Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Autók - Hírek, Vágyak, és-a-többi

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
5099 replies to this topic

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

de ez meg kifejezetten ronda, pedig gyönyörû autó a 6os BMW

Feltöltött kép

hogy lehet így elrondítani?!?!?!

vagy csak sokáig kell nézi?

az X3-as tuningját inkább meg se nézzétek.
nem is merem belinkelni, mert hátrahõköltem mikor megláttam

...Én szívesen "égetném magam" egy ilyen rondasággal... ;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
The Porter - "reklámfilm" a Mercedes felfogásában arról a Mercedesrõl, ami tényleg talán minden idõk legszebb... nekem.
Magyarországon forgatták Cseh Annamáriával és Bryan Ferryvel, Szervét Tiborral és Dannii Minogue-gal - andalító muzsikával.
Töltsétek le!
"In idem flumen bis non descendimus"

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
bmw...bmw...bmw...
fújj...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
de ez meg kifejezetten ronda, pedig gyönyörû autó a 6os BMW

Feltöltött kép

hogy lehet így elrondítani?!?!?!

vagy csak sokáig kell nézi?

az X3-as tuningját inkább meg se nézzétek.
nem is merem belinkelni, mert hátrahõköltem mikor megláttam

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Hartge H1 5.0: BMW kompakt V8-as motorral

Feltöltött kép

kis erõgép:)
ezzel is lehet sunnyogni aztán büntetni;)
mondjuk 7eseket :D

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Ehe. Ez az idõjárás nem tesz jót a gondolkodásnak, aszem. Hurrá, felhívom lyól, köszi!
Egy barátságos varacskosdisznó vagyok tulajdonképpen.
És teljesen Bogaras is.:brum:

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
különleges tudakozó? tudod "mi a manó? az olyan kis zöld emberke aki a mesékben ..." ;)

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Ahha. Hm. És nem lehetne, hogy esetleg...öööö...Budapest? Nem mi? jajistenemmostmilesz?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
:-)))
miskolc te balga!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Aha. Kösz. És ez most a Mokka tér, vagy az Arany János utza? Vakon vagyok...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ott van a pizza tabor mellett.
ami a tuzoltosag fele van a varoshazternel.
:-P

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

Kutyanyul

Kutyanyul

törzsvendég

• fórumtag
  • 644 posts
Heló, véletlenül nem tudjátok hol a gyászban van az EÜ vizsgaközpont? Kellene vizsgáznom, a jogsihoz, na mindegy, és csak ilyen ' a Mokka tér felé', meg 'az Arany János utcában' típusú felvilágosításokat kaptam. Sajna Google negatív.

Léccilécci!

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
Toyota segítené a GM-et és a fordot

ehem
érdekes

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
szerintem nemcsak túlzottan irracionális dolgokba lehet szerelmes az ember. Az oktáviát lehet kispolgárinak nevezni, de szerintem abban nincs semmi se:)
egy rs-t 1.8T meg a hozzáértõ úgyis értékel;)
én is szeretem ha valami kevesebbet mutat mint amennyit tud:)

de ha most nem megyek matekot tanulni, holnap szóbelin nem lesz mitõl kevesebbet vagy többet mutatnom:scared:

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
Szerelem?
Nem hiszem: ez túlzottan racionális és sokak szerint idegesítõen kispolgári autó.
Ugyanakkor egy "farkasbárány" ahogy mondani szokás.

Szerelem?
Mondjuk úgy, hogy az mindenképpen valamiféle irracionalitás lenne. Audi RS6 Avant vagy Lotus Esprit Biturbo (szigorúan a duplán szinkronizált 5-ös váltóval). Ha pedig tényleg igen vadat lehet gondolni, már szaladnék is a TopSecret mûhelyébe egy R33/34-ért. Igen, azt hiszem...

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
zOrg, te szerelmes vagy :)

és még meg is tudod magyarázni...

