Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Started by
Lord_Leslie
, 2004. October 01. 18:49
Posted 2005. February 14. - 20:01

Posted 2005. February 14. - 19:57

1x0e ft-os 23éves verda.
nem vártam sokkal többet tõle... mire fel is tenném.
cserélgetem, javítgatom...
és saját igény szerint történik.
(és ez sem lesz nagy tétel, csak munka)
és ha tehetném énis vennék valami drága, jó autót...de nincs rá keretem.
sajnos.
pedig milyen szép lenne, bepattanok, klíma bekapcsol, motor hangját nem hallom etc...
nyammm!!
nem vártam sokkal többet tõle... mire fel is tenném.
cserélgetem, javítgatom...
és saját igény szerint történik.
(és ez sem lesz nagy tétel, csak munka)
és ha tehetném énis vennék valami drága, jó autót...de nincs rá keretem.
sajnos.
pedig milyen szép lenne, bepattanok, klíma bekapcsol, motor hangját nem hallom etc...
nyammm!!
Posted 2005. February 14. - 19:55

biztos hogy olyan jó vétel volt ez a verda? [...]
nem akarok károgni, meg szemét dolog ezt csinálni, csak kérdem

nem akarok károgni, meg szemét dolog ezt csinálni, csak kérdem
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. February 14. - 19:53

nincs nagy gond... csak minden fordulatán zakkan egyet:-) és inkább nem terhelem, max szervízig.
meg úgyis akarok rá új kipufogót, kap valami remust/zeus-t.
nagyon geg lesz!
meg úgyis akarok rá új kipufogót, kap valami remust/zeus-t.
nagyon geg lesz!
Posted 2005. February 14. - 19:49

Posted 2005. February 14. - 19:18

a magyar utakról annyit h épp féltengelycsere következik a kocsimon. addig itt áll a kertben szerencsétlen.
kisvasút rulz.
kisvasút rulz.
Posted 2005. February 14. - 19:07

sztem Corolla pl, vagy Mazda 323. Nagyon +bízható mindkettõ, bár családi autónak talán kicsik

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
Posted 2005. February 14. - 17:08

Posted 2005. February 14. - 13:24

vagy kisebb perszámú gumi
illetve inkább nagyobb

reggel segítettem egy ~3 éves vectrát visszatolni a parkolóba mert 2 méterrel indulás után meghalt :gwizd: és nem fértünk el tõle
Posted 2005. February 14. - 13:15

Posted 2005. February 14. - 10:25

akkor hagyom a fenébe, csak a szívem szakad meg mikor érzem hogy ez bizony nem esett jól a kocsinak..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. February 14. - 10:23

Más:Lehet valahogy egy autó futómûvén puhítani?Vagy reménytelen esetleg baromi drága?Csak mert a pesti utak meg a peugeot futómûve nem szeretik egymást;)
PUG-ot hova akarsz még puhítani? mellesleg az általad linkelt oldalon (ahol a villaváll is volt) készítenek rugót kocsihoz is, kérsz puhábbat azt jó neked, csak ne felejts el felkoppanásgátlót rakatni bele, meg venni egy hányózacskót, amikor billeg
vagy kisebb perszámú gumi
de hidd el a magyar utakat még az orosz tankok se bírnák
Posted 2005. February 14. - 10:06

Mert csak bemész az elsõ boltba és megveszed !
![]()
Igen, a kenyeret meg a tejet;)
Más:Lehet valahogy egy autó futómûvén puhítani?Vagy reménytelen esetleg baromi drága?Csak mert a pesti utak meg a peugeot futómûve nem szeretik egymást;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
Posted 2005. February 14. - 10:01

azért az astra nincs éppen egy kategóriában a carina E + 5-ös BMW kombóval, szóval családi autó vagy inkább "bálna" ?
Amirõl tudok nyilatkozni:
carina e - haver megelégedéssel használt egyet kb 3 évig aztán vett egy xsara-t, azóta is visszasírja a toyota-t
én a régi daewoo-ról inkább lebeszélnélek
felsõkategóriás BMW/AUDI/Mercedes készülj fel, hogy gyakran fogsz szervízbe járni és nem keveset fogsz fizetni, viszont olcsón hozzájuthatsz egészen extrás vashoz is
városi használathoz viszont én sem értem minek ekkora hodály? vagy tényleg akkora a család és reggel-este Te hozod/viszed õket? 1,3-ból nem túl öreg (~4-5 éves) középkategóriás autót lehet venni (opel,nissan,seat, fiatot nem mondom mert köpködnek, de azok se rosszabbak), amire mondjuk lehet, hogy nem kell annyit költeni mint egy 10 éves hodályra.
Amirõl tudok nyilatkozni:
carina e - haver megelégedéssel használt egyet kb 3 évig aztán vett egy xsara-t, azóta is visszasírja a toyota-t
én a régi daewoo-ról inkább lebeszélnélek
felsõkategóriás BMW/AUDI/Mercedes készülj fel, hogy gyakran fogsz szervízbe járni és nem keveset fogsz fizetni, viszont olcsón hozzájuthatsz egészen extrás vashoz is
városi használathoz viszont én sem értem minek ekkora hodály? vagy tényleg akkora a család és reggel-este Te hozod/viszed õket? 1,3-ból nem túl öreg (~4-5 éves) középkategóriás autót lehet venni (opel,nissan,seat, fiatot nem mondom mert köpködnek, de azok se rosszabbak), amire mondjuk lehet, hogy nem kell annyit költeni mint egy 10 éves hodályra.
Posted 2005. February 13. - 20:11

ha városban használod, akkor nme értem, minek az egyhatos.
1500 fölött nõ a biztosítási kategória.
és astrából az egynégyes 90 lovas. légzsákos régebbi classic már lehet, hogy van ennyiért. és jól mozgatja a verdát.
1500 fölött nõ a biztosítási kategória.
és astrából az egynégyes 90 lovas. légzsákos régebbi classic már lehet, hogy van ennyiért. és jól mozgatja a verdát.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. February 13. - 19:50

Kedves Bikemagosok!
Tanácsot szeretnék kérni autóvásárlás ügyben tõletek.
Elérekezett az idõ, hogy lecseréljük a 23 éves Skodát valami fiatalabb autócsodára.
A rendelkezésre álló keretösszeg ~1,3 M Ft, ebbe mindenképp bele kéne férni.
Egy családi autót keresnék ami kb. 70%-ban városban lenne használva + néha hoszabb családi utak. Jó lenne min. 1.6-os (benzines), légzsákkal.
Elég sokat nézegettem, de nem tudom mi lenne a helyes döntés. Gondolkoztam Opel Astrán, Daewoon, régebbi Carina E-n, de még kereklámpás 5-ös BMW-n is...
Várnám a tapasztalatokat, infokat, mit nem szabad (rossz széria), milyen autókat szabad még akár 180.000 km-rel is megvenni, mert elpusztíthatatlan, stb.
Elõre is kösz mindenkinek.
Gyk. voltam
Tanácsot szeretnék kérni autóvásárlás ügyben tõletek.
Elérekezett az idõ, hogy lecseréljük a 23 éves Skodát valami fiatalabb autócsodára.

A rendelkezésre álló keretösszeg ~1,3 M Ft, ebbe mindenképp bele kéne férni.
Egy családi autót keresnék ami kb. 70%-ban városban lenne használva + néha hoszabb családi utak. Jó lenne min. 1.6-os (benzines), légzsákkal.
Elég sokat nézegettem, de nem tudom mi lenne a helyes döntés. Gondolkoztam Opel Astrán, Daewoon, régebbi Carina E-n, de még kereklámpás 5-ös BMW-n is...
Várnám a tapasztalatokat, infokat, mit nem szabad (rossz széria), milyen autókat szabad még akár 180.000 km-rel is megvenni, mert elpusztíthatatlan, stb.
Elõre is kösz mindenkinek.
Gyk. voltam
Posted 2005. February 13. - 17:58

de a tárgyakrol nem szoktam álmodozni:(
Mert csak bemész az elsõ boltba és megveszed !

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. February 13. - 17:10

Ehh 
4 Play
Komoly. Az a baj hogy igy ugy nez ki mint egy nagy Jeep. Az eredeti szebb

4 Play

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. February 13. - 00:26

69.
==================================================
Posted 2005. February 13. - 00:24