Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

Darky4e

Darky4e

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Na ez 1 jo kerdes?
Technikailag megneztem szinte ugyanaz a gold label meg a stance static!
Csak sulyba es nehany anyagba kulonbozik!! De ugyanolyan jok????
Mert hajtok 1 jo street telora csak a stancet 55ert megkapom mig a gold labelt minimum 110ert ami nagy kulonbseg! Az a fo kerdesem h mindaketto FFD-s de ugyanolyan jol mozognak????

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Néhány hulladék trail karika:

- Santa Cruz Blur LT
- Specialized SX Trail
- Turner 5Spot (saját kedvenc)
- Banshee Chaparral
- Intense 5-5/6-6
etc...

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Már nem tudom melyik gyártónak az oldalát nézegettem és ott volt ilyen "trail" kategória amiben csak ilyen zúzós merevfarúak voltak benne. Ebbõl gondoltam. Persze lehet hogy rosszul.:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A trail az merev vázak úgy általában.

sztem meg olyan all mountain, back country, light enduro,,,,,,,szal leginkább egy cc-fullinál hoszabb rugóúttal bíró, /12-14 cm/ és masszívabb de még relatív könnyû , tekerhetõ cucc......bár nem ebbe a topikba való kérdés

szerintem...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ez egy elég merész kijeletés.:)

dánhill

dánhill

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
A trail az merev vázak úgy általában.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
volt anno blackem, fr vázban, 203as tárcsával és nem riadt vissza a dologtól

sztem a világ egyik legjobb villája, gyönyörû mozgás, jó súly, iszonyat merevség (tárcsafékkel!), persze ez mind relatív... egy stance/travis merevebb, egy 888 jobban mozog és egy sid könyebb

de ha nem igazán tudod még, hogy mit akarsz, akkor egy rugós black jó szolgálatot tesz, bírja az ugrásokat normális szinten.

ha meg könyebb dolog kell, levegõs black és szintén boldogság ;)
jó vétel olt!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Igazából egy Marathon, XC, All Mountain villa a Black , de nem fog megcsuklani kisebb ugrásoktól, ha keményen küldöd és Manitou hívõ vagy akkor Stance vagy Gold Label, esetleg Travis....a Black nem egy Dirt/street/fr/dh villa.....
Amúgy nem nagyon tom behatárolni mi az a TRAIL.....:D

ps1k3

ps1k3

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
A Trail az milyen bicócási stílus?? mer vettem egy Manitou Blacket és tudom nem fog eltörni az ugrálástól azért szeretném tudni hogy mire is való igazából
MIKLOS BIKERS3

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
holnap tudok pontos árat mondani, de nem vág földhöz nyugi, fõleg ha jó áron volt a villa:)

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
ZSíír. Most sikerült megnyugtatnotok, nem fogom kivágni. Amúgy mennyi lehet egy keményebb rugó árban?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mozgás miatt ez a nyerõ a kettõ közül. comp-ot semmibõl se vennék(megtettem, dropoff, gondolkodom is hogy hogy lehetne visszautat cisnálni bele)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
az meg azert nem igaz, mert a comp mozgasa kozel nem jon a superehoz. darabos, kemeny, nemjo. [ffd - tpc]
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Jaja, csak akkor meg már -így utólag okoskodva- jobban játam volna a splice comppal, igaz az csak 80 mm-s

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
rtdw jaja. én is 100ra tettem. pont jó, mivel alacsony beépítesû a teló.
és így nagoyn zsír, és mindent kibír, amit csak egy cécó vázban kaphat.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a rugout nincs osszefuggesben a vazmerettel. De egy nagy vaz egy sokat mozdulo villaval nagy biciklit fog eredmenyezni :) Igaz van most nalunk egy 20as giant anthem, abban csak 80mm-s telo van de megis nagy a gep :) De ha ekkora meret kell, akkor hulyeseg lenne 14eset venni, nem erezned jol magad rajta.

az meg hogy 130mm... hat ahogy fejlodik [?] az ipar, ugy nonek a rugoutak minden kategoriaban. 1997ben kb ugy nezett ki a dolog, hogy cc-re 60-80 mili, dh-ra meg 100-130mili. Most mar egy cc gepben 100 siman megy.

de a super az rtwd-s nem? letekered ha soknak talalod, vagy ha meredek a fejcsoszog.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:)
lefelé lehet mókázni vele, de nem cc vázba való azt hiszem. tehát told össze 100ra, és jöhet a menet.

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
..de 130-al már nem jó hepajkodni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
sztem a 100 mili közel nem sok még, szóval ez nem lehet gond.

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
...És rugóút hossza nem akadálozhat CC-zás közben? vagy az cak segíthet? Mert Ekkora villákat eddig csak 14"-os körüli bringákban láttam