Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Manitou

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3554 hozzászólás a témában

Matekok

Matekok

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok

A segítségeteket szeretném kérni. Lenne egy lehetõségem, hogy megvegyek egy manitou r7 elit teleszkópot 80-as úttal és errõl a telóról szeretném kikérnia a véleményeteket. A telót tárcsafékkel használnám és versenyezni szeretnék vele (xc & maraton), ha van tapasztalata vele kapcsolatban légyszíves írjatok.

elõre is köszi.
Tarós hátszelet és jó böngészést midenkinek.

a honlapom: http://www.matekok.atw.hu
a csapathonlap: http://www.balatonikalozok.atw.hu

mrkoli

mrkoli

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
kösz a választ!!

ez biztos? csak amiatt kérdezem mert fr gépet akarok összerakni és vagy ez megy bele vagy drop off(amelyik könyebb), ezek szerint stance-t veszek

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Nyakkal együtt.

mrkoli

mrkoli

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
valaki meg tudná mondani hogy a stance flow nyakkal vagy nyak nélkül 2800g? kösz

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

üdv mindenkinek!! egy dilemám van...:-( két teló között gondolkozom manitou axel super rtwd (28,6 mm) vagy rock tora 318 u-turn (32 mm) jah és 83 kg vagyok... és nekem egy megbízható teló kell!!!! ami finoman mozog és kimozogja az utját rendesen... köszi elõre is a
segítségért...

tora....

de ezt jobb lett volna az általános teló topikba irni, de mindegy
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 hozzászólás
üdv mindenkinek!! egy dilemám van...:-( két teló között gondolkozom manitou axel super rtwd (28,6 mm) vagy rock tora 318 u-turn (32 mm) jah és 83 kg vagyok... és nekem egy megbízható teló kell!!!! ami finoman mozog és kimozogja az utját rendesen... köszi elõre is a
segítségért...

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
HÁt Dirt:D szinte csak arra kellene:Daz nem baj ha annyira nem mozog mert merevvillát váltaná le.merevség a fontos.ja és szentetek melyk a jobb a marzo dirt jam pro vagy statik?

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.383 hozzászólás
hát nekem a stance static nagyon nem jött be
legalábbis a 05ös de tény h merev

bár ha kõkemény dirtre kell erõs villa akkor arra jó lehet
mire használnád?

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
CSasz tok.Szentetek milyen villát vegyek max de télleg max 60 ból és átütõs stance statikre gondoltam.milyen a mozgása?mert én próbáltam egy 05 ös leharcolt péndányt de az enyhén Sz*rul mozgott.Dirt/steet re kéne.Kezdõ bike osnak.60 kilo vok.Mozog ugy mint az idei Dirt jam pro???:D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nem.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Na megkérdem mégegyszer de most lényegretörõen írok nem mesélek:) Szal ha nincs árkülönbség egy 05-ös Dropoff, és egy 06-os króm becsúszós Stance Static között, ki melyiket választaná? Vagy kérdezhetném ugyis h megéri-e az hogy eladom a DO-t és veszek egy vadiúj stance-t ugyanannyiért?
Mod: Bocs, elbambultam, nem a legjobb topikba ment:)

Szarvas

Szarvas

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
milyen és mennyi olajat rakjak a manitou axel super 2006 telómba???szeretném ha vajszerûen mozogna és fürge legyen!!jelenleg kb. mozog 3 cm!!nyár elején vettem!!szerintetek nincs benne olaj?én azt mondom!!!az elején gyönyörûen mozgott aztán egyre rosszabb lett!!!hol kell és milyen zsírral zsírozni?

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
segítsetek döntenem, a lentebb feltett kérdésben légyszi. :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha egy 2003-s Serpenst, ami egy masszív, merevfarú CC váz, nem szedett szét, akkor ne aggódjál.

Smallfont

Smallfont

vendég

• fórumtag
  • 74 hozzászólás

A váznak semmi baja nemlesz, de a pikeal azért finoman.

Miért kell óvatosan a Pikeal? Én számomra az olyan villa volt mindig az a bizonyos tökléletes elérhetetlen. És bevallom nem 1 évre veszem. Nem vagyok profi. ÉS még nagyon jónak se mondanám se magam. Kezdõ haladó kategória. És sztem a Pike az egy iedális kompromisszum. Az a baj, h még nem tudom 100%-ra h mit akarok teljesen csinálni. Azért kérdeztem mellesleg h a váznak lesz-e baja, mert vannak ezek a rémhírek tudjátok ilyen nagyszájú idiótákról, h így meg úgy töri a vázakat. Csak azért mondtam h nem lesz-e baja, mert tényleg nagy tényleg merev és nem stzakítja-e le a fejcsövet. Nem vagyok nagyon tapasztalt kérlek nézzétek el nekem a hülye aggiodalmaimat!
*

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Nincs egy olyan villa ami jó és DIRT/FR használatra jó max 130-as út de az már sok tud lenni DIRTnél.... Szóval valami kompromisszum féle...Dirtet már 1 ideje csinálom de szeretnék leejtõzni is. Szóval olyan ami ebben az esetben univerzális és ráadásul átütõs éééés 60.000bõl kijönne :D Feladtam a leckét

nincs olyan villa, ami mindenre jó.
elõször eldöntöd mit akarsz, aztán veszel villát hozzá.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

srácok

gondolkodom egy axel super rtwd vételén mert baromi jó áron van (29.900).
cc-re kell, és nehéz vagyok mint egy zongora.

jó vétel lenne nekem?
tapasztalatok?

rákerestem már itt a fórumban de egzakt dolgokat nem találtam
a testbike-os vélemények meg nagyon vegyesek.

jah és 2005-ös a villa

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás
srácok

gondolkodom egy axel super rtwd vételén mert baromi jó áron van (29.900).
cc-re kell, és nehéz vagyok mint egy zongora.

jó vétel lenne nekem?
tapasztalatok?

rákerestem már itt a fórumban de egzakt dolgokat nem találtam
a testbike-os vélemények meg nagyon vegyesek.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
A váznak semmi baja nemlesz, de a pikeal azért finoman.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Miért "cseszné szét" a vázad?