Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

peter22

peter22

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
A fluidflow csillapítás mit jelent?Akkor a Manitou Black comp 120 sokkal jobb mint a MazoMZ3, megéri cserélni?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Sziasztok!
MANITOU BLACK COMP 120 fekete telót tudnék venni ujjonnan bruttó 32900ért, szerintetek milyen ez a teló?Megér ennyit? Ez ugye olajos?Visszaut csill. van benne?

fluidflow csillapitás, és igen, kivülrõl állitható.
ezt tudja:
LINK

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

peter22

peter22

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Sziasztok!
MANITOU BLACK COMP 120 fekete telót tudnék venni ujjonnan bruttó 32900ért, szerintetek milyen ez a teló?Megér ennyit? Ez ugye olajos?Visszaut csill. van benne?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
mondjuk ha a 2003 as modellévben jelent meg a teló /ami azt jelenti hogy hazájában már elõzõ év késõ összel esetleg hozzáférhetõ/ az elsõ szériákat vszinû le kellett gyártani 2002 ben....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Jó de a 02 vszinû az évet jelenti akkor! De akkoriban még nem is volt sherman!

Akkor valami paranormális tevékenységgel állunk szemben. :chin:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Darky4e

Darky4e

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

Sztem ha 12 van belõle, akkor az inkább a hónap, mint az év...:wtf:

Jó de a 02 vszinû az évet jelenti akkor! De akkoriban még nem is volt sherman!

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás

Az lenne a kérdésem, hogy a használtan vett sherman jumperem ami egész jó állapotban van bal lábának alján van 1 ilyen kódozás 12 kockával és mind1ikbe 1-2 pont 1ikbe meg alig látszik vagy inkább nincs és ez alatt az ál, hogy 02!!
Szóval én úgy tudo,. hogy a shermanok 2003ban jelentek meg és kétlem, hogy akkoriban lett lvan sherman jumper szóval vki növelje meg az önbizalmam 1 kicsit plz

Sztem ha 12 van belõle, akkor az inkább a hónap, mint az év...:wtf:
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

Darky4e

Darky4e

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Az lenne a kérdésem, hogy a használtan vett sherman jumperem ami egész jó állapotban van bal lábának alján van 1 ilyen kódozás 12 kockával és mind1ikbe 1-2 pont 1ikbe meg alig látszik vagy inkább nincs és ez alatt az ál, hogy 02!!
Szóval én úgy tudo,. hogy a shermanok 2003ban jelentek meg és kétlem, hogy akkoriban lett lvan sherman jumper szóval vki növelje meg az önbizalmam 1 kicsit plz

Darky4e

Darky4e

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Megvan a Sherman Jumperem FUCK YEAH

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
FFD:
alap olajcsillapítás a manitounál

Fluid Flow Damping (FFD)

Featured on Skareb, Splice, and Axel models.

Fluid Flow Damping (FFD) is a TPC-derived hydraulic damping system featuring compression and rebound damping pistons. We use a low pressure, high volume system to eliminate cavitation (which leads to compression spikes and stiffening) and heat-related problems. Many of the models utilizing FFD have externally adjustable rebound.
Autist Team:)

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Hmmm. Azt sajnos nem tudom mi az az FFD (Gyanítom elasztomer), de az egyetln dolog amit biztoan tudok a 2005ös Axel comp.-ról, hogy Lock Out VAN benne (haverom most vett 2005ös kelly's imagine-t abban van olyan...). Szerintem te a 2006os kiadásra gondolsz, az valóban elég ditás, ezért kerül egy idei axel comp 17000 HUF-ba, egy tavalyi meg 35000-be
"We are the all singing all dancing crap of the earth" -Tyler Durden, Fight Club

deevsasa

deevsasa

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Sziasztok!

Érdekelne hogy mit lehet tudni a 2005-ös axel comp.-ról, miután a katalógusban nem szerepel, az ebike-on meg azt monják, ho elasztomeres-rugós csillapítás nélkúl, amit azért nem hiszek.
Az biztos h lockout is van benne, szal valamiféle csillapítást azért gyanítok...
Elõre is kösz a segítséget!

csillapítás:FFD, lockout nincs

Kisszabó24

Kisszabó24

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok, új vagyok itt, de egybõl lenne egy kérdésem...
FreeRide-olgatok, és most néztem ki egy Manitou Splice telót, (130mm)
hogy nekem jó volna ugrálni... hátul is kb ennyit mozog a váz..
185-ös tárcsám van elöl, gondolom csaknem tekeri el a Splice-ot?!

Írjatok lécci vélemyényt!

Köszönöm
Sex & Girls & Rock 'n Roll

Darky4e

Darky4e

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Vki akinek volt vagy már használt sherman jumpert írjon róla vmit! Megéri e stb.

m3nace

m3nace

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Hi!
Valaki volna olyan kedves és leméréné nekem, hogy pontosan milyen hosszú a A befelé csillapítást végzõ TPC egység (compression damping) egy Breakout plus villában (130/170mm)? Elõre is köszi!

Racer D.

Racer D.

vendég

• fórumtag
  • 182 hozzászólás
:bell:
Heló
A Radium RL mennyire hajlamos némi levegõ eleresztésére?
Ha én 90 Kg vagyok, az elõhozhat rajta ilyen problémákat?
Kösz

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
Sziasztok!

Érdekelne hogy mit lehet tudni a 2005-ös axel comp.-ról, miután a katalógusban nem szerepel, az ebike-on meg azt monják, ho elasztomeres-rugós csillapítás nélkúl, amit azért nem hiszek.
Az biztos h lockout is van benne, szal valamiféle csillapítást azért gyanítok...
Elõre is kösz a segítséget!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
egyértelmû átütõst

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

adambiker

adambiker

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
manitou stance staticból átütõset vegyek vagy normáltengelyest dirtre?2006-os

GerMo

GerMo

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Darky4e! Ajánlom figyelmedbe a #1047 hozzászólás utáni dolgokat- sztem stance-rõl minden van ott :)
__...:::///Campona Bike Park\\\:::...___