Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Manitou

- - - - -

• Please log in to reply
3554 replies to this topic

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

ha cc-zel, honnan tudod, hogy freeridera is jó ?? :D azonkívül nem mennék bele ilyen "super jól mozog, comp rosszul mozog" kijelentésekbe. nem mind1, hogy egy teló mire való... lehet, hogy egy splice superben van TPC, míg egy r7 comp-ban csak a tesója van, az FFD, de a splice pöttyet nehezebb mint az r7... 2,1 kg vs. 1,4 kg . valamit valamiért :)

a Súly és a mozgás nem függ össze- Súlyra persze hogy vannak jobbak ( vehetsz egy carbon merevvitllát, azt annyi:fingerdan ), de én a mozgásról beszélve megbíztam a tapasztalataimban, és pont Thez apó igazat is adott a minap mikor errõl volt itt szó, mondván:

mozgás miatt ez (a super) a nyerõ a kettõ közül. comp-ot semmibõl se vennék(megtettem, dropoff, gondolkodom is hogy hogy lehetne visszautat cisnálni bele)

"We are the all singing all dancing crap of the earth" -Tyler Durden, Fight Club

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szétszedtem a Travist
egy ékszer a belseje...

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

tlc

tlc

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Manitou Stance Static-ot rugócsrével ki lehetne húzni 130ra? Ebike-on van rugó hozzá és ott azt irják hozzá való (Stance Static 80-130mm) vagy a nyomórúd eleve rövidebb benne, mint a Blunt vagy Flow társaiban?

Örülnék ha valaki értene hozzá...
Köszi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
2 kilós a splice super, dirtet is bírja:D igaz rövid ideig, ezt nem vártuk meg, átinplantáltuk egy cc bringába extrém stílushoz. nekem eddig bejött.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

A Splice-ot tudom ajánlani, nekem is olyan van (igaz én CC-zek vele, de mozgása negyon finom, FR-ra süti!)
A Comp-okról általában azt hallottam hogy nem olyan jó a mozgásuk mint a Supereknek, szal én a Splice-ra szavazok

ha cc-zel, honnan tudod, hogy freeridera is jó ?? :D azonkívül nem mennék bele ilyen "super jól mozog, comp rosszul mozog" kijelentésekbe. nem mind1, hogy egy teló mire való... lehet, hogy egy splice superben van TPC, míg egy r7 comp-ban csak a tesója van, az FFD, de a splice pöttyet nehezebb mint az r7... 2,1 kg vs. 1,4 kg . valamit valamiért :)

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
sorry mester
"We are the all singing all dancing crap of the earth" -Tyler Durden, Fight Club

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
legközelebb pedig használd az Feltöltött kép ikont, ha eszedbe jut valami, 5 percen belül ingyenes.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 posts
ja, viszont annyi bajod majdnem biztos hogy lesz vele hogy villámgyorsan beszarik a rugóút-állítás- de FR-ra amúgyis ideális a 130 mm...

SickBoy

SickBoy

vendég

• fórumtag
  • 14 posts

Egy fully gépbe, gyenge freeride-ra, szeretnék telót venni max 50-ért.
Én a splice-on gondolkoztam, (43e), illetve a Torá-n (39e)
70kg vagyok vasággyal együtt, olyan 130-as telóutat szeretnék, hátul is 120-130-at mozog a gépem...
Kérnék pár véleményt, fõleg akinek van valamelyik teló, illetve akinek van másfajta kb hasonló tulajdonságú.:confused:

Köszönöm elõre is!

A Splice-ot tudom ajánlani, nekem is olyan van (igaz én CC-zek vele, de mozgása negyon finom, FR-ra süti!)
A Comp-okról általában azt hallottam hogy nem olyan jó a mozgásuk mint a Supereknek, szal én a Splice-ra szavazok

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Na még 1x Sziasztok!
Had kérdezzem meg, hogy az én kérdésem átlátszó, vagy szándékosan nem válaszoltatok rá?! :wtf:
Megkérdezném még 1x, és aki tud, kérem segítsen!

70kg vagyok vasággyal együtt, olyan 130-as telóutat szeretnék, hátul is 120-130-at mozog a gépem...
Kérnék pár véleményt, fõleg akinek van valamelyik teló, illetve akinek van másfajta kb hasonló tulajdonságú.:confused:

Köszönöm elõre is!

manitou black comp 100/120-at mozog, és 43 alatt van. pl. az úgyis elég masszív, gynege freeridot talán bír.

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Hello!
Bocsi de én special nem tudok segíteni, mert most kiestem a telóujdonságok világából, és õszintén megmondva még nem is nagyon hallottam ezekrõl a villákról...
De haveromnak van egy marzo dropoffja és az gyönyörû módon mozog 130mm-t!
az is kb50-55e ft környékén van!
De reméljük valaki még komolyabb segítséget tud nyújtani neked mint én!:)
Üdw!

Kisszabó24

Kisszabó24

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Na még 1x Sziasztok!
Had kérdezzem meg, hogy az én kérdésem átlátszó, vagy szándékosan nem válaszoltatok rá?! :wtf:
Megkérdezném még 1x, és aki tud, kérem segítsen!

Köszönöm elõre is!
Sex & Girls & Rock 'n Roll

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

72 kg vagyok, sp hardrock comp-ba menne, a bringázás elég jól megy!terepen is nyomatom.

Terepen is nyomatod? :D
Akkor valszeg nem Dirt teló kell neked. Én a manitout javaslom egyértelmûen.

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 posts
Hello!
Sherman slider plus170mm van,..és háááát,..mit is mondjak...
Nagyon jó teló!
HA: > Mindig rendbentartod!
HA: >NEM sajnálod a pénzt az alkatrészeire!
HA: >Értessz hozzá és nem állítgatod össze-vissza, amivel igenkönnyen szétlehet
B***ni!

Kb ennyi!
Az én telóm épp mostvan szervízben, és teljes generalt kap(szimering,rugó,takarítás, meg miegymás)
Remélem jólessz, mert azé csak egy 200ezres villa neeem?
Nemkéne 80ezerért vagy olcsóbban eladni...(sztem)

peter22

peter22

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
72 kg vagyok, sp hardrock comp-ba menne, a bringázás elég jól megy!terepen is nyomatom.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Egy Marzocchi Dirt Jump Pro jobb, mint egy Manitou Black Comp 120?

nem egy kategória a kettõ
olyan mintha azt kérdeznéd, hogy egy országuti jobb bicikli-e mint egy monti.
attól függ, mire akarod használni, milyen biciklibe kerül, mennyire tudsz biciklizni, hány kiló vagy, stbstb.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

peter22

peter22

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Egy Marzocchi Dirt Jump Pro jobb, mint egy Manitou Black Comp 120?

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Ez a MANITOU BLACK COMP 120 mennyire jó telo?Bocs hülye vagyok hozzá!

Az árának megfelelõ...
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

peter22

peter22

vendég

• fórumtag
  • 12 posts
Ez a MANITOU BLACK COMP 120 mennyire jó telo?Bocs hülye vagyok hozzá!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

A fluidflow csillapítás mit jelent?Akkor a Manitou Black comp 120 sokkal jobb mint a MazoMZ3, megéri cserélni?

azt jelenti, hogy van benne olajcsillapitás, aminek az a neve, hogy fluid flow.
mire gondoltál?
és igen jobb, mert legalább van benne csllapitás nme ugy mint az emlitett marzoban.