Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5099 replies to this topic

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
derék. mennyit változik az ember, ha verda seggel alatta.. ;-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
naugye...itt kezdõdik a környezetvédelem topik...én bringával csinálom az ilyen köröket:D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
én is tudom hogy nem jó hozzáállás, de ma szép túrám volt. érd-csepel-nyócker otp-csepel-nyócker otp-belváros-érd.
ez kocsival megvolt x idõ alatt, tömegközlekedéssel nagyjából x*2 lett volna.... ráadásul szétfagytam volna, és minden más hátránya a bkv-nak:-)
cserébe megpsóroltam volna pár liter benzint. de nekem megérte.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Azonkivul undorito korulmenyek vannak manapsag a BKV-n, legyen az busz, metro vagy villamos, mindegy. Amint lesz kocsim tuti hogy tobbet az eletbn fel nem szallok egy buszra sem...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-)
igen. ilyen fullparaszt sofõrök rulz. mondjuk azzal az autóval csak ajánlás a sebességhatár is... max kap egy rendõri kiséretet,majd egy sûrû bocsánatkérést.
jóaz, tank rulez.:-)

málna: nekem a városban is tetszik az autó:-)
lehet bennem van a hiba, de ezzel megspóroltam magamnak vagy 2-3 óra bkv-zást.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
hmm elég volt egy smart is...
mire jó ez? csak azt ne mondjátok, hogy városba, mert oda nem való autó... - mondjuk magyarországon megértem, de talán mégse ezt kéne szempontként venni

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a négykettes ányolcassal is lehet parkolni a belvárosban is. kibaszod a vészvillogót, oszt' megállsz a külsõ sávban ;) tudod, a rutin meg az évek. (opció: járdára felállsz, forgalom elõl elzárt területen állsz meg, vagy egyéb, mást akadályozó helyen állsz meg)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nojah. :-)

én akkor is öreg merga w123 maradok. hüpp.
Csak akkor csalt könnyeket az arcomra, mikor fizetni kellett vmit utánna :-))

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
:-)
4.2-es quattró rulz.
ezzel legalább lehet parkolni, tökéletes városi talicska.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
:air: jójó, csak elolvastam az utóbbi hozzászólásokat, mióta nem voltam fenn, s nem volt verdáról szó kb a válaszok 90%-ban 2000 köbcenti alatt..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ezt nem teljesen értem...
seat arosa párja.
régen sem volt nagy a fox, kb 1es golf lépcsöshátú.
miért suzukiznák le?
ez egy autó:-)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
http://www.origo.hu/...iniautoval.html

aki elõször le"buzziköcsögkisszuzukiszerûtakarodjakülsõsávba'kurrannyá'd"-ozza, ajándékot kaap!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
zé: nekem a korábbi modell jobba tecc ;)

filmtipp: dukes of hazzard, bullit, és az az autós üldözéses, gyerekhez/asszonyhoz hazamenõs, fehér challengerrel az usa-n átszáguldós film, aminek nem jut eszembe a cime (midnight run?) ezekben mindben van vagy dodge charger, vagy challenger, és mind r/t :D (a harmadikban mindkettõ is van, a charger hátulján a felirat: "my wife: yes, my dog: maybe, my charger: never" )

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
OK, maradjunk ebben.:cheers: :beer:

Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ebben az esetben?
hátsókeréken nincs igazán súly sem, ha beleállok a fékbe, az olyan mintha a kéziféket húznám be csak, ha csak hátul lenne téligummer. magyarul ok, hogy a segge marad ott ahol kell(vagy nem, mert az orra miatti holt-lendület meg elviszi összevissza) de az eleje meg kolbászol ezer fele.
tehát az semmiképp sem jobb, ha hátul van, sõt kifejezetten értelmetlen, és balesetveszélyes.
maradjunk annál, hogy mind a 4 kerékre kéne. :-)

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
"fékezésnél viszont... lassan menve, beleállok a fékbe, elsõkerekek megállnak, és érzem ahogy elindul az autó hátulja oldalra...:\"
Én is egyedül ilyen esetben tudom elképzelni, hogy jobb a két hátsón...persze a négy az igazi.
Péter
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Pont ezért lepõdtem meg a múltkor, mikor az AM-es cikkben írták, hogy ha csak 2 téli gumid van, tedd a hátsóra....max. nem tudsz felmenni a dombra, de fékezéskor tudod irányítani a verdát.
Péter

ez aranyos:-)
mert: így nem lehet:
-dombra felmenni
-kanyarodni
-fékezni SEM mivel a fõ fékezõ kerék az elsõ, elsõkerekes autók esetén a hátsókerék csak azért van ott úgy ahogy hogy ne dõljön el a verda, meg hogy ne motor legyen(ugye 2 kerék)
szal fantáziája van annak a cikkírónak, esze viszont kevesebb.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Filmtipp: RONiN

miért nem csatoltad? :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

vazeeeeeeeeeee

ez felpoliroztatta az alu kasztnit? :scared:

Vagy fehéraranyba mártatta...:chin:
Péter

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Filmtipp: RONiN
"In idem flumen bis non descendimus"