Freemail.... ;D
Nyomd fel ftp-re, vagy tarhelyre.
Adjak egy ftp címet ahova felrakhatod, vagy megoldod? Mert ha kell akkor szólj és privátba elküldöm!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Zalaegerszegi bringások összetartása
Started by
valocipéd
, 2004. September 09. 21:58
Posted 2004. October 30. - 20:06
Posted 2004. October 30. - 19:49
2mb? milyen gagyi szolgáltató az? ;D
akkor marad az hogy feltöltöd valami ingyenes tárhelyre.
akkor marad az hogy feltöltöd valami ingyenes tárhelyre.
Posted 2004. October 30. - 19:41
adsl-em van. A jobbik fajta. De mailben nem nagyon tudom elnyomni. Plane hogy max 2mb ; a csatolas. ;D
Posted 2004. October 30. - 19:24
yeah! végre hazaértem, és megvacsiztam. katasztrófa ez a máv..
a zeg-ride királyos volt! köszi srácok! csak azt tom mondani amit Maul. tuti megyünk még (parkba meg kell csinálnom a 180at ami nem jött ma össze:) és persze szeretettel várunk Titeket! jövõ hét ugyis szünet, gyertek!
ja és akkor a videókat majd linkeljétek pls Trueman, nem tom mien neted van, ha nem gond 60megás emailt küldeni akkor nyguodtan küldd el ide nekem: vmatt17(kukac)yahoo(pont)com
csáó
a zeg-ride királyos volt! köszi srácok! csak azt tom mondani amit Maul. tuti megyünk még (parkba meg kell csinálnom a 180at ami nem jött ma össze:) és persze szeretettel várunk Titeket! jövõ hét ugyis szünet, gyertek!
ja és akkor a videókat majd linkeljétek pls Trueman, nem tom mien neted van, ha nem gond 60megás emailt küldeni akkor nyguodtan küldd el ide nekem: vmatt17(kukac)yahoo(pont)com
csáó
Posted 2004. October 30. - 18:05
Posted 2004. October 30. - 18:02
"Udv!
Van 1 kis bibi. A mai cucc amit filmeztem, 60mb!!! Ez eleg borzasztoan hangzik. Hogy csokkentsem le? Vagy megprobaljam felrakni valami oldalra? Bye
U.I:a mai nap nagyon allat volt "
Van 1 kis bibi. A mai cucc amit filmeztem, 60mb!!! Ez eleg borzasztoan hangzik. Hogy csokkentsem le? Vagy megprobaljam felrakni valami oldalra? Bye
U.I:a mai nap nagyon allat volt "
Posted 2004. October 30. - 17:40
Jó volt a tekerés! Biztosan menni fogunk még többször is, amikor csak tehetjük! DE ti is gyertek ám Szombathelyre! Köszönjük a vendéglátást és a meghívást!
Ja és sala! Kössz a féket mégegyszr!!! Tökéletesen mûködik!
Jó volt ez a nap! ;D
Ja és sala! Kössz a féket mégegyszr!!! Tökéletesen mûködik!
Jó volt ez a nap! ;D
Posted 2004. October 30. - 07:04
Jelentem az ég csillagos de mint tudjuk ez nem jelent semmit.
Ha mindenki kitolja a pofáját akkor kb 8an leszünk.
Jó utat!
Sala
Ha mindenki kitolja a pofáját akkor kb 8an leszünk.
Jó utat!
Sala
Posted 2004. October 29. - 22:23
of korsz.
esõben nem buli :-\
de met.hu azt írja hogy csak borult idõ lesz és azér õk néha szoktak jó idõt is mondani. remélem hihetünk nekik most is.
esõben nem buli :-\
de met.hu azt írja hogy csak borult idõ lesz és azér õk néha szoktak jó idõt is mondani. remélem hihetünk nekik most is.
Posted 2004. October 29. - 22:21
Posted 2004. October 29. - 22:19
persze, hogy gyere!
mi se vagyunk són dennik ) meg különbenis. az esésekrõl lehet a legjobb fényképeket csinálni ;D
na én asszem most L aludni, mer reggel még valahogy be kell keverednem szombathelyre az állomásra szal nekem még elõbb kell kelnem.
akkor holnap!
gudbály
mi se vagyunk són dennik ) meg különbenis. az esésekrõl lehet a legjobb fényképeket csinálni ;D
na én asszem most L aludni, mer reggel még valahogy be kell keverednem szombathelyre az állomásra szal nekem még elõbb kell kelnem.
akkor holnap!
gudbály
Posted 2004. October 29. - 21:59
asszem tudok 1-2 egesz jo helyet. azokat a ligeteket meg szerintem felejtsd el kicsik, kavicsosak, kutyasetaltatosak...
Akkor mi legyen? Enis kimenjek szerencsetlenkedni az allomasra?
Akkor mi legyen? Enis kimenjek szerencsetlenkedni az allomasra?
Posted 2004. October 29. - 21:54
én preferálnám, hogy maradjunk a városban sztrítûni
most nézem térképet, van ott béke liget meg május 1. liget meg dózsa liget meg platán sor meg ifjúsági park. csak akad vmi jó hely.
persze Ti jobban tudjátok majd merre érdemes menni, ha várostól nemmessze van vmi az is jó, kis tekerésbe nem halunk bele. mondjuk salára kíváncsi leszek a polarXen ;D majd jól kipróbálom milyen is egy kisbicó. )
azon meg fölösleges izélni ki mennyire tud. az "összetartás" lesz a lényeg nem h ki micsinál, nem?
most nézem térképet, van ott béke liget meg május 1. liget meg dózsa liget meg platán sor meg ifjúsági park. csak akad vmi jó hely.
persze Ti jobban tudjátok majd merre érdemes menni, ha várostól nemmessze van vmi az is jó, kis tekerésbe nem halunk bele. mondjuk salára kíváncsi leszek a polarXen ;D majd jól kipróbálom milyen is egy kisbicó. )
azon meg fölösleges izélni ki mennyire tud. az "összetartás" lesz a lényeg nem h ki micsinál, nem?
Posted 2004. October 29. - 21:48
Hanyan leszunk, hova megyunk, mi lesz, ki mennyire tud, ki mennyire birja...Gondoljatok olyan amotorokre is mint en vagy cask en leszek amator again? Mellesleg a zegieket sem ismerem...
Posted 2004. October 29. - 21:45
majd odamegyünk aztán ottleszünk
megmutatjátok hol van a sportcsarnok, (ugy emléxem az jó magas) Maul meg Kornél jól megnézi magának aztá leugrik a tetejérõl ;D
de ha nem is akkor is csak találunk valami jó kis teret, parkot vagy valamit ahol elleszünk.
ha jó idõ lesz akko minden frankó lesz aszondom )
megmutatjátok hol van a sportcsarnok, (ugy emléxem az jó magas) Maul meg Kornél jól megnézi magának aztá leugrik a tetejérõl ;D
de ha nem is akkor is csak találunk valami jó kis teret, parkot vagy valamit ahol elleszünk.
ha jó idõ lesz akko minden frankó lesz aszondom )
Posted 2004. October 29. - 21:32
Figyelj trueman, most milyen konkrétumokra gondolsz? A vonat amivel megyünk 8:27-kor van ott zegen, és az állomásra jön sala! Gyere te is el!
Posted 2004. October 29. - 21:30
tesco cool télleg, de csak akkor veszek ha szép fehér meg kék és pirossal van ráírva a felirat ;D
Posted 2004. October 29. - 21:25
ja, mad elfelejtettem. Ha kell olcso nyereg. Akkor tesco. tesco gazdasagos nyereg. De asszem ez magatol erthetodik ;D
Posted 2004. October 29. - 21:24
igen, bico bolt van. Diablot ajanlom. Lanchalozatos. De van meg a storm, es a kerekvar is. En speciel diabloba szoktam. Jo a kiszolgalas meg minden...
Lassan nem kellene kitalalni valami konkretat a holnaprol?
Lassan nem kellene kitalalni valami konkretat a holnaprol?
Posted 2004. October 29. - 21:13
üdv!
holnap vszínû én is megyek. de én nem akarok délelõtt hazajönni! többet utazok akko' mint tekerek :-\ szal jó lenne ha valaki ráérne tovább is. fél négykor indul visszafele vonat, én avval jönnék sztem.
gyertek sokan zegiek )
valami bicobolt ugye van arra fele? ) kéne vennem óccsó nyerget :
byez
Matt
holnap vszínû én is megyek. de én nem akarok délelõtt hazajönni! többet utazok akko' mint tekerek :-\ szal jó lenne ha valaki ráérne tovább is. fél négykor indul visszafele vonat, én avval jönnék sztem.
gyertek sokan zegiek )
valami bicobolt ugye van arra fele? ) kéne vennem óccsó nyerget :
byez
Matt