Jelentkezz be Regisztrálj
Manitou
Írta 2007. december 01. - 16:40
Írta 2007. december 01. - 14:16
az, hogy az spv-s használhatatlan.
de tényleg.
a tpc-s meg egy elég jó villa, megfelelõ karbantartással.
Köszi,akkor nem cserélem.Guminyom a TPC-sem ráadásul(már ha számít..)
Írta 2007. december 01. - 13:59
de tényleg.
a tpc-s meg egy elég jó villa, megfelelõ karbantartással.
Írta 2007. december 01. - 13:52
Írta 2007. december 01. - 01:39
Írta 2007. december 01. - 00:27
nem hiszem, hogy a mi hibánk. nem megy zökkenõmentesen az integráció a hayes brakes performance systems international-nál, vagy mi a rák a cég neve pontosan.az azért jó, hogy a 2008as manitou villák már egy ideje forgalomban vannak, a nagykerek (a tengeren innen) meg nem is tudnak róluk.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. november 30. - 16:57
egy nagyobb rendelés beérkezése szerintem február körül várható.
amugy boltoknak azért sem tudunk semmi infot küldeni, mert mi sem kaptunk semmit. amig az európai központ fel nem állt, itt csak találgatások mentek. (januártól júliusig)
az azért jó, hogy a 2008as manitou villák már egy ideje forgalomban vannak, a nagykerek (a tengeren innen) meg nem is tudnak róluk.
Írta 2007. november 30. - 16:33
Írta 2007. november 30. - 15:22
bár akkor meg a pumpán fog menni a harc
illetv mi a helyzet a manitou szuper keménységállítójával? a valóságban is olyan jó mint a bikemag hasábjain?
Írta 2007. november 30. - 15:15
én szép nagy dobozban vettem, garival, mindennel..
ha meg nem is adnának minden rugóból egyet (bár tényleg nem hülyeség, nem hiszem hogy olyan rettenet költség lenne), akár lehetne választani hogy te kemény rugós telót kérsz, vagy puhát, stb.
táblázatból ki lehetne választani, milyen tömegû emberkének, milyen rugó kell, és hello.
jo persze, ez még nagyobb melo, mert külön kéne raktározni a többféle telóból.
én nemtudom mi lehetne a legjobb megoldás..
én is ezt támogatnám; nem kell mindenkinek 3 rugó, elég, ha azzal tudja venni az ember, ami neki kell, és itt jön be a kisker értelme, h a kedves vevõnek a neki megfelelõ rugóval szerelné a villát
OFF; közben találtam fékpofát... olyan érzésem volt a kupacot elnézve, mintha egy bolt felvásárolta volna az összeset... ügyes :x
ja, és grammozós pofa, ilyet se láttam még
Írta 2007. november 30. - 14:40
és mi lenne ha minden gyértó betenné a teló dobozába a 3 féle rugót ?
és persze a magyar user megvenné a dobozos telót
a fox beleteszi... sokkal drágábban (bár már nem sokkal drágább)
a magyar júzer gyakran, azért nem vesz dobozost mert nincs.
azért nincs, mert OEM van és az azért van, hogy olcsóbb legyen a júzernek, mert a dobozosra nincs pénze (lásd OEM szoftverek).... ja meg a kereskedõnek is nagyobb a haszna rajta pszt
Írta 2007. november 30. - 14:35
nem utópia....van olyan cég aki a dobozos telóhoz adja a 3 féle rugót....én szép nagy dobozban vettem, garival, mindennel..
ha meg nem is adnának minden rugóból egyet (bár tényleg nem hülyeség, nem hiszem hogy olyan rettenet költség lenne), akár lehetne választani hogy te kemény rugós telót kérsz, vagy puhát, stb.
táblázatból ki lehetne választani, milyen tömegû emberkének, milyen rugó kell, és hello.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. november 30. - 14:29
és mi lenne ha minden gyértó betenné a teló dobozába a 3 féle rugót ?
én szép nagy dobozban vettem, garival, mindennel..
Írta 2007. november 30. - 13:06
bár cserébe kevés olaj van benne
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Írta 2007. november 30. - 12:35
és mi lenne ha minden gyértó betenné a teló dobozába a 3 féle rugót ?off
málna, és így hárítja tovább a nagyker a gyártóra, a gyártó jóistenre.. pedig valószínû, h nem volt mindig költözõben a gyártó, és akkor vehetett volna a nagyker, tõle a kisker, máskor verd be jobban a patkószöget, megérkeztünk.
és akkor már nem is a velósokat kéne szekálnunk, nekem a hajam hullik a bikertõl.. nem is az, hogy a világ végén vannak, hanem hogy soha nincs semmi... pedig egy fékbetét nem egy olyan nagy szám szerintem, és egyszer mindenkié elfogy, de ezért még nem szeretnék egy új féket venni >((
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. november 30. - 12:09
málna, és így hárítja tovább a nagyker a gyártóra, a gyártó jóistenre.. pedig valószínû, h nem volt mindig költözõben a gyártó, és akkor vehetett volna a nagyker, tõle a kisker, máskor verd be jobban a patkószöget, megérkeztünk.
és akkor már nem is a velósokat kéne szekálnunk, nekem a hajam hullik a bikertõl.. nem is az, hogy a világ végén vannak, hanem hogy soha nincs semmi... pedig egy fékbetét nem egy olyan nagy szám szerintem, és egyszer mindenkié elfogy, de ezért még nem szeretnék egy új féket venni >((
Írta 2007. november 29. - 22:41
Írta 2007. november 29. - 21:43
amugy boltoknak azért sem tudunk semmi infot küldeni, mert mi sem kaptunk semmit. amig az európai központ fel nem állt, itt csak találgatások mentek. (januártól júliusig)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2007. november 29. - 19:55
Amúgy mikorra valószinû hogy lesz gyári rugó? Mert ha már lecserélem, nyilván a gyárit preferálnám..
Írta 2007. november 29. - 19:00
hát ha gondolod gyere ki vethetek rá pár pillantást
kihivásokkal teli problematika ugy érzem
köszi, csak sajna most /pill suli miatt nincs idõm kiugrani B.kalászra vizsgák után lehet h. kiugrom. :oczko:
thx még1x.