Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Attól függ hogy milyen állapotban van, sajnos a pilot-ot nem ismerem de a Black-et igen. Az pedig egy igen jó teló. Ajánlani tudom csak ! Télleg nagyon szép mozgása van.

ez splice, nem black:) melyik a fentebbi kategória?
a pilot meg középkat az rs-nél. a pilotom új, a splice meg újszerû...

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 hozzászólás
Attól függ hogy milyen állapotban van, sajnos a pilot-ot nem ismerem de a Black-et igen. Az pedig egy igen jó teló. Ajánlani tudom csak ! Télleg nagyon szép mozgása van.

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

nehezebb picit mint az átlag cc villa(nem versenyvilla:D) de ezt leszámítva tökéletes. nekem annak tünt, gyönyörü mozgás, lockout, rugóútállítás...

köszi
még 2 kérdés: megéri egy rock shox pilotot erre lecserélni?
30-at megér egy ilyen?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
nehezebb picit mint az átlag cc villa(nem versenyvilla:D) de ezt leszámítva tökéletes. nekem annak tünt, gyönyörü mozgás, lockout, rugóútállítás...

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
látom, h sok a kérdés és alig van válasz, de kérdezek én is egyet:)

manitou splice élite-rõl mit tudtok mondani? cc-re jó az nekem?
köszi

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
valakinek van szépen mozgó stance kingpinje? (ja nem árt ha pesti vagy és a fogasnál megnyomkodhatnám egy kicsit). gondolkozok ezen a villán, csak elég sokan azt mondják h szépen mozog, és kb ennyien h nem. egyet nekem is sikerült megnyomkodni ami 2006-os volt, de elég lassú volt, meg olyan volt mintha tapadt volna. (ja és még rövidnacis idõ volt.) vagy az se rossz ha tudtok egy boltot ahol van és megengedik h ott nyomorgassam picit mert nagyon érdekel h új állapotában mit aprít.
elõre is köszi a válaszokat.
ja nem megvenni akarom, csak megnézni

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

gandras

gandras

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Sziasztok
teleszkópvásárlás alõt állok és szóba jött az R7 elite. Ha valaki tud valamit róla mondani (hideget-meleget) azt nagyon megköszönném. A másik jeleöt egy Rockshox recon lenne, nemtudom hogy jobb-e. Elõre is köszi

Janó

Janó

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!

Van valami tapasztalat a 05-ös Skareb Elite-ról?

Üdv. Janó

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Idézek pár sort a 06/májusi Bikemag-beli Manitou Black Platinum tesztbõl:

,,Ez az elv persze csak akkor optimális, ha a tömítések szorossága optimális. Ebben az esetben sajnos nem az. A krómozott csillapítórudat körülelõ kék mûanyagtömítés kicsit szorosabb a kelleténél. Egy gumi O-gyûrû olcsóbban kisebb surlódással látná el a feladatát. Szerencsére ez a probléma kb. 15 perc alatt, 5 forint befektetésével orvosolható."

Ugyanezt tapasztaltam a Stance-nél, ha ez az apró hiba nem lenne, sokkal szebben mozogna.
Na, az utolsó sor a lényeg. Tudna valaki segíteni, ezt hogy tudnám megcsinálni?
Ez az a kupak a becsúszó alján, és ott a kék tömítés is, már kiszedtem a kupakból, csak nem tudom, egy O-gyûrû hogy maradna benne. Van egy kis pereme, csak félek nem lenne elég, de ha vki csinált már ilyet és elég akkor ossza meg velem pls:)

Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
akkor már inkább a 2005-ös, az sokkal jobb volt

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Véleményem szerint nehéz, szarul mozog, és zsíros, amit külön útálok.

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
'06 AXEL SUPER 100MM mennyire lenne jó 50 kilós lány alá? Mert most elég sok helyen nagyon olcsó, de idáig csak annyit hallottam róla, hogy alapból nagyon kemény, az meg ugye nem hátrány ha mozog is.

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

kb a reba elõdje,,,,,általában nagyon jó kis telók - nem annyira merev mint a reba, de bõven jó....súlyban kiviteltõl függõen 16xx-18xx gram között....azért 40-45 nél nem érdemes többet adni érte újban sem.....max a 2003-2004 race vagy sl kivitelért.....

occsón van most az aprón, de psszt:)

jaigen: és rs duke-kal vagy manitou skareb élittel járok jobban? duke az poplockos, de hibás a lockolója (azt mennyiért szervízelik? skareb élite meg lock mentes

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

köszi

és a rock shox duke hova sorolható? cc? verseny?
több kérdésem nincs már elvileg:)

kb a reba elõdje,,,,,általában nagyon jó kis telók - nem annyira merev mint a reba, de bõven jó....súlyban kiviteltõl függõen 16xx-18xx gram között....azért 40-45 nél nem érdemes többet adni érte újban sem.....max a 2003-2004 race vagy sl kivitelért.....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
köszi

és a rock shox duke hova sorolható? cc? verseny?
több kérdésem nincs már elvileg:)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Hmm, ok, valóban :) Akkor viszont nehéz :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Skareb társa (elvileg) a Sid...
így nézve nem is olyan csíra a becsúszója, és egész merev :)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
A Splice gyászos, felejtsd el. A Skareb pedig egy túlkönnyített versenyteló (volt, amíg gyártották), 28.6-os csíra becsúszókkal, inkább R7 akkor már. Mozgásra a Splice talán a J1-nek felel meg, a Skareb társa pedig mondjuk a Reba, csak utóbbi összehasonlíthatatlanul merevebb.

mykonzerv

mykonzerv

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
hello

melyik a felsõbb kategóriás teló, a splice vagy a skareb? ill. ezek meik rock shox villának felelnek meg kb.?

köszi

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.505 hozzászólás
üdv

az hogy lehet h a swinger 4-es tagomban nem mindig érzem h nyitna az spv. pontosabban olyan mintha mindig nyitva lenne. mert eddig éreztem h nyit, és elég bután is mozgott. a minimum kamranyomás az megvolt, még több is, bár nagyon kicsivel kevesebb mint ami a súlyomhoz kéne.
naszóval: ez a jelenség akkor jön elõ amikor már lent vagyok a pálya végén, már majdnem az aszfalton, de amikor felmegyek a fogassal, és fent felülök, akkor visszatér a régi érzés. olyan mint amikor totál kiengedem a tagból a levegõt, de csili az van benne, szal a levegõ is bent van még.
engem nem zavar h végre kezd mozogni a tag, csak attól parázok h meg fog halni.
bárkinek bármi ötlete?

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell: