nekem spec a teló lábán van táblázat, de az kb arra jó, hogy ott nem kopik le a festék igazából csak a saját szád íze szerint lehet próbálgatással belõni. a gyári értékek inkább csak olyan írányelvak ...
Köszi, akkor marad a colostok.:-)
nekem spec a teló lábán van táblázat, de az kb arra jó, hogy ott nem kopik le a festék igazából csak a saját szád íze szerint lehet próbálgatással belõni. a gyári értékek inkább csak olyan írányelvak ...
azért ha nem spv-s a telód én inkább sima pumpát vennék, mert mi van pl ha felszedsz hirtelen 15-20 kilót
ha jól emlékszem, akkor az spv pumpa annyiban különbözik, hogy a manóméteren más a beosztás és csak kevesebb bárig mér, viszont ugye pontosabban be tudod lõni. és valóban az spv pumpa csak 175 a rendes meg 300 psiig jó
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Nyüves gold label alul a csiliállító kék tekerentyû mentén lassan, de biztosan engedi az olajat? Tipp? Szétszedni, megnézni, hogy hol ereszt?