Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Írta 2005. január 21. - 13:58

Írta 2005. január 21. - 13:02

ezen van a hangsúly!! AZ, hogy kinek van elsõbbsége, nem számít, hiszen elõzékenységrõl beszélünk..a belsõ sávban meg jöttek....

Írta 2005. január 21. - 12:46

ha meg valaki erõszakos,és pofátlan,azt benevelem

Mint amikor a Gubacsi hídon akart bevágni elém egy autós...én meg a 3.5T-s Ivecoval voltam...majdnem slide-olt egyet a korláton:D
Írta 2005. január 21. - 12:41

kreszben is úgy van, nem tud valaki bemenni a szélsõ sávba a gyorsítóból, akkor még a vége elött megáll, és addig ottmarad, amíg ki nem tud hajtani. az nicns benne hogy betolhatna valakit is a belsõbe, akinek ezt meg kéne tennie akár kötelességbõl, akár szivességbõl. várjon csak a sörére. mert az nem ok nélkül megy megintcsak a külsö sávban....
Írta 2005. január 21. - 12:38

Írta 2005. január 21. - 12:31

de ált. beérem egy kis magamba anyázással...vékony vagyok a kötekedéshez
egyébként megy az, csak nem szabad aggódni érte>>>100felett vissza 3ba, üveghang..

Írta 2005. január 21. - 12:27

Írta 2005. január 21. - 12:25

hát ilyenkor nincs mit tenni, én is kerülök ilyen helyzetbe néha, sõt, néha nem figyelek eléggé, és idegesítõ vagyok..

thy: ha jól értem,,te a külsõ sávban, a másik meg a felhajtósávban...nem azért villogott, hogy menj a belsõbe, hogy be tudjon jönni?
Írta 2005. január 21. - 12:19

Írta 2005. január 21. - 12:07

thez: Suzi, nem Maruti:)
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Írta 2005. január 21. - 12:05

Én bringával mindig szigorú arccal és idegesen megyek a városban és sokat káromkodok, motorral sem lesz másképp:D
Írta 2005. január 21. - 12:04

Gardára menet kis AX-el 3 szaemély csomag+tetõn bringa...max seb 130 körül, de gyorsulás az nuku...
Nekiálltunk lejtõn elõzni egy kamiont..de jött az emelkedõ ...kamionos levigyorgott..gázfröccs--már ott sem volt...mögénk ért valami nagy gép...3L-es motor...dudál erre mutatom,hogy ennyi a vége..az is vigyorgott:D
Vannak ilyenek is..
De volt olyan is,hogy Szutyuki jön fel az utópályára,és dudál meg villog ,pedig én a külsõ sávban mentem..bevág elém a kis fiatal suttyó a nõjével...de rábaszott,mert a kis kék kasztni alatt 1.6 benzin 120LE volt:D a végén letoltam a leállósávba.Ment a lelki terror:D
Kíváncsi vagyok mit mondott a nõjének utánna:D
Írta 2005. január 21. - 12:03

viszont városban ált. teszek rá hány reflektor villog mögöttem. vigyorgok, felhangosítom a zenét és megyek.
Írta 2005. január 21. - 11:56

de általában megúsztam az ilyeneket...nekem úgy tanították, hogy belenézel a tükörbe(autópályán), majd mész egy kicsit, majd ismét, majd megint, és csak utána, hog ylásd, milyen gyorsan jönnek mögötted.....
Írta 2005. január 21. - 11:49

edit: ti sem unatkoztok vezetés közben, jó volt ezt olvasni:-)
edit 2: Jé, Te hogyan férsz be egy marutiba?!
Írta 2005. január 21. - 11:35

De tény, hogy marha idegesítõ, ha beállsz egy 160-170-es utazóra, és lépten-nyomon vissza kell lassítani 120-ra, aztán megint gyorsítani, stb.
Írta 2005. január 21. - 11:25

autópálya...tirpák szokás, hogy 130-al kijön elõzni, mikor jövök kb 170-el....lassíthatok le, gyorsulhatok újra, meg egyáltalán, azért van tükör, hogy használja...akkor megyek rá, ha baszik nyomni neki(pl jóféle autó, tehát mehetne, ha akarna, de nem teszi, mert szarik rám). HA spurizik, akkor ok, bár megvárhatta volna, hogy elmenjek, vagy ha már eleve ott volt, nézze a tükröt, és ha jön valami szabálytalan barom (én), akkor húzódjon le, amúgy sem szabad ott közlekedni..
ilyenkor tényleg lila a fejem...

Írta 2005. január 21. - 11:15

thez:
pl utálom, és k/**a ideges leszek, ha valaki ezt a belsõ sávban teszi....vagy ha egy olyan helyen, ahol kinn van a 30as tábla, de sehol senki, se iskola,se kórház, csak ottmaradt....vagy ha az autópályán 130al "dönget" a belsõ sávban, mondván, hogy többel úgysem szabad menni...ilyenkor üvölteni tudok, és bevallom, hogy toltam már le pár ilyet...(<10centi)..![]()
Én akkor szoktam gyökkel menni a városban ha keresek egy utcát, vagy címet, oszt kuksizok kifelé. Ha elszalasztom, kerülhetem meg a fél várost, szal inkább csak magyarázzon a sok gyökér (nem Te Lusti, úgy általában), tehet egy szívességet.

Atópályán meg, ha vmi Fittipaldi fél méternél közelebb nyomakszik mögém, finom, jelzés értékû féklámpavillantásokkal, és lassítással adom tudtára, hogy mi a véleményem róla, és mennyire érdekel a kinthagyott indexe, meg a fényszórója. Lol. Néha integetek neki csúnyát hátra, azt meg fõleg szeretik. Aztán, ha leelõztem a leelõzendõt, és kihúzódok, öröm nézni az üvöltéstõl ellilult fejüket.

Írta 2005. január 21. - 10:40

értem én..
de azért a transzporterrrel mega kisbuszokkal azért nem nagyon kéne benn közlekedni, nem lehet látni "tõletek"
meg azért van jobbratarts, hogy jobbra tarts..

ha nem sietek, én is lehúzódok, hátha más siet....
Írta 2005. január 21. - 10:38

thez:
pl utálom, és k/**a ideges leszek, ha valaki ezt a belsõ sávban teszi....vagy ha egy olyan helyen, ahol kinn van a 30as tábla, de sehol senki, se iskola,se kórház, csak ottmaradt....vagy ha az autópályán 130al "dönget" a belsõ sávban, mondván, hogy többel úgysem szabad menni...ilyenkor üvölteni tudok, és bevallom, hogy toltam már le pár ilyet...(<10centi)..![]()
Én meg a 2.4 TDI T4 Transporterrel le****om, ha valaki a napi 120. belvárosi kilométerem közepette 100-al akar menni az Árpád-hídon, és villog, dudál, megpróbál letolni a belsõ sávból. Index kirak, és már ki is kerülted.....
Mert ha egy ilyen kisbuszosnak utána elborul az agya.. :-) egy 1.6, 1.8, 2.0 kocsi nem tud elõlem elszaladni az biztos.
Az autópálya az más, ott neked van igazad.