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts

Épp írni akartam Leznek, hogy a subik közül biztos nem a bugeye-os kombit választanám.
Az Outback szép, jó, viszont a csomagtere ~100 literrel kisebb, mint az Octavia-é, az Impreza csomagtere még ennél is kisebb (a subi honlapon írják, hogy milyen szabvány szerint mértek, a skodánál nem tudom, de a képek szerint tényleg kisebbnek tûnnek). Viszont ezek meg Subaruk, ami nálam plusz pont :-)
(a legacy kombi is szép, érdemes megnézi! viszont 460l csomagtér (skoda: 580))

Az Octáviánál igaz a korábbira gondolsz? Mert néztem a magyar és szlovák honlapokat is, és 1.8t motorból mintha már (még) nem lehetne kapni.
Hondában az nem szimpatikus, hogy erõsebbnek néz ki, mint amilyen valójában.. én fordítva szeretem! :-)

A Mazda6 tetszik, de a 2l / 140 lóerõ viszont nem. A Mazda5 érdekes formájú, meg úgy tûnik, hogy nagy, valójában annyira nem is, és szintúgy nem igazán erõs.

Az RS6 tényleg nagyon jó.. lenne! de az elején az olipmia nem szimpatikus :-) Pedig valami olyasmit keresek: kombi, nagy csomagtérrel, >~200paci, és ehhez való futómû, fék stb.. (nem szeretem, amikor ugyanaz a 1.3 literes meg a 6literes modellnél minden, csak motort cserélnek)

Jól eldilemmázok ezen a kérdésen, úgy tûnhet, hogy mindjárt megyek is a szalonban, közben amúgy nem. Azért az étlapot megnézhetem, nem? :-)

Azért írtam Octavia I néven.

A legendás 1.8T vagy inkább 20VTurbo motor eltûnik. Egyrészt mert nem felel meg a legújabb EU elõírásoknak, másrészt és fõképp mert nem "vadonatúj", markec szempontból nem elég vonzó. Ezért neszevazze: FSi.

Az 1.8T a két liter alatti benzines mocik között nagyon sokak szerint a legjobb volt ("a legendásan bonyolult, de legalább ennyire megbízható gyõri ötszelepes"). Ugyanez a motor dolgozik az Audi TT-ben is. Az leggyengébb változata a 150 lovas, amit mellesleg brutálisan lehet(ne) tuningolni. (Nem tenném...) Gyakorlatilag elõbb volt kész a 180 lovas változat a TT számára (és ez muzsikál az Octavia Combi RS-ben is), ebbõl folytottak vissza.Lásd még: http://www.20vturbo.com

Eredmény: csodálatos nyomatékgörbe - az egyébként nem bivalyos 210Nm 1.750-4.500 között megvan, a "görbe" tökegyenes, mintha kivasalták volna! -, nagyon fasza rugalmasság ennek köszönhetõen. Ugyanakkor fogyasztásban is nagyon kellemes: ha betartod a kreszt 7 liter alatt autózhatsz átlagban, nekem 7.5 az átlagom Szfvár-Debrecen viszonylatban (ha Pesten keresztül dugó van akkor plusz 1-1.5 lityi!!!) - nõm egy literrel vastagabban keni...-, de ha odalépsz négy felnõttel is biztonságos a 180-as utazósebesség. Kétszázra meglepõen hamar eljut és ekkor is 12 liter körül eszik 4 felnõttel - ha élet-halál kérdése, hogy Szfvárról 20 perc alatt Pestre érj. Fékei kimagaslóak, viszont a tuti fékhatásért kopósabb ez az alkatrész...

Beltér unalmas(nak mondott), hátsó lábtér kicsi. Értsd úgy, hogy 170 centinél magasabb sofõr vagy elsõ ülésen utazó utasok mögött még két 170-180 centis emberke kényelmesen utazhat, de 150-200 kilométerenként (ha elõbb nincs pisiszünet) érdemes megmozgatni õket. Túrakocsi.

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
nekem még 2 auztó jutott eszembe,de ez már 5-ös bmw kategóri, szóval lehet nem erre gondolt:
Saab 9-5 Estate Aero
Volvo V70R

ÁÁlat mind a kettõ :D:D:D

:scared:lor miez? zene?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
azert irta mert nem bmw kell.

toluk
burzsoa nyugdijasok

ha kell a tobbi szolj

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég

az M5 kombiváltozatra vonatkozóan emlékeztettem csak vissza face ;)

miért egy Impreza WRX SW-nek tiszességes a csomagtere netán?
ehh
:D:D

népviselet...
hmm

kitõl idéztél lor?