Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Posted 2007. September 20. - 21:39
2007-es, vagy 2006os stance statichoz kéne.
Posted 2007. September 20. - 21:25
igyvan, látod te is a varesz készletére meg tudására arcolsz itt a fórumonmanitou-ban ez a jó, hegyekben állnak az alkatrészek
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. September 20. - 21:21
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2007. September 20. - 21:20
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2007. September 20. - 21:14
fuck me, i'm famous!
Posted 2007. September 20. - 21:02
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. September 19. - 18:46
Posted 2007. September 19. - 10:24
ez pediglen jól mozog ez ilyen oldskool,még az elsõ szériás
de egy dhx air re várok,vagy inkább a fizetésre...
villával...hm...nem is tudom,megfontolnadó,bár igy is kvajól mozog
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2007. September 19. - 08:44
úgy tudom a z150 1,9 kiló vagy papíron is 2,3 körül a travis akkor legnagyobb jóindulattal is 1,3 kiló lenne?
z150 1,9 kiló?
inkább 3+
a travis se könnyû, mérve 2,9
Posted 2007. September 18. - 20:34
...
Ha felemeled a gep elejet, es leteszed, akkor van neki egy elegge kellemetlen hangja.
itt nekem vmi büzlik :chin:
nem tudom pontosan az R7 felépításét de sztem ehhez szét kell szedni és megnézni mi lehet a bibi /ha a ráfújás se segitett..../
azt meg tudná mondani nekem vki h Black Platinumba ('04 es) ml re mennyi olaj kell? /csak ugy tudom h olaj beleönt és 12 cm legyen még a tpc nek, de boltba igy nem tudom mennyi ml ill deci olajat vegyek.../
ja és télre milyen olajat érdemes beletenni? vagy ez tök mind1? csak arra gondolok h a hideg miatt nem e jobb pl 7.5 es olajjal télen?
Posted 2007. September 18. - 19:02
sala meg kulonbenis instant help
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. September 18. - 19:01
z150 el van kb egy ligában,de könyebb tõle amjd 1kilóval!
úgy tudom a z150 1,9 kiló vagy papíron is 2,3 körül a travis akkor legnagyobb jóindulattal is 1,3 kiló lenne?
Posted 2007. September 18. - 18:05
tam te olvasol, vagy csak write only?inkabb az enyemre mondjal tuti tippeket salapuka
szetszedes nelkul esetleg?
vagy mindenkeppen szet kell szedni?
Posted 2007. September 18. - 13:01
mi a gondja?
kopogás a tul kevés spv levegõ miatt szokott lenni
fuck me, i'm famous!
Posted 2007. September 18. - 13:00
szetszedes nelkul esetleg?
vagy mindenkeppen szet kell szedni?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2007. September 18. - 12:49
nem létezik jól mozgo 5elem....
cserélj dhxra.
megcsináljam tutira a villádat?
fuck me, i'm famous!
Posted 2007. September 18. - 10:47
volt már szétszedve?
nem kel rajta heggeszteni meg reszelni semmit
neem,megjött és outofbox kerültbe,nem tudtaom tovább várni!
de az ötödik elem igy egy kissé lomhának érzõdik,vagy a villa túl jó
u.i.:volt a scottokhoz régebben 5thelemt guide,az nincs meg valakinek!?
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2007. September 18. - 10:37
no travisel csupa jó tapasztalatom van!
elsõ manitu villám,szal még ismerkedünk
GuMis wc-t veri,z150 el van kb egy ligában,de könyebb tõle amjd 1kilóval!
203PM marha jó dolog,6lapfejú tengely szintén,kompresziót még nem tekergettem,egy klikk be aztán kész,viszaút is tágan állítható,jó hogy volt házz xtra firm rugó,mert a noráml az kb használhatatlan volt
sala,a kispálért cserébe,milyen tuning tippek vannak?!
nem értem ahonlapot,valami ami rám vonatkozik?
volt már szétszedve?
ha nem akkor biza motorex olajat bele meg kipucol és kész
nem kel rajta heggeszteni meg reszelni semmit
fuck me, i'm famous!
Posted 2007. September 18. - 09:34
ezt olvastad?miert csattog a R7-em? zold, platinum.
sala?
itt van linkelve fentebb
Minimum PSI. The 04 damper requires a minimum of 40psi in the SPV chamber. The 05 damper requires a minimum of 30psi. If you don’t have at least that much air in the chamber you’ll feel a top out clunk.
Sticky valves can clunk. When the 04 SPV valve got sticky it also produced a top out clunk. The service guides explain how to check for a sticky valve.
Posted 2007. September 18. - 00:24
elsõ manitu villám,szal még ismerkedünk
GuMis wc-t veri,z150 el van kb egy ligában,de könyebb tõle amjd 1kilóval!
203PM marha jó dolog,6lapfejú tengely szintén,kompresziót még nem tekergettem,egy klikk be aztán kész,viszaút is tágan állítható,jó hogy volt házz xtra firm rugó,mert a noráml az kb használhatatlan volt
sala,a kispálért cserébe,milyen tuning tippek vannak?!
nem értem ahonlapot,valami ami rám vonatkozik?