Gruppetto:
Ez egy fél éves virtuális közösség
A funkciója egyenlõre csak a teljesítménytúrákon való közös részvétel, fórumos eszmecsere hasonszõrû emberekkel, hozzád közel lakó kerekesek felkutatása, új barátok szerzése stb...
Én 4-kor indulok haza kocsival.
1 darabon visszajöhetek veled.
É-i szél lesz, lehet lószolni.
Mégegyszer elnézést kérek, hogy a mai tekerés elmaradt...... Hidd el, ha rajtam állt volna egy szakaszon biztos együtt megyünk!!
De remélem te azért egy jó kört mentél:)!!!
A mai napom valami katasztrófálisra sikeredett! A vizsgám végül meg lett, de egész nap rohantam és végül szinte semmi sem úgy alakult ahogy terveztem! Pedig Sopronig elég jól száguldoztam kocsival... Utánna viszont másoktól függött a program és ez az amit nem vettem figyelembe... Fõleg nem azt, hogy ebben a fantasztikus UNIÓBAN 1 órát kell sorban állni azért, hogy a saját országodba beléphess.... Sokszor megyek Ausztriába, de ez még nem fordult elõ....
Végül a mai napot 0 kilcsi tekeréssel zártam és ez felháborító!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (persze levezettem vagy 700 kmt autóval....)
Amikor meglátalak Zsédeny után bringán majdnem félre álltam az autóval! Lett volna sofõr aki hazaviszi a négykerekût!) de nem készültem lámpával és elég gáz lett volna szürkületben (este) nélküle tekerni...
Ha Zegen bringával leszel jelezz: egy jó kis tekerés mindig belefér:)!
A "grupetto"-t végig böngészem ma este, de végülis semmit sem vesztenék vele!
Üdvözlet: SuB