szépen megette volna a villát

A sebesség mindent megold.
kipucoltam a telómat, és a kenést motorolajjal váltottam fel.
félve kérdezem: hülyeséget csináltam?
RAUH-Welt
B E G R I F F
? mi a baj cuncimókus?na most megpróbálok uralkodni magamon.......
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
10w az sae10w
10w40 pedig az, hogy legrosszabb esetben is 40w a tulajdonsága.
egy baj van a motorolajjal, hogy habosodik.
keress 10w teleszkópolajat.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Milyen DOT-os olajról beszélsz? Az fékolaj. A telóolajok SAE osztályozásúak.
Milyen DOT-os olajról beszélsz? Az fékolaj. A telóolajok SAE osztályozásúak.kipucoltam a telómat, és a kenést motorolajjal váltottam fel.
félve kérdezem: hülyeséget csináltam?
elegem volt belõle, hogy már közelebb állt a merevvillához.... így viszont újra mûködik.
kapcsolódó: az gyakori, hogy a csúszóperselyek fel vannak hasítva? azt hittem, az zárt gyûrû... eddig ez a második vella, amit szétszedtem.
a szétbontás felénél, mikor a rugó már nem volt benne, olyan nehezen mozgott a láb a szárakon, hogy ihaj... persze többet kéne karbantartanom.
miután lekentem, akkor egybõl könnyebb lett a mozgása, de akkor is érezhetõen darabos maradt. gondolom egy ilyen kategóriától ez várható.
olaj: hát izé... nem találtam semmiféle DOT-os jelölést, vagy csak béna vagyok. az olaj helytelen megválasztásával tönkretehetem mondjuk a tömítéséket? így utólag hasznos infó
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
A sebesség mindent megold.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám