Épp írni akartam Leznek, hogy a subik közül biztos nem a bugeye-os kombit választanám.
Az Outback szép, jó, viszont a csomagtere ~100 literrel kisebb, mint az Octavia-é, az Impreza csomagtere még ennél is kisebb (a subi honlapon írják, hogy milyen szabvány szerint mértek, a skodánál nem tudom, de a képek szerint tényleg kisebbnek tûnnek). Viszont ezek meg Subaruk, ami nálam plusz pont :-)
(a legacy kombi is szép, érdemes megnézi! viszont 460l csomagtér (skoda: 580))
Az Octáviánál igaz a korábbira gondolsz? Mert néztem a magyar és szlovák honlapokat is, és 1.8t motorból mintha már (még) nem lehetne kapni.
Hondában az nem szimpatikus, hogy erõsebbnek néz ki, mint amilyen valójában.. én fordítva szeretem! :-)
A Mazda6 tetszik, de a 2l / 140 lóerõ viszont nem. A Mazda5 érdekes formájú, meg úgy tûnik, hogy nagy, valójában annyira nem is, és szintúgy nem igazán erõs.
Az RS6 tényleg nagyon jó.. lenne! de az elején az olipmia nem szimpatikus :-) Pedig valami olyasmit keresek: kombi, nagy csomagtérrel, >~200paci, és ehhez való futómû, fék stb.. (nem szeretem, amikor ugyanaz a 1.3 literes meg a 6literes modellnél minden, csak motort cserélnek)
Jól eldilemmázok ezen a kérdésen, úgy tûnhet, hogy mindjárt megyek is a szalonban, közben amúgy nem. Azért az étlapot megnézhetem, nem? :-)
Azért írtam Octavia I néven.
A legendás 1.8T vagy inkább 20VTurbo motor eltûnik. Egyrészt mert nem felel meg a legújabb EU elõírásoknak, másrészt és fõképp mert nem "vadonatúj", markec szempontból nem elég vonzó. Ezért neszevazze: FSi.
Az 1.8T a két liter alatti benzines mocik között nagyon sokak szerint a legjobb volt ("a legendásan bonyolult, de legalább ennyire megbízható gyõri ötszelepes"). Ugyanez a motor dolgozik az Audi TT-ben is. Az leggyengébb változata a 150 lovas, amit mellesleg brutálisan lehet(ne) tuningolni. (Nem tenném...) Gyakorlatilag elõbb volt kész a 180 lovas változat a TT számára (és ez muzsikál az Octavia Combi RS-ben is), ebbõl folytottak vissza.Lásd még:
http://www.20vturbo.com Eredmény: csodálatos nyomatékgörbe - az egyébként nem bivalyos 210Nm 1.750-4.500 között megvan, a "görbe" tökegyenes, mintha kivasalták volna! -, nagyon fasza rugalmasság ennek köszönhetõen. Ugyanakkor fogyasztásban is nagyon kellemes: ha betartod a kreszt 7 liter alatt autózhatsz átlagban, nekem 7.5 az átlagom Szfvár-Debrecen viszonylatban (ha Pesten keresztül dugó van akkor plusz 1-1.5 lityi!!!) - nõm egy literrel vastagabban keni...-, de ha odalépsz négy felnõttel is biztonságos a 180-as utazósebesség. Kétszázra meglepõen hamar eljut és ekkor is 12 liter körül eszik 4 felnõttel - ha élet-halál kérdése, hogy Szfvárról 20 perc alatt Pestre érj. Fékei kimagaslóak, viszont a tuti fékhatásért kopósabb ez az alkatrész...
Beltér unalmas(nak mondott), hátsó lábtér kicsi. Értsd úgy, hogy 170 centinél magasabb sofõr vagy elsõ ülésen utazó utasok mögött még két 170-180 centis emberke kényelmesen utazhat, de 150-200 kilométerenként (ha elõbb nincs pisiszünet) érdemes megmozgatni õket. Túrakocsi.