Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Írta 2006. december 12. - 19:44
Írta 2006. december 12. - 19:39
Ha már egy kisebb karc is van esetleg krómlepattogzás, akkor az idõvel megeszi a szimmeriget is, aminek nyilvánvaló következményei vannak.
edit: nem off
Írta 2006. december 12. - 19:30
Sry hogy ha off de olyan problémám lenne hogy a '06-os Stance Flow-omon AZ RTWD-s oldalnál a becsúszó 1 kicsit sérült és néha minden ok nélkül olajos 1 kicsit!Csinálhat ez olyan hogy felhozza az olajat????:confused: vagy ott semmi olajjal összefüggõ alkatrész nincs?KÖcce elõre is
Írta 2006. december 12. - 12:49
mert a kamra mérete befolyásolja a karakterisztikát a nyomás mellett. (de a nyomással a sag-ot is állitod kis mértékben.)
Írta 2006. december 11. - 20:37
Peace
Írta 2006. december 10. - 15:06
ezért kell mind a négy állásban külön külön felfújni az adott nyomásra és mikor tekergetem mindíg egy más kamrára vált át amiben másabb sûrûségü levegõ van így változik a dolog.Ha egy nagy kamra van és mind a négy állásba bele lett küldve 65 psi akkor nem értem mert azt nem bírná ki a tag.Most lehet én értelmezem rosszul amit ti mondtok vagy én értelmeztem rosszul amit a szerelõ mondott vagy a szerelõ a hülye nem tudom de akkor most mivan?
Írta 2006. december 10. - 13:54
a specinek van mud flap néven fut asszem az a kis bizbasz amit keresel, de szerintem hasznosabb és szebb is egy védõcumót ráhúzni. a lizard skins csinál ilyet, olyan 1-2 ezer körül van az ára. olcsóbb is mint a mud flap.
ON.
ahogy látom nem sikerült megértened a tekerentyû mûködését.
nem több kis kamra van, hanem egy nagy, és a tekerõ több kissebbet választ le, attól függõen h épp melyik állásban van. a nyomás mindben ugyanakkora ezáltal. szerintem a legnagyobb kamraméreten (asszem az 1-es) kell beállitani a nyomást, és akkor a többi állásban is jó lessz.
Írta 2006. december 09. - 21:01
Elkészült a tag benne van a kis állító és baszott jó!Közben sikerált meglelnem a választ nekem is hogy így mûködik és kicsit szkeptikusan álltam hozzá de mikor kipróbáltam azt hittem magamalá pisálok.Ez tényleg egy korrekt szerszám és értelmes is.Az ára hmmm... ...hát igen kellett értem melóznom, de azt mondom hogy megérte a túlóra .Aki bevállalja a több melót a munkahelyén annak bátran merem ajánlani ezt a kis ketyerét a Swingerbe mert nagyon jó.Ami még kérdéses hogy: én úgy tudom nem mindegy milyen sorrendbe fújom fel a kamrákat, aki csinálta azt mondta a sorrend 1, 2, 4, 3.Namost azért megkérdezném hogy jól tudom/juk ugye és ami még kérdéses hogy leengedni is ebbe a sorrendbe kell vagy visszafelé?
Akkor ami még érdekes az a mai nap eseménye gondoltam megosztom veletek, sõtt szerintem ismerõs lesz nem hiszem hogy én vagyok az egyetlen akivel ilyen szaftos dolgok történnek.Bringázgattam egy kicsit jövök haza bringa lerak kajálok.Majd megyek a cangához hogy állítok egy kicsit az ülésen odahajolok már éreztem is a bringások gyönyörének az illatát a drágalátós háziállat végtermékének hívogató/símogató szagát...
És most jön a legrosszabb.Nem mindegy hogy hol.Elõször is a keréken egy kevés aminek többi részét valószínüleg a centrifugális erõ hajította be a linkplatre meg a rugóstagra nem tudom pontosan de nem is ez a lényeg hanem hogy olyan emberes szép korrekt öklömnyi darabot egyszóval szép napom volt ma.Nem tudtok létezik valami kis sárvédõ amit a rugóstaghoz lehet tenni ugyanis ez egy kellemetlen szicsuésön volt amit nem szeretnék megismételni (természetesen ki szoktam kerülni az ilyen kis ajándékcsomagokat de sötétbe nehéz meglátni a meglepetést).A Santa Cruz V-10 en gyárilag van ilyen kis szar de nemtudjátok nincs olyan univerzális kivitelben?Amúgy UMF Duncan-em van erre kellene.Ha meg nincs akkor faragok egyet !
Egyet nem értek!A táskám meg a ruhám hogy nem lett szaros ez a nap kérdése! muhhahhhaaaa
Írta 2006. december 08. - 18:55
Írta 2006. december 08. - 17:14
Írta 2006. december 08. - 00:26
és amikor tekered a gombot, különbözõ lyukakat zársz és nyitsz (egy ilyen lyuk látható is a középsõ hengeren).
tehát 1-es állásban minden lyuk nyitva, így a hengerek átengedik a levegõt, tehát nagy a kamraméret, 4-esben meg mind zárt és úgy a legkisebb...és így tovább.
tehát 4-féle kamraméret állítható be vele - okos találmány, csak drága, mint a picsa
Írta 2006. december 07. - 22:35
Van itt valaki aki tud valamit A Swingerekhez kiadott upgrade-rõl egész pontosan a szerszám nélküli SPV állítóról?Ugye ez a túlfolyóba megy bele az eredeti helyére amit csavarkulcsal lehet állítani, ez világos de nézegettem én ezt a kis alkatrészt és nemtudom elképzelni technikailag hogy ez hogyan mûködik.Elméletileg ez az ürtartalmat állítja (lehet nem de én így tudom).4 fokozatba lehet tekerni és nem értem hogyan változtatja a légkamra ûrtartalmát.Van nekem egy ismerõsöm neki az a véleménye hogy fújok a tagba és mondjuk tekerek ezen egyet akkor az kienged egy kicsi levegõt a kamrából de hogy ezt hogy juttattja oda vissza arról nem tudott nyilatkozni.Az én elméletem pedig a következõ: belemegy a cucc a túlfojóba és mikor tekerek egyet rajta akkor egyszerûen összenyomja vagy éppen kiengedi a légkamrát.Nemtudom hogy hogyan mûködhet ez mennyire jó mennyire nem lehet hülyeség mindkét elgondolás lehet nem szal nemtudom, ha esetleg van itt valaki aki látott már ilyet vagy tudja a mûködését szóljon má hozzá kérem!
http://www.velotrade..._rugostagokhoz/
A linkre kattintva megláthatjátok a kis alkatrészt amirõl szó van, lehet így érthetõbb lesz hogy mirõl beszélek!
Írta 2006. december 07. - 20:19
valakinek van szépen mozgó stance kingpinje? (ja nem árt ha pesti vagy és a fogasnál megnyomkodhatnám egy kicsit). gondolkozok ezen a villán, csak elég sokan azt mondják h szépen mozog, és kb ennyien h nem. egyet nekem is sikerült megnyomkodni ami 2006-os volt, de elég lassú volt, meg olyan volt mintha tapadt volna. (ja és még rövidnacis idõ volt.) vagy az se rossz ha tudtok egy boltot ahol van és megengedik h ott nyomorgassam picit mert nagyon érdekel h új állapotában mit aprít.
elõre is köszi a válaszokat.
ja nem megvenni akarom, csak megnézni
Nekem 05-s KingPinem van. Használtam vettem. Mozgása szép puha manitou-s. Igaz a levegõráfújás az 0 és a zsiros kenés miatt hidegben megint csak 0
De némi alakitgatással ki lehet pofozni egy tökéletes telóra. Nekem bevált, szeretem ezt a telót !
Bükki Bringa Barát
Bringáim
Írta 2006. december 07. - 14:48
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. december 07. - 14:48
Megszeretném kérdezni, hogy hol lehet kapni abból a híres nevezetes semi bath olajból mert nekem a boltokban nem tudnak hozni!
jajj, de rég írtam. én most vettem a kálvinon a speedmetalban!
Írta 2006. december 07. - 14:28
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2006. december 07. - 09:54
de pl. Óbudán biztos találsz minõségi (nem Castrol) telóolajat a Fokt boltban, ami úgy tûnik, nem habosodik fel
Írta 2006. december 07. - 08:31
off: 4 hétig cserélték? minden nap két milit?
Írta 2006. december 07. - 01:27
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.