 4*100-as osztókörrel jött :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

Alfan a nagy szárny rendelhetõ gyári extra, némi kerékdob szélesítéssel és szpojlerezéssel együtt, de mára elég ritka lett szerintem.

nemhiszem, hogy gyári szárny..
mert azonkivül full széria volt, meg mondom NAGY lemezszárny..
semmilyen autót nem ismerek, aminek ez lenne a gyári.

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Azért egy-egy kombi meglepõ mutatványokra képes... Kedvenc példám a mindenki álltal ismert RS6... :D:D:D Az is csak egy kombi... De milyen rettenetes...

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Alfan a nagy szárny rendelhetõ gyári extra, némi kerékdob szélesítéssel és szpojlerezéssel együtt, de mára elég ritka lett szerintem.

Egy ismerõsnek '98 Volvo V70-ese van, de a biztonság kedvéért 280 hp-vel...az a hepje, hogy autópályán megy egy normális 150-nel amikor a merga elkezd neki villogtatni, hogy húzzon lefelé a koporsószállítóval, õ szépen le is húzudik...aztán tartja a merga sebességét, aztán ha már unalmas, akkor nyom egy padlót, beáll elé és otthagyja a francba...egy kombival ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Jé egy kolléga!! (karakoram) :-)))

Hát igen!
Ha elborul az agya....
Viszonylag ritka, de velem is elõfordul!
A sok elmebeteg hülye, aki azt hiszi, hogy csak õ közlekedhet, mindíg felnyomja bennem a pumpát. A mai esetem egy vonalbohóc volt, aki csak a felezõvonalon tudott haladni, azt viszont 70-nel. Rámásztam, villantottam neki, erre aztán elkezdte nyomogatni a féket. Vissza 3, padló, index, megelõz, aztán fék elõtte erõsen. Rájött, hogy mi volt a baj, integetni viszont nem mert. Rövid úton otthagytam, nem értem rá szarakodni vele. Pedig a Jumpy igen széles tud lenni, ha akarom!

az autópályáról annyit:
Útálom, ha 200 körüli tempóval jönnek hátulról és már messzirõl villog, hogy te bizony menj onnan, mert õ jön! Ja: csak éppen te is 130-at mész...
A SUZUKIS meg egy külön állatfajta, legalábbis a 90%-uk. Kekeckedik, aztán amikor a kisteherautó 150-nél még tolja, akkor meg tele van a gatya.
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
itt áll nem mesze egy fehér trabi...
fehér BBS felnikkel, M3-as tükrökkel, meg bazinagy hátsószárnnyal (hálisten nem a lemezes)
de a nagy lemez szárnyak divatba jöttek..
láttam már Alfán, Passaton... :/

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Áááá, ezek semmik, itt vannak a tuti verdák:
http://www.opel.hele...ing/trabant.jpg
http://www.opel.hele...ng/wartburg.jpg
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
akkormár...:
http://vicclap.hu/pic/5492/
ezzel lehet igazán villogni

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
impreza?evo?crx?mustang?type-R? lófasz :)
ehez képest...
http://vicclap.hu/pic/1885/

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
én új kedvenceim a Xenonos menõcsávók, olyan menõk, hogy csak az égbe nézhet a lámpa, meg a borotválkozótükörbe.
Szintén Salával jövünk fel pestre a 8-as úton, (megengedett + 20/30) 320 (mert a dízel occsó :x ) Bömbi mögénk, kiégeti a retinánkat a jól beállított fényszórója, anyáztunk egy sort aztán ment a h. ködös...
Rijeksön: refi, duda, vissza2 padló, duplazáróvonal elõzés, szánalmas.

Aztán kiértünk a hetesre, Fehérvár - Keleti 30perc (Sala sietett Clioho')
Családi kombi rulz
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
De nem, én is mindig beengedem, aki kvázi megkér, hogy had jöjjön be. Az sokkal kulturáltabb, mintha elkezd bearaszolni, mintha ott sem lennék. Így még a kis 20 éves Fiestával leradíroztam egy zsírúj (akkoriban jöttek ki a gyárból) A3 bal elsõ tükrét. Manager azt hitte, hogy azért, mert õ becsorog, én meg fogok állni. De nem. Kis Fifinek nem oszt nem szoroz, jobb oldalon nincs tükör, õ meg szedegethette nejlonszatyorba a 60 ropis tükrének apró darabkáit. Lol. A rendõr ott volt 10 méterre, forgalmat irányított, vigyorogva megkérdezte, hogy szükségünk van-e rendõri intézkedésre, mire manager nemnemnemnemköszönjükmegbeszéljük monológgal ad acta tette az ügyet rendészetileg. A parkolóban egy 5-ösben kialkudtunk, amit egy Michelin Wildgripper külsõ vásárlására fordítottam. :)

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
neked könnyû....:)

de mi vékonyak vagyunk..
Van állásom...:bananadan

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Én, ha egy lassan araszoló sorba szeretnék besorolni, akkor letekerem az ablakot, és a soron következõ autóstól integetve érdeklõdöm, hogy bemehetnék-e esetleg elé-e. Az esetek 95%-ban beengednek.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
elõzékenység persze.. ha senki nem lenne elõzékeny, sztem én már a sarokig alig jutnék el. az elõzékeny embereknek köszönhetõen lehet egyántalán sávot váltani.
de én akik villognak, meg ienek ált nem engedem be. aki csak indexel, és türelmesen vár, sõt nem is vár, csak várja a lehetõséget és gurul a sáv mellett, hogy valaki lesz oly' kedves, és nem agresszívkodik, messzirõl lassítok neki, és villogok egy sort hogy nosza...

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
félreértések elkerülése érdekében:nem thy ellen beszélek, csak boncolgattam a témát...

a dedudálós meg menjen a p**be..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
de elõzékenység, és a belsõ sávba majdnem hogy bedudálás megint más.
tehát.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
...és én meg dühöngök (bár tudom nem kéne), ha vki egy apró kis kormánymozdulatot nem képes azért tenni, hogy a másiknak jobb legyen, legyen az besorolás, kamion elõzés stb.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.507 hozzászólás
hát így illik..iletve illene...