Jelentkezz be Regisztrálj

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi
Írta 2005. június 09. - 14:22

nem ám najkiban
Írta 2005. június 09. - 14:21

:-P
ideztem!
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. június 09. - 14:19

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
vendég_fac€_*
Írta 2005. június 09. - 14:18

Írta 2005. június 09. - 14:17

más:
melyik kombinak van a legnagyobb csomagtere?
és melyik az, aminek nagy a csomagtere, és tisztességes motort, futómûvet stb. kapott?
és mindez nem audi és bmw és mercédesz?

vendég_fac€_*
Írta 2005. június 09. - 14:16

vagy várd meg az M5 kombiverzióját '07-re igérik

Írta 2005. június 09. - 14:14

:-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vendég_fac€_*
Írta 2005. június 09. - 14:13

tudod a világnak és kis országunknak van más része is.
Nagyvárosban én se guvvasztanám a seggem egy kocsiban nap mint napa dugóban, de nemcsak nagyvárosok vannak és nemcsak dugóban lehet autót használni.
Jah, akik az országúton 120szal elhaladnak melletted nem autók lennének?
Írta 2005. június 09. - 14:12

atti: a suzuki meg csak motort gyárt, a többi ...

Írta 2005. június 09. - 14:10

Bruce!
Japániából meg ezeket mondanám, bár közülük egyet sem vezettem:
Honda Accord Tourer 2.4
Mazda 6 2.3 Sport TE
Subaru Legacy Outback 2.5AWD
Subaru Impreza WRX SW
és azért a RÉGEBBI VW Passatok között is okés a Skodánál már említett 1.8T motorváltozatok, illetve a 4.0 W8 "szörny".
Épp írni akartam Leznek, hogy a subik közül biztos nem a bugeye-os kombit választanám.
Az Outback szép, jó, viszont a csomagtere ~100 literrel kisebb, mint az Octavia-é, az Impreza csomagtere még ennél is kisebb (a subi honlapon írják, hogy milyen szabvány szerint mértek, a skodánál nem tudom, de a képek szerint tényleg kisebbnek tûnnek). Viszont ezek meg Subaruk, ami nálam plusz pont :-)
(a legacy kombi is szép, érdemes megnézi! viszont 460l csomagtér (skoda: 580))
Az Octáviánál igaz a korábbira gondolsz? Mert néztem a magyar és szlovák honlapokat is, és 1.8t motorból mintha már (még) nem lehetne kapni.
Hondában az nem szimpatikus, hogy erõsebbnek néz ki, mint amilyen valójában.. én fordítva szeretem! :-) szintén edit: ezt a motorverziót sem láttam a honlapjukon, jól megnézem még egyszer.
A Mazda6 tetszik, de a 2l / 140 lóerõ viszont nem. A Mazda5 érdekes formájú, meg úgy tûnik, hogy nagy, valójában annyira nem is, és szintúgy nem igazán erõs. -- edit: most látom, hogy te 2.3 verziót írtál, pedig ilyet nem is láttam a honlapjuk, majd mindjárt jobban szétnézek.
Az RS6 tényleg nagyon jó.. lenne! de az elején az olipmia nem szimpatikus :-) Pedig valami olyasmit keresek: kombi, nagy csomagtérrel, >~200paci, és ehhez való futómû, fék stb.. (nem szeretem, amikor ugyanaz a 1.3 literes meg a 6literes modellnél minden, csak motort cserélnek)
Jól eldilemmázok ezen a kérdésen, úgy tûnhet, hogy mindjárt megyek is a szalonban, közben amúgy nem. Azért az étlapot megnézhetem, nem? :-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. június 09. - 13:59

NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2005. június 09. - 13:57

Imádok vezetni. Bûn?
Semmi pénzért nem laknék a fõvárosban.
Csak ha NAGYON sürgõs, akkor megyek fel napközben oda, de inkább csak átutazom rajta este/éjjel.
Kvázi minden autómmal elégedett voltam. Most olyan van a seggem alatt, amivel maximálisan az vagyok - és lattam egy ugyanilyennel duplacsavart csinálni a bátyám. Sértetlenül megúszta.
Ha pedig nagyon "alázni" támadna kedvem a sok sztrítfájter tuningmajmot és ótópályás tológépet, akkor cimbi böhöm kombijával tennék egy kört. (Még nem volt rá példa. Mármint az "alázásra"...)
Írta 2005. június 09. - 13:56

EMBEREK! ugye ti bicosok vagytok?!?!?!?!
Autorol almodni az ugyanaz, mint "JUJJJ de fasza-kiraly dolog egy haccá-eze loeros fullos verdaban ulni a dugoban mikozben a bicosok ece-szer gyorsabban zuznak el melletted a dugoban (es lehet, hogy meg a vissza pillantot is elviszi -40e HUF)
Ne ertsetek felre, nekem is van autom egy suzuki, arra jó hogy ha valami olyat kell vinni amit bicon nem tok, azzal viszem, vagy ha monnjuk györbe kell menni snowboardot venni,
DE MILLIOWS AUTOKROL ALMODOZNI ONBECSAPAS
és ki mondta, hogy nekem minden vágyam az, hogy vegyek egy ferrarit, ÉS pesten lakjak? hülye_azért_nem_vagyok.

györbe menni sznóbordot venni miért jobb egy suzukival, mint egy 911turbóval? :wtf:
a ferrari (gyüjtemény)hoz jár egy villa a francia riviérán is, és máris minden okkéj

RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 09. - 13:52

turbo: no comment
ill. Pécsen pl. majdhogynem sosincs dugó

Írta 2005. június 09. - 13:50

Azért jó az autó mert néha elüthetünk egy egy futárt.
Írta 2005. június 09. - 13:48

Autorol almodni az ugyanaz, mint "JUJJJ de fasza-kiraly dolog egy haccá-eze loeros fullos verdaban ulni a dugoban mikozben a bicosok ece-szer gyorsabban zuznak el melletted a dugoban (es lehet, hogy meg a vissza pillantot is elviszi -40e HUF)
Ne ertsetek felre, nekem is van autom egy suzuki, arra jó hogy ha valami olyat kell vinni amit bicon nem tok, azzal viszem, vagy ha monnjuk györbe kell menni snowboardot venni,
DE MILLIOWS AUTOKROL ALMODOZNI ONBECSAPAS
Magyaro-n minden 5ik autos csak dugoban hasznajja az autojat :stupid:
Írta 2005. június 09. - 13:28

Japániából meg ezeket mondanám, bár közülük egyet sem vezettem:
Honda Accord Tourer 2.4
Mazda 6 2.3 Sport TE
Subaru Legacy Outback 2.5AWD
Subaru Impreza WRX SW
és azért a RÉGEBBI VW Passatok között is okés a Skodánál már említett 1.8T motorváltozatok, illetve a 4.0 W8 "szörny".
Írta 2005. június 09. - 13:25

az pedig akár egyedi is lehetett..
ungarische rendszám volt?
Írta 2005. június 09. - 13:24

Írta 2005. június 09. - 13:17