80 vagy inkább 100 mm-es legyen egy '07-es pyxis vázba?
en a 100-at javaslom....nekem reba van benne 115mm-el
80 vagy inkább 100 mm-es legyen egy '07-es pyxis vázba?
Akkor ez az egység gyakorlatilag kuka.
80 vagy inkább 100 mm-es legyen egy '07-es pyxis vázba?Biztos jó lesz az...én is a Skareb-vfék párost váltom idén R7-tárcsára
5 vagy 10 w mehet bele, és igen kell bele ! 1. keni a rendszert, tartósabb lesz. 2. finomabban fog mozogni
3000 lesz, utalod vagy kp?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
olajszint jónak tûnik
fuck me, i'm famous!
én csak azt nem értem, miért nem lehet elõtte kérdezni?
fuck me, i'm famous!
csak komplett csillapító egység cserével javitható.
rossz hir, hogy a vargánya nincsen egész jövõ héten, igy valószinüleg csak a rá következõ héten tudunk megoldást a problémádra.
ha szerencséd van, akkor van bennt nálunk készleten ehhez csillapítás.
addig találd ki melyik boltba viszed vissza, hogy eljusson hozzánk.
csak komplett csillapító egység cserével javitható.Meg vagyok átkozva, és mindamellett hülye is vagyok. Ma szétszedtem a 2007-es évjáratú Manitou R7 Super 100 Click-it telómat. Elõtte átbeszéltem nálam sokkal jártasabb kollégával is, és a service manualt is átnéztem, de mégis csináltam egy hülyeséget. A TPC csillapítóegység csavarját rossz irányba tekertem (óramutató járásával ellentétesen), és természetesen különösebb eröltetés nélkül lepattant a rúd aljára bepréselt alumenet.
A manualt sasolom már egy órája, de itt én csak egybeépített csillapítóegységeket látok, olyat nem, mint ami ebbe van. A lockout vezérlõ sem úgy néz ki, mint a kézikönyvben. Van rá esély, hogy be tudok szerezni kishazánkban ilyen csillapító egység elemet, vagy már most jobb, ha felkészítem magam a barkácsra (persze a menet nem metrikus ahogy nézem )
Valamint ugye a szervizkönyvben mindenhol mm-ekrõl beszélnek és mutatják, hogy meddig kell olajjal feltölteni, de itt hogyan, és mennyit. Ebbe én egy fia olajtartó mûanyag elemet nem látok, csak natúr a becsúszószárban volt olaj, ugye ami el is fojt. Így halvány lila gõzöm nincs, hogy mennyi lehetett benne.
Nagyon örülnék, ha egy szakértõ tudna valami tanácsot adni, mert a heveny elmebaj kerülget.
Hogy érthetõ legyek:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
RAUH-Welt
B E G R I F F
ez engem is érdekelne, igaz annyival módosítva, hogy 85kg fölé /90kg per pill, de lesz kevesebb remélem/, 160-as tárcsával, és merevfarúba. Egy Skareb v-fék párost váltana. A felhasználási terület ugyanaz. Esetleg más Manitou villát tudtok ajánlani 100k fájdalomküszöbig. Nagyon tetszene ez a villa, márkahûség és az ár miatt döntenék mellette. Reba van/volt kiszemelve még.Mennyire jó ötlet ez a --> manitou r7 absolute <-- villa 85 kiló alá, 185ös tárcsával, maratonokhoz hasonló jellegû terepre, egy hátul 75mm mozgó vázba passzítva? Elbírja, vagy nézzek valami komolyabb darabot? Fõként hobbi-maratonozás és tereptúrázás (kárpátok) a rendeltetése.
Köszi!
X.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.