+100 gramm = reba ...és kb minden tekintetben veri az r7comp-ot....megkockáztatom, hogy a comp-ban acélnyak van az alunyak helyett.
amugy ffd mind a kettõ. a súlykülönbözet valószinüleg a nyakból adódik.
amugy szerintem jó villa, rs-ben ennyiért nagyjából semmi nincs ebben a súlyban, plusz a sid-nél azért jóval merevebb az r7.
Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Írta 2007. január 18. - 17:33
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. január 18. - 16:02
megkockáztatom, hogy a comp-ban acélnyak van az alunyak helyett.Sziasztok!
Mi a véleményetek az R7 Elite- ról jó teló? A Comp változata azon kívül hogy könnyebb miben különbözik Tõle? Vagy RS-ben szerintetek melyik teló ilyen kaliberû mint ez az Elite?
Köszi
Üdv, Pelikán János
amugy ffd mind a kettõ. a súlykülönbözet valószinüleg a nyakból adódik.
amugy szerintem jó villa, rs-ben ennyiért nagyjából semmi nincs ebben a súlyban, plusz a sid-nél azért jóval merevebb az r7.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. január 17. - 23:36
A féket meg lehet h. 1xerûbb bejáratni, ha felviszem 1 hegyre, és lefele jövet ovatosan fékezve leereszkedek mire leérek, bekopik talán. Ha nem, m1ek még 1 kört.
Írta 2007. január 17. - 22:59
Új tárcsafékkel egy jó darabig ne is próbálj megállni.
off
biztos bennem van a hiba de a párszáz méteren át használt BBDB és BB7 már megfogtak simán.
mégha nemis volt meg akkor a 100%os erejük.
on
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2007. január 17. - 20:59
Nah összetettem bicóm(manitou black elite-el, és bb5-ös tfékkel), hát és mit ne mondjak. A fék vadi új, de megálni lehetetlen vele(még) a teló viszont elég cool
Amúgy nem tom h. miért, de mintha az elsõ út(sima tekerés, meg 1-2 kisebb bucka, a telóút bejáratásra) után kitört volna a kis darab a villából. lenn ahol a kerékagy csatlakozik a villába, onnan kipattant 1 kis 1mm-s darab. nem tom h. miért, semmi nem ért ott hozzá, remélem ez azért nem befolyásolja az élettertamát.
Amúgy Ti hogy oldjátok meg a bowdenházat, tfék esetén? mert ugye manitou villán nincs bowden vezetõ és elég közel libeg a bowden a kerékhez, és mintha máris kikezdte volna a festést a vázon
Jah és még1 kérdés: az normális, h. 1 kicsit rángat a fék(0 km-es)?
Rángatás lehet a tárcsától, a teló merevségétõl(csavaros aggyal merevebb lesz), a rossz fékbeállítástól.. Lehet az az avid tárcsa ilyen..
bovdenvezetés: vállra kis ragasztószalag, majd gyorskötegelõ. nekem igy nem koptat semmit és a keréktõl is messze van
Ami lepattant az sztem festék volt, amikor stancebe beraktam elõszõr kereket meghúzáskor nekem is pattogott le rendesen.
Írta 2007. január 17. - 20:56
Nah összetettem bicóm(manitou black elite-el, és bb5-ös tfékkel), hát és mit ne mondjak. A fék vadi új, de megálni lehetetlen vele(még) a teló viszont elég cool
Amúgy nem tom h. miért, de mintha az elsõ út(sima tekerés, meg 1-2 kisebb bucka, a telóút bejáratásra) után kitört volna a kis darab a villából. lenn ahol a kerékagy csatlakozik a villába, onnan kipattant 1 kis 1mm-s darab. nem tom h. miért, semmi nem ért ott hozzá, remélem ez azért nem befolyásolja az élettertamát.
Amúgy Ti hogy oldjátok meg a bowdenházat, tfék esetén? mert ugye manitou villán nincs bowden vezetõ és elég közel libeg a bowden a kerékhez, és mintha máris kikezdte volna a festést a vázon
Új tárcsafékkel egy jó darabig ne is próbálj megállni.
Nem csak a festék jött le a villáról?
Madzagnak meg kötegelõ.
Írta 2007. január 17. - 20:43
Mi a véleményetek az R7 Elite- ról jó teló? A Comp változata azon kívül hogy könnyebb miben különbözik Tõle? Vagy RS-ben szerintetek melyik teló ilyen kaliberû mint ez az Elite?
Köszi
Üdv, Pelikán János
Írta 2007. január 17. - 17:38
Írta 2007. január 17. - 17:29
Írta 2007. január 16. - 18:21
csak arra voltam kiváncsi, hogy adapter kell-e
Kösz a gyors választ!
Írta 2007. január 16. - 18:13
ahhoz viszont kell adapter
Írta 2007. január 16. - 18:11
Írta 2007. január 16. - 15:10
Írta 2007. január 16. - 15:01
Hallottatok ti olyat, hogy egy 2006os Stance flow-nak, chrome becsúszói vannak??
vagy akkor az nem 2006?
most csak ez a hülye kérdésem van
Köszi a Válaszokat!!
Írta 2007. január 15. - 22:06
Írta 2007. január 15. - 22:05
Írta 2007. január 15. - 22:04
Írta 2007. január 15. - 21:46
Ha puhább rugó lenne benne, talán már túl lassú lenne, v akkor minimumon lenne pont jo. Ha még keményebbet raknál bele, lehet hogy maxon is koppanna:)