Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
THX a tippet, kibrópálom!

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
ha van olyan bringabolt, ahol ismernek, akkor oda bemész, kérsz egy telópumpát, megmondod esetleg, hogy segítsenek jól belõni a telót, veszel nekik egy sört és rendben vagytok. én ezt így szoktam itt Budaörsön.;)

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
köszi a tippet!

nme tudom hogy R7-be elég a 170 psi-s vagy kell neki a 300-as ; )
én ezt néztem, de nem talátam sehol itthon: link

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 posts
http://ebike.hu/term...leszkophoz/2659
nem 8 k csak 6.965 k:D ugy h háznál van. :Dlehet h ezzel nem sokat segitettem:)
de szerintem olcsóbbat nem találsz csak valami bóglit ami 2 fujástól szétmegy.

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts
Sziasztok!

Tudnátok nekem R7 hez vmi olcsó telópumpát ajánlani!?
Csinálnak õk is de ''Nincs Kedvem'' 8k ért venni egy sz@ros pumpát!
Vagy esetleg vmi átalakító nem létezik amivel szingo szelepre tudnám alakítani?!

köszi

nagypálya

nagypálya

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Sziasztok!Új vagyok a fórumon!Merevvázas mtb-be keresek telót.Manitou black super air 90-120 tcp 2005-ös 40000 Ft-ért megérné?A választ elõre is köszönöm!

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
mivel az r7 cc versenyteló, gondolom nem lehet rossz cc-re. és ha jól tudom akkor csak a körités más hozzá.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

abcd2k5

abcd2k5

vendég

• fórumtag
  • 27 posts

elárulnád nekem hol vetted 30-ért? én is éppen ilyenen gondolkodom.
köszi

Szia

Itt a bikemag.hu apro részén hirdették.

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts
nekem volt(van) egy Skarebem,ami állítólag az R7 elõdje volt,és szerintem az egyik,ha nem a legjobb teló CC-re...bár Én elfogult vagyok..:zawstydzo
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Milyen különbség lehet a 2006-os R7 comp és mondjuk az R7 super között? Csak az állítási lehetõségek, és a körítés, vagy esetleg a belseje is más, szebben mozog, más tömítések, stb?

Úgy általánosságban is érdekelne, hogy mennyire jó teló cc-re az R7, illetve a comp-ról is várnék véleményt valakítõl, aki már próbálta.

esthang

esthang

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Üdv emberek!

...

Remélem jó választás volt ez a teló, mert nekem street/enyhe dirt/terep/meg csak tekeréshez kell. azért ezt vettem, mert olcsón jutottam hozzá(30e) és viszonylag jól néz ki. A mostani zoom escape helyett ami nem mozog csak 2cm-t kb a 6-ból ez megváltás lex :D

Köszi az infókat

szia abcd2k5,

elárulnád nekem hol vetted 30-ért? én is éppen ilyenen gondolkodom.

köszi

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
a porlehúzó ugrott ki?
mert ha igen, akkor azt vissza lehet tenni óvatosan egy csavarhúzó nyelével. vissza lehet nyomni. de ha parázol akkor inkább szervizet ajánlok.

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Én elvinném szervízbe sztem ingyen vagy párszáz pénzért beszuszmákolják neked...:D

5z1ml3r

5z1ml3r

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy van egy manitou splice comp 130mm telóm és az egyik oldalon kilóg a szimerin egy picit és nem tudom hogy hogyan lehetne visszarakni.
Ha valaki szerelt már ilyen telót akkor légyszi mondja el hogyan tudom visszatenni a helyére. Köszi!

Andris_savaria

Andris_savaria

read only

• fórumtag
  • 2,189 posts

mennyit nyomtál bele? Olyan 25-30 cc kell bele bár amnitou európai szerelõje szerint lehet bele rakni 50et is ugyis kinyomja a felesleget :D

nem tom mert nem volt tiszta fecskendõ,ilyen kis izébõl lett nyomva bele(ez magyar volt :icon_roll)
igazából a srác csinálta a szervízben...de most már legalább tudom hogy kell csinálni...:icon_cool
SOHA TÖBBET magyar országon!

Flickr

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
amit kezzel tudsz tekergetni, azt probalgasd nyugodtan, elrontani ugy nem tudod. csak ne eroltesd nagyon. be kell allitani ahhoz, hogy ugy mukodjon, ahogy szeretned.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

abcd2k5

abcd2k5

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
köszike, akkor jó így 1enlõre ahogy van! nem piszkálom :D max az elõfeszítést.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
ha jól mozog, és amugy sem értesz hozzá, akor nem kell baszogatni, jó lesz ugy is ahogy a gyárból kijött.
elõfeszítés: keményebb lesz. nehezbben indul meg, nehezebb összeütni.
száron alul a csavar tartja össze a villát, ne baszogasd.
másik tekerõ felül: valószinüleg az odaut csillapítást állítja, ami a legtöbb manitou-n értelmetlen, mert nem csinál semmit. állítgassad, ha rosszabb lesz, visszatekered. elrontani nem lehet.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

abcd2k5

abcd2k5

vendég

• fórumtag
  • 27 posts
Üdv emberek!

Lenne egy pár kérdésem: egy újonan vásárolt black elite '06 -nál beszerelés elõtt érdemes-e vmit elõtte beállítani(persze a nyak levágásán kívül) esetleg zsírozni/olajozni? Vagy a gyári cucc elég benne? :D

Megmondaná vki, h. a vállon mire jó a baloldali tekerõ? És a jobb oldali? Gondolom a 2 közül a baloldali az elõfeszítés( ez mire is jó? elõbb fog felkeményedni? vagy keményebb lex? ezt nem tudom )...feltéve ha nem csak disz, jah és baloldali száron alul a csavar? a jobboldalt aluli tekerõre 1edül is rájöttem :D az az olaj csillapítás

Remélem jó választás volt ez a teló, mert nekem street/enyhe dirt/terep/meg csak tekeréshez kell. azért ezt vettem, mert olcsón jutottam hozzá(30e) és viszonylag jól néz ki. A mostani zoom escape helyett ami nem mozog csak 2cm-t kb a 6-ból ez megváltás lex :D

Köszi az infókat

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
zsir a villaba... megtanulhatna mar a manitou normalis telokat gyartani. remelem az uj fonokseg valtoztat egy-ket dolgon...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